luni, 30 martie 2009

Chefless...

Azi am o zi cam nasoala. Nu am chef de nimic, si parca nici nu-mi iese nimic. Cred ca e din cauza ca era innorat afara de dimineata si prin urmare am inceput ziua prost.:) Apoi mai e si schimbarea asta de fus orar :)) care m-a dat peste cap, adunata cu faptul ca doua nopti din saptamana trecuta m-am culcat tarziu.
Deci am toate motivele sa fiu morocanoasa, artagoasa si uricioasa.(asta ca sa fie toate cu "oasa" la sfarsit).
Asadar si prin urmare, treaba pe care o aveam pentru azi si a putut fi amanata a si fost amanata.Pentru maine, sper.Treaba pe care nu am putut sa o aman, respectiv o umila meditatie, vine mai tarziu.Aici nu am ce sa fac, nu pot sa sun sa ii zic despre lipsa mea de chef.:)Sau pot?:D Pot, normal ca pot, dar nu vreau. Si-asa la bicicleta am tras chiulul pana la ora asta, asa ca trebuie sa ma urnesc spre ea dupa ce termin de scris.Off..nu e bine deloc sa nu ai chef, deoarece, in ciuda faptului ca nu faci nimic, tot nu esti multumit.:)
Nu imi ramane de facut decat sa imi impun niste happy thoughts, sa imi revin cat de cat...Hmm..stiu..o sa ma gandesc la vacanta ce urmeaza in mai, din Skiathos. Sotul meu mi-a promis ca va fi cea mai cea vacanta(asta ca sa isi spele pacatele ca ma duce iar in Grecia), asa ca asta as putea face, sa stau si sa ma imaginez motaind la soare, cu briza marii adiind usor si cu mangaierea usoara a razelor...mmmm....(yawning)...cred ca...ma duc...sa dormmmm...

vineri, 27 martie 2009

Vama

Aseara am fost la concert Vama. Nu stiu daca v-am spus, insa eu pe Tudor Chirila il iubesc.Mi se pare un om deosebit si un artist desavarsit(Si mai e si frumos.:)))))) ), asa ca nu imi ramane nimic de facut decat sa il iubesc..platonic.:D
Cine ii citeste blogul stie despre ce vorbesc, pentru ca asta e genial la bloguri,nu?Ajungi sa cunosti o particica din omul care il detine.
Ideea e ca aseara nu a fost concert, a fost spectacol,pentru ca asta face, din punctul meu de vedere, Tudor: Spectacol. Se dedica intru totul scenei si publicului si ceea ce iese e...extraordinar.
Si nu numai el, toti membrii trupei sunt talentati, pun mult suflet in ceea ce fac si asta se vede,se simte.Mai multe,daca vreti, aflati de la Andreea, ea e cea mai infocata admiratoare, fanul pe care orice trupa si l-ar dori.Are chiar si un site, facut de ea si dedicat lor.
My point is: daca aveti ocazia, mergeti la concert Vama, nu o sa va para rau.
Si asa, ca sa va "incalzesc", una din melodiile mele preferate:

10

Nu vorbesc despre cuvintele sau frazele care aduc cititori ocazionali pe blog, pentru ca nu sunt suficient de amuzante incat sa fac un articol intreg.Bine, mai putin aia care zicea"cum se numeste cand sunt mai multi pinguini la un loc?", care mi s-a parut draguta.Nu stiu daca s-a lamurit persoana in cauza, dar, daca nu, da-mi un mail, sa cautam impreuna o solutie.Pana atunci..:"flacaiasca".?..."gashca"?..mai gandeste-te si tu..;)
Vreau insa, acum, sa ma opresc un pic asupra unei cautari care m-a tulburat putin, si m-as bucura daca persoana respectiva ar mai citi blogul meu. Acest cineva a ajuns aici cautand pe google: "10 motive pentru a trai"...M-a intristat sa citesc asta, sa ma gandesc la cineva care ar putea sa caute motive de a trai.Si,mai rau, pe google...
Asadar, pentru tine, dragul sau draga mea...o sa incerc sa sintetizez:
1. Iubeste!
2. Petrece timp cu prietenii!
3. Miroase primavara!
4. Asculta un copil razand!
5. Alearga vara,cand ploua, pe malul marii!
6. Calatoreste!
7. Bea vin fiert , intr-o zi geroasa de iarna, langa semineul unei cabane de la munte!
8. Danseaza!
9. Citeste!
10. Fa dragoste!

Need I say more?..Uite, bonus,doar pentru tine:
11. Gandeste-te "cum se numeste cand sunt mai multi pinguini la un loc"? ;)

joi, 26 martie 2009

Leapsa

Dilimache, furnizoarea oficiala de leapsa pentru acest blog, mi-a mai pasat una.(Sa iti dea Domnu' sanatate, copila mea, ca tare imi plac)
Zice cam asa..fiti atenti ca e in chineza,da?

Tell me your first:

Car: Skoda Fabia.Beautiful car.
Trip :Pff..Sinaia, I suppose.It happened a loong, long time ago.
Trip abroad:Ooo..Bulgaria.(bleah!).But I was a little girl, and it was my parents'option.I was sick all the way back home.:)
Memory: When my Godmother cut my hair.I used to have a long beautiful hair, but she was a wig maker and she needed it...:(I was only threeee...:(( I needed it too!!!
Pet: Two turtles. Linda and Jimmy.They have both died.Never had other pets again.:)Owner of a healthy child, though.:D
Crush: Pff..I can't remember his name.I was 6, anyway.He offered me flowers and a book. A complete gentleman.
Discovery: Fire.:)))No, I'm joking. I can't remember. My memory is not my best card.
Job: Promoter.
Idol: Axl Rose.
Creation: This is hard,man!I am very creative, you know...In the kindergarten, I suppose. A greeting card?... I don't know, really...Sorry.


LE: The boy's name was Stefanut.And I pass this to Andreea.;)

miercuri, 25 martie 2009

Amintiri din copilarie

Ca tot a mentionat Miki de matematica si de regula de 3 simpla(probably the best rule in the world, ca e singurul lucru pe care il stiu din materia asta) mi-am adus aminte de cosmarul numarul 1 numit "matematica" si cosmarul numarul 2 numit "LRC"(limba romana contemporana, pentru cine nu a terminat Litere:) )
Pe primul l-am resimtit mai putin in plan real(cel putin nu mi-aduc aminte sa ma fi afectat foarte mult la vremea respectiva, ca eram la liceu) si mai mult in plan oniric.Trebuie sa mentionez ca eu am fost la profil mate-fizica(intr-un liceu de prestigiu inca ;P)si ca matematica mi-a ocupat 5 ore pe saptamana timp de 4 ani. Sau ar fi trebuit sa imi ocupe, deoarece dupa clasa a opta am facut o pauza de invatat.Inca sunt in pauza, da, daca va intrebati.Ce?S-a sunat de intrare?..Nu am auzit..
Asa ca la mate treceam de pe un semestru pe altul, si aici trebuie sa multumesc colegelor mele de banca(si nu numai), deoarece prin amabilitatea lor ma aflu astazi aici. Fata de una imi rascumpar greseala pe 9 mai, ca o sa devenim "rude".:))
Tin minte si-acum cum isi punea saraca profa' de mate mainile in cap de cate ori eram la tabla...Dar..asta e..am fost si eu profa,asa ca stiu ca sunt momente in cariera cand regreti ca te-ai nascut,d-apoi ca profesezi..:))
Si uite asa..trecu un an, trecura doi..gata, nu va mai tin in suspans..au trecut toti 4, da-i incolo...si eu am scapat, aparent pentru totdeauna, de matematica.
Spun aparent pentru ca de atunci, periodic, visez ca sunt in clasa, in liceu(si au trecut 11 ani..believe it or not) si ma asculta la mate si..nu, nu stiu nimic, logic!Doar nu m-am schimbat..peste noapte..:D. Si uite-asa, vis dupa vis, chin dupa chin, matematica a ajuns o tortura pentru mine la ceva timp dupa ce am terminat-o cu ea...
Cosmarul numarul 2, insa..mai dureros cu cat l-am resimtit aproape fizic..se numeste LRC, dupa cum spuneam, si a avut loc, tot 4 ani, pe-perioada facultatii.
Aici aveam o scorpie de seminarista, si as adauga cu placere cateva cuvinte adresate ei si invatate pe strada, insa na...nu sunt sigura ca citeste..:D. E, daca nu m-a tinut fetita asta in restante, rr-uri si rrr-uri fara numar..de mi-a iesit prin piele facultatea asta...Bine, recunosc..in 90 la suta(nu stiu semnul "la suta" pe tastatura) aveam restanta ca nu ma prezentam, dar nu ma prezentam ca stiam ca pic, oricum, si nu vroiam sa ii dau satisfactie.:D Dadeam intai scris si apoi oral(blushing :D ). Cica daca luai 8,9 sau 10 ( :)))))-adica hahahahahaha,10!!! ) in scris nu mai intrai in oral. Pai cum sa iei 10, cand EU am vazut-o cu ochii mei pe draguta punand nota 3 pe lucrari, FARA SA LE CITEASCA....
In fine,,frustrari de restantiera, nu va faceti probleme...Macar in cazul asta cosmarul s-a oprit o data cu terminarea facultatii, slava Domnului! Nu stiu cum as fi rezistat sa alternez matematica cu LRC-ul,zau asa!
Mda...ei..cosmar sau nu, pariul meu cu scoala s-a terminat cu bine, acum am ajuns departe, sunt in climaxul carierei mele si....ce?? Iar visez?!?

marți, 24 martie 2009

Bu-hu-huu!

Cum ar veni, cred ca am calitati din astea..paranormale..bioenergie...Nu, inca nu indoi linguri, va anunt eu..deocamdata stric.:)Cred ca e dereglata energia..e pe minus or something..:)
Pai hai sa va explic..totul a inceput acum mult timp, cand am debutat prin a..sparge becuri..:))Da, becuri...aprindeam lumina si poc! becul...Poc! o data, poc! de doua ori..am inceput sa ma ingrijorez, dar zic na, se mai intampla, sa nu intru in panica si sa ma comport normal, sa nu fiu demascata.Sotul meu, atent cum e el, m-a linistit mereu, zicandu-mi ca nu e vina mea, ca se poate intampla oricui,din astea...
In fine..timpul a trecut, o perioada nu au mai fost incidente, si acum cateva zile, furia naturii(bioenergetice) a inceput sa se dezlantuie salbatica.Eram acasa, doar cu Razvan, si zic sa aprind lumina in sufragerie.Apas pe butonas cand hopa! alt bec face poc.Zic.."e..se poate intampla oricui...e normal" si dau sa intru in camera cand aud un zgomot suspect venind dinspre tabloul electric de la intrare.Ma apropii curajoasa, contoarul o luase razna si se auzea un zgomotel necaracteristic.Ok, imi zic, hai sa sting lumina, sa vad ce naiba consuma atat, ca am doar becurile(si astea cu unul mai putin) si televizorul.Cand sa sting lumina...surpriza!Nu mai mergea intrerupatorul.Zic:"Na! Ca de data asta am copt-o!"Il sun pe honey, imi zice ca scot, sa bag, sa opresc si sa pornesc pe acolo..nimic.In sfarsit, long sory short, a trebuit sa schimbe panoul cu unul automat, ca era destul de groasa treaba.
Buunn..credeti ca lucrurile se opresc aici? Va inselati..the evil goes further...Azi dimineata masina de spalat a luat-o complet razna, a inceput sa scoata zgomote puternice si sa tremure ca apucata.Norocul meu ca era spre sfarsitul programului si nu a mai durat mult pana sa o scot din priza, ca D e plecat si nu aveam pe cine sa chem daca o lua la sanatoasa(masina, evident).
Si, cireasa de pe tort, in seara asta epilatorul meu primit acum doua Craciunuri a inceput sa...baraie!
Se pare ca pe ce pun mana incepe sa huruie, sa troscane, sa pleoscane...ziceti si voi,acum, nu e cam bizar?
Asa ca propun urmatoarele:
1.Sa nu mai pun mana pe niciun aparat electric sau electrocasnic, de tipul: aspirator, aragaz, masina de spalat, fier de calcat(si ala se stricase, doar ce am luat unul nou) sau nicio alta ruda.
2.Sa nu mai mananc decat de la restaurant, si acolo departe de bucatarie, sa nu le stric ustensilele. Bine, sa nu ziceti ca sunt fitoasa, accept si de la take-away.
3.Sa incerc sa imi aduc energia pe calea cea buna, spre hipnoza si apoi spre mentalism, poate ghicesc numerele la 6/49.
Hai Feng-shui la toata lumea!

Confesiune

Forgive me Father, for I have sinned...Nu mai zic cat a trecut since my last confession, ca tu stii prea bine, dar am altceva pe suflet...are legatura cu...cu...cu mancarea..:))..na!, c-am zis-o!
Pai sa vezi!Stii ca ziceam eu (chiar scriam, silly me) ca o sa fac, o sa dreg? Ei bine, se pare ca nu sunt asa puternica precum speram.:) Ntzz..deloc.Sau daca sunt, imi trece repede.Off..sa zicem asa..daca mancatul ar fi un pacat..as fi decapitata..:))
Nu pot,Domne, sa tin nicio cura..nu pot!Sunt in imposibilitate fizica, psihica..cum vrei tu...Cred ca am inca o afectiune(pe langa cea cu shoppingul) care nu imi permite sa ma abtin.Asa suna mai bine, nu ar fi vina mea,nu?
In fine, ideea e ca am tinut cateva zile,chiar am tinut..dar mie, pe langa ca imi place sa mananc(sunt mai pofticioasa decat veverita de pe pufuleti) imi place si sa fac mancare.Si doar ce imi luasem aparat de waffe, si doar ce ma pregatesc sa imi iau forma de briose,asa ca..duty calls!
Darr...dar...am marit portia de bicicleta, sa stii!La 20 km/zi!E si asta o trebusoara,nu?Sau ar trebui...Hai zi ca e....m-as simti mai bine...
Asa ca..forgive me, Father..in rest sunt fata buna, jur!Promit sa ajut batranici sa treaca strada si sa cobor pisici din copaci, doar..doar..nu te supara pe mine, da?
A ta,
Eu

luni, 23 martie 2009

Glas de copil.Suspect.

Sa va povestesc ce mi se intampla de ceva timp.Pentru ca sunt o persoana sensibila si prima parte a zilei ma oboseste teribil, la pranz, cand doarme Razvan, incerc sa dorm si eu.Si imi reuseste, ca sunt ambitioasa.E bun rau somnul de pranz, dulce de lenes.Nu va zic mai mult, ca poate unii mai si muncesc.Asa..de cateva zile, respectiv de trei(of, nu consecutive, poftim..) exact in mijlocul desfasurarii actiunii, adicatelea pe la 3 si ceva(ca de obicei Razvan doarme de pe la 2 la 4-5), aud o voce de copil. In somn. Si cum, cu sau fara baterii, la voci de copil eu tot ca un robot reactionez de aproape 3 ani, ma ridic brusc din pat si in secunda doi sunt cu urechea lipita de usa camerei lui R.Si..astept..Sa se mai auda ceva, adica semnal verde sa actionez in vreun fel.Dar..surpriza..nu se mai aude nimic.Pentru ca nici nu se auzise de acolo.Ma intorc in camera si imi dau seama ca se aude fetita(nu stiu exact ce e,dar asa imi inchipui eu,ca e o fetita caucaziana, in jur de 3 ani, satena si fara program de somn) de deasupra.Fetita care se pare ca nu doarme la pranz, sau cel putin nu la 3 si ceva, in nicio zi.Asa ca bodogan si incerc sa adorm la loc.Fara succes, evident.
Acum..trag doua concluzii:
1. E cam suspect faptul ca EXACT la aceeasi ora fetita cu glas cristalin ii tot spune in fiecare zi ceva unei rude.O sa anchetez cazul si va tin la curent.
2. Cred ca de maine incerc sa dorm in al treilea dormitor, sa vad daca si ea o sa vorbeasca tot deasupra capului meu.

Ohohooo..leapsa!

Am mai primit o leapsa..:)) Una mai deosebita..:)). Este de la Dilimache si trebuie sa scriu unde i-am intalnit pe socri mei.De fapt, acolo scrie "cat de haios" i-am intalnit.Well..pentru ei nu a fost asa haios..:)
Pai..se intampla acum 14 ani, intr-o vara fierrbinte, dupa ce eu si honey ne intalnisem in tabara de la Pucioasa.:) Si cum relatia noastra a continuat si dupa intoarcerea din tabara(si soc!..continua inca..:)) )intr-una din zile hai sa mergem la ei acasa.El statea cu ai lui, insa avea camera lui la etaj, cumva izolata de restul casei.Izolata, izolata, dar tot trebuia sa trecem prin furcile caudine, adica parintii, care locuiau la parter.Bun.Eu, fetita sturlubatica, cu fustita scuuurta si maieut si mai scurt ca deh..ma intalneam cu honey..trebuia sa scot inaintarea,ei, parinti cu principii(prietenii stiu de ce!:D), cu mentalitati muult diferite de ale noastre.(Gaps between generations). Eu, "Buna ziua!", ei "Buna ziua!", eu zambeam, ei inghiteau in sec...si uite asa se intampla prima noastra intalnire.
Nu mi-au zis niciodata nimic aiurea sau nu s-au comportat in vreun fel care sa ma faca sa ma simt prost, chiar daca cine stie ce era in sufletul lor, saracii.
Tin sa mentionez, totodata, ca socri mei sunt cei mai finuti oameni ever, si le datorez foarte, foarte mult.Si chiar daca la inceputuri nu m-au vrut deloc, pana la urma m-au acceptat si acum ma iubesc mult de tot, stiu eu.(bine, mi-au zis si ei:) ) Si nu m-au vrut nu din cauza ca pe vremea aia nu eram la fel de adorabila, ca eram, zau!..doar ca ei isi doreau pentru fiul lor...pe altcineva..cineva care sa nu fie roman.:))), pentru ca ei sunt aromani, si stiti cum e(era)...Dar acum au zis ca nu m-ar da pentru 10 aromance..na!
Asa ca intalnirea a fost socanta pentru ei, fara nicio grija din partea mea, pentru ca, in timp, sa se transforme intr-o relatie bazata pe respect si dragoste.

Buna dimineata!

Da, stiu, nu am mai scris de ceva timp pe blog.Am si o scuza:nu am avut chef.:))Si nici inspiratie.:)Probabil ca s-au inteles intre ele sa nu ma lase sa scriu zilele astea.Eh, dar azi e luni, un nou inceput, si mai sunt si singura, deci motive din belsug sa scriu. Pe mai tarziu, deci...

marți, 17 martie 2009

Anunt

Dragi enoriasi,
Vreau sa va anunt pe aceasta cale(oficial, deci,sa ramana intiparit) ca din data de luni, 16 martie 2009, subsemnata a inceput ceea ce se doreste a fi ultima cura de slabire din acest mileniu.Si cand zic ultima, ma refer, desigur, ca sper din toata inimioara mea ca aceasta sa functioneze.Ca stiti cum e:omul e om pana ce moare.:)
Asa ca m-am decis sa fac public, sa am ca si arma secreta rusinea fata de voi, putinii dar pretiosii mei cititori(de carduri :D), in caz ca vreau sa dau bir cu fugitii cand va fi mai greu.Si va fiiiii..sunt precisa.:)
Asadar,raportez:de ieri dimineata mananc doar healthy food, no more juice, no more bread and no more sweets.:(
Asta, in traducere libera, inseamna gratar de pui(maine vita) cu salata si apa plata(fara lamaie, ca inca nu fac parte din clubul fotomodelelor)
Eh, si cum am cale lunga de strabatut, nu pot decat sa fac apel la credinta :) si la propriul bun simt in care inca mai cred,si sa va amintesc sa ma mai apostrofati din cand in cand, asa, preventiv.:)
Sper ca pana la nunta(viitorilor fini, nu a mea de argint) sa reusesc sa scap de ceva balast, vizibil, desigur.:)
Acestea fiind spuse, wish me luck si...God help America!

duminică, 15 martie 2009

Si zapada disparu!

Pai..daca tot ati facut scandal(vezi Miki si Andreea) sa plece zapada ca vreti primavara..ei bine, uite ca a plecat.
Ieri dimineata cand am plecat la plimbare era zapada peste tot, iar cand ne-am intors..disparuse! Eu mai incerc o data, de doua ori sa fac scamatoria asta, si daca tot imi iese, trec la lucruri importante!:)
Asa ca acum e soare, frumos,ne-am jucat afara, am alergat(cat am putut si noi ca deh..mancarica nu e prietena cu alergatul) si acum suntem iar pe pozitii,adica in sala de mese.:)
E greu de tot aici, mancare la greu, liniste, aer curat, relaxare..poate dauna vietii cotidiene,serios! Dar suntem luptatori, ce naiba!
Cred ca trebuie sa ma opresc, ca in 3 randuri am pomenit de cinci ori despre mancare.:))Ce sa fac, daca ma prindeti la ora de masa??Off...
Bine, va las atunci...ne mai auzim!

sâmbătă, 14 martie 2009

In the woods

Suntem la munte, intr-o pensiune situata..in padure.:)) Da,e ceva deosebit, chiar daca aseara cand am fost pana la masina eram destul de pregatita sa intalnesc un urs.(e,eram pe naiba!:)) )E frumos, cam deranjanta linistea asta, totusi.:)) Nu tu masini, nu tu alte zgomote.Pensiunea e impartita in bungalow-uri, ceea ce mi se pare interesant si in beneficiul celorlalti turisti, pentru ca Razvan e intr-o logoree de zile mari.
O sa pun si poze,maine.Adica una, sa vedeti zapada.Da,zapada.Pentru care nu era pregatiti, ca in Constanta era soare cand am plecat.Acum nu mai e nici acolo,am inteles.Noroc ca luasem cat de cat una,alta pentru R.
In fine.Revin cu amanunte.Acum trebuie sa mancam:)

miercuri, 11 martie 2009

WTF, sunt pitzi???

Azi dimineata ma uitam cu Razvan la "Razvan si Dani" :), la Antena1, unde era invitat un aroman imbracat in costum traditional.Costumul asta includea, printre altele, si o fusta peste niste pantaloni. Se uita fii-miu si ma intreaba:
-Mami, tu ai fusta din aia?
-Nu,mami, nu am.
-De ce nu ai?Nu au la mall? ......:)))


..pai daca de acum incepe cu reprosurilee....

marți, 10 martie 2009

Stirile suck!

Mda..eu nu ma uit la stiri aproape niciodata.Nu, nu vorbesc de alea de la ora 5, alea sunt telenovela, nici nu intra in discutie, vorbesc de stiri normale, cu Esca-cea-cu-salariu-mare.Nu ma uit pentru ca nu imi plac.Ma streseaza si ma intristeaza.Daca e sa fie ceva big important, aflu eu de undeva, nu imi fac griji.Poate nu aflu breaking news la prima ora, dar macar sunt linistita, nu ma incarc cu problemele omenirii.
Da.Azi nu stiu cum s-a intamplat de nu era televizorul pe Minimax, ci pe Pro Tv, si s-a intamplat sa fie stiri. Ce au reusit oamenii astia sa faca intr-o ora..ce zic o ora..ca nici nu cred ca dureaza atat si nici nu am rezistat pana la capat...in 20-30 de minute...trebuie sa pun la loc cu muulta muzica si emisiuni de alt gen.
Pai ..in doar cateva minute am vazut cum la nu stiu ce maternitate au scos un copil de aproape 5 kile, parca, pe cale normala, de i-au rupt o manuta si o manuta e paralizata,si doctorii au recunoscut asta fara probleme pe principiul "mai moare cate unul", ca astia suntem...Asa...unui muncitor care lucra fara nicio protectie(nici casca,nici nimic) i s-a surpat pamantul sau ceva de gen si a fost inghitit in cateva secunde(ce a la Catalin Radu Tanase vorbesc..inghitit..: ) )si dragii lui colegi impreuna cu seful lui au...fugit.Nu, nu sa cheme ajutoare, ci sa nu ii prinda si pe ei.Da,da!Pai ce, nu stiati ca romanii sunt saritori? Pai da, sunt..ca sar in cealalta parte sa nu-i loveasca si pe ei..asta nu a mai incaput in zicala..dar ei sunt saritori, nu am ce zice...
Ce am mai aflat..ca Romania sta sa se duca naibii ca astia mai vor sa construiasca 2 reactoare la Cernavoda(da,aici, la 60 km de casa noastra :D) si aia de la Green Peace au zis ca e groasa...Ca i-au dat 4 ani lui Tolea..:)))..stai ca asta chiar nu ma intereseaza(dar,oricum, de ce,Tolea, de ce?) si multe muulte alte necazuri care s-au intamplat INTR-O ZI.
Si se naste intrebarea: de ce sa ma mai uit la stiri? Ca sa plang o data cu mamica aia care nu mai stia ce sa faca cu bebelusul nenorocit din nastere, careia dupa 11 ore de travaliu i se pune un copil, copilul ei, in brate si i se zice:"Are o mana rupta si una paralizata, a trebuit sa i-o rupem ca sa il scoatem.Sa va traiasca!". De ce sa ma conving, iar si iar, ca traim intr-o tara de..rromani(asta e de la arhi, recunosc!)?
Nu, mersi! Minimax would be just fine, bloguri(bonus cele culinare,mai nou), o carte-doua si...familia mea!Poate suna egoist, dar...imi asum riscul!;)

Ciudat...

Am salvat in schite un articol pe care vroiam sa il public pe blog, pentru ca nu aveam inca imaginile din power point de care va ziceam.Si azi le-am atasat, i-am dat titlu, i-am dat "publicati postare" si mi s-a dus pe 4 martie, adica aici.. Mie mi se pare ciudat, ca azi am postat, dar intortocheate sunt caile internetului.Asa ca daca el vrea sa imi posteze cu data la care am scris schita, n-are decat!Eu tot va arat!:)

luni, 9 martie 2009

Presupuneam eu...:)

Pilot la volan


Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan. Nu iti asumi in general riscuri pe care nu le poti duce (tu sau masina), si desi esti preponderent precaut stii totusi cand trebuie sa apesi pe pedala de acceleratie.

Iei deciziile rapid si bine gandit, chiar daca unele erori de judecata s-au lasat cu mici botiri ale masinii. Stii sa te strecori prin traficul urban aglomerat, fara insa a jena pe ceilalti pasageri in trafic.

Ai respect fata de ceilalti, tot atat cat vrei ca si ei sa te respecte pe tine. Totusi, uneori iti dai drumul la adevarate torente de injuraturi si te exaspereaza nesimtitii si habarnistii din trafic.

Tu vei ajunge de multe ori mai rapid la destinatie, desi ai un ochi atintit si asupra consumului. Iar la drum lung esti cel mai bun soferi din cati exista, pentru ca stii cum sa faci din calatorie o experienta placuta si relaxanta, fara insa ca pasagerii sa adoarma de plictiseala. Nu mergi excesiv de tare, nu ajungi intotdeauna primul la destinatie, insa iti place sa o calci in zonele unde stii ca nu iti asumi riscuri inutile facand asta.

Atunci cand faci prostii in trafic iti dai seama imediat, si chiar daca ai o strangere de inima cand incalci legea stii ca uneori trebuie sa 'mergi cu traficul' si sa faci ca ceilalti. Totusi, ai vrea ca si ceilalti sa respecte legea intr-o masura mai mare, cel putin tot atat cat o respecti tu.

Au fost situatii in care ai mers 'ca nebunul' dar acestea nu te definesc catusi de putin. Pentru tine sofatul este o placere, dar nu uiti latura utilitara a acestei ocupatii. Ai fi un excelent sofer de drive-teste. Nu vrei un job?

Vine, vine, primavara!..si-a venit!:)

Hai bine v-am regasit din weekend! Azi sunt bine dispusa, pentru ca e soare afara, pentru ca a venit primavara(stiu, a venit de ceva timp, dar abia acum incepe sa se simta), pentru ca am mancat mucenici(mmmm..))) si pentru ca vineri plecam la munte.La munte?Hmm..in Bucovina am vrut sa spun..:)La liniste si pace si verdeaata si aer curat..si liniste..am mai zis?:))Adica muntele nici nu mai conteaza, cand esti, si citez:"Intr-un loc mirific, peste apa Agapiei, marginita de un paraias, inconjurata de codrii mereu verzi de brad, pin si molid, intre sfintele lacasuri manastiresti ale tinutului Neamtului". Ee?Suna bine,nu? Linistitor..:)
Plecam formatie completa, 2+1=3 :), ca urmatoarele iesiri programate sunt in strainezia, si parca vad ca ramane baiatul nescos in lume anul asta.:) Macar de-un munte, saracutul, sa se lipeasca..:) Mai ales ca din toamna merge la gradinita, deci responsabilitati, treaba, program zilnic..ehee..boala grea...
Asa...mai sunt bine dispusa ca mi-am schimbat telefonul, de fapt telefoanele,si acum posed un 2 in 1 ca-cafeaua.L-am primit cado, cu accent pe o, de la honey, el zice ca nu Cu Ocazia, eu zic ca da, ca altfel ramane descoperit.:D
A! As avea si eu o intrebare: stie cineva sa "desfaca" un power point in imagini?Am un power point care nu poate fi incarcat pe blog, si el contine cateva imagini pe care vreau neaparat sa vi le arat.Help!?!


Later Edit:Am rezolvat-o cu Power Point-ul.(cateodata sunt ingrijorata sa nu fiu prea inteligenta.Ma linistesc doar tampeniile pe care le spun/gandesc/scriu..:D )

joi, 5 martie 2009

Roma

In Roma nu pot sa spun ca am stat prea mult, doar o zi, deoarece eram in trecere.Sper sa revenim, pentru ca Italia mi se pare o tara frumoasa(bonus ca intelegem limba :) ).Am mancat si pizza, care nu m-a impresionat, dar poate nu am nimerit noi cel mai potrivit loc.:)Oricum, impresia a fost una buna, una peste alta.:)Sincera sa fiu, avem programata o calatorie la Milano in august, dar sunt un pic ingrijorata de situatia actuala.Sper sa se remedieze.Pana atunci, pozite.:)






miercuri, 4 martie 2009

Vegas, baby!

Mie imi place sa colectionez.Pixuri, servetele, aventuri in parcuri de distractii...:) Daca de primele doua m-am mai lasat in ultimul timp, din lipsa de spatiu :), celei de-a treia ii ofer tot timpul si toata pasiunea mea.Se stie ca, atunci cand vizitam un oras mare, primul lucru pe care il "gugalesc" e "parcul de distractii".Imi plac in special montagne russe-urile, dizzy mouse-urile si tot ce te invarte si rasuceste. Am avut ocazia sa merg in cateva parcuri frumusele, am si un clasament(in minte :) ), si credeam ca viata mea linistita de pana acum isi va urma cursul firesc in felul in care m-am obisnuit deja:capitala-parc de distractii-bucurie mare!
Pana acum cateva zile, cand am primit niste imagini cu un mini parc de distractii din Vegas.Las Vegas.Eh, de cand s-a intamplat asta, nu ma mai pot gandi la altceva,decat la momentul in care voi ajunge acolo.O sa las imaginile sa vorbeasca, eu fac planuri...:)









marți, 3 martie 2009

Regrete

Azi o sa scriu despre regrete. Despre ale mele, in speta. Vedeti voi, regretele sunt ceea ce ma macina pe mine incet si sigur, pentru ca lor nu prea le pot face fata.Adica, ai una bucata situatie in prezent, o manevrezi cum-necum, ai posibilitatea sa aduci finalul spre cum vrei tu sau nu, dar macar dupa, daca nu iese cum trebuie, poti face ceva.E calda treaba, iti ceri scuze, sau faci ce e nevoie, si cat de cat te mai linistesti.Dar ce te faci atunci cand lucrurile s-au intamplat demult, tare demult, si nu mai ai cum sa faci sa repari nimic? Fie ca persoana respectiva nu mai e langa tine, fie ca pur si simplu nu mai ai cum pentru ca nu poti recrea discutia sau situatia de atunci?
Eu am cateva regrete de genul asta, lucruri pe care imi doresc sa nu le fi facut sau spus, si ma cam apasa uneori, cand ma gandesc la ele. Asa ca de ceva timp incerc sa nu las lucrurile neterminate, sau macar sa fiu impacata cu alegerile facute.
Asa ca, indiferent cat de greu ar putea parea in momentul cu pricina, cred ca e mai bine sa incercam sa privim in ansamblu si mai presus de supararea sau nervii de moment si sa fim...mai intelegatori.

duminică, 1 martie 2009

Egipt

Mi-a revenit netul, asa ca sarbatoresc prin cateva poze din Egipt.:).Poate nu sunt cele mai "graitoare", am facut muuulte,mai ales la piramide, insa acum, la repezeala, le-am ales pe astea.Sunt cateva si din complexul in care am stat(alea cu verdeata:) )







Lipsa de net, lipsa de activitate

Mda...nu am net, deci zilele astea nu am cum sa scriu.Revin a.s.a.p.
Fiti cuminti pana atunci,da?;)