luni, 23 martie 2009

Glas de copil.Suspect.

Sa va povestesc ce mi se intampla de ceva timp.Pentru ca sunt o persoana sensibila si prima parte a zilei ma oboseste teribil, la pranz, cand doarme Razvan, incerc sa dorm si eu.Si imi reuseste, ca sunt ambitioasa.E bun rau somnul de pranz, dulce de lenes.Nu va zic mai mult, ca poate unii mai si muncesc.Asa..de cateva zile, respectiv de trei(of, nu consecutive, poftim..) exact in mijlocul desfasurarii actiunii, adicatelea pe la 3 si ceva(ca de obicei Razvan doarme de pe la 2 la 4-5), aud o voce de copil. In somn. Si cum, cu sau fara baterii, la voci de copil eu tot ca un robot reactionez de aproape 3 ani, ma ridic brusc din pat si in secunda doi sunt cu urechea lipita de usa camerei lui R.Si..astept..Sa se mai auda ceva, adica semnal verde sa actionez in vreun fel.Dar..surpriza..nu se mai aude nimic.Pentru ca nici nu se auzise de acolo.Ma intorc in camera si imi dau seama ca se aude fetita(nu stiu exact ce e,dar asa imi inchipui eu,ca e o fetita caucaziana, in jur de 3 ani, satena si fara program de somn) de deasupra.Fetita care se pare ca nu doarme la pranz, sau cel putin nu la 3 si ceva, in nicio zi.Asa ca bodogan si incerc sa adorm la loc.Fara succes, evident.
Acum..trag doua concluzii:
1. E cam suspect faptul ca EXACT la aceeasi ora fetita cu glas cristalin ii tot spune in fiecare zi ceva unei rude.O sa anchetez cazul si va tin la curent.
2. Cred ca de maine incerc sa dorm in al treilea dormitor, sa vad daca si ea o sa vorbeasca tot deasupra capului meu.

9 comentarii:

Dili spunea...

Azi trebe' neaparat sa investighezi sa vezi ce spune. Fara sa mai deschizi ochii. Sa nu fie vreo surioara-ingeras care asteapta momentul oportun :P

Anonim spunea...

suspect de suspect, te vad la otv cu cazul asta?:)))

SARILLA spunea...

@Dilimache-Eee...:))..nu cred ca e vreo surioara ingeras, ca o aud si tropaind..asa ca ar fi mai grav..:))) Mai anchetez, oricum..
@ruxx-Intru in emisie imediat dupa piticu' porno..:))

Dili spunea...

Aoleu, deci au si podele acolo in Rai... Hai ca ti se-apropie somnicu', urechile ciulite!

SARILLA spunea...

:)) Da, se-mpart pijamalele!:)))

Dili spunea...

Cucuriguu, e 4pm, cum fuse?

SARILLA spunea...

:)))) Azi am sarit somnul de frumusete, ca am facut mancare si curat.Bine, nu am avut somn, ca puteam sa le fac si in alt fus orar.
Darr...pe fetitacarenudoarmelapranz am auzit-o, all right.. All over the place...:)

Dili spunea...

Hai recunoaste ca ti-a fost frica s'adormi!

SARILLA spunea...

:))) maybe...