marți, 17 martie 2009

Anunt

Dragi enoriasi,
Vreau sa va anunt pe aceasta cale(oficial, deci,sa ramana intiparit) ca din data de luni, 16 martie 2009, subsemnata a inceput ceea ce se doreste a fi ultima cura de slabire din acest mileniu.Si cand zic ultima, ma refer, desigur, ca sper din toata inimioara mea ca aceasta sa functioneze.Ca stiti cum e:omul e om pana ce moare.:)
Asa ca m-am decis sa fac public, sa am ca si arma secreta rusinea fata de voi, putinii dar pretiosii mei cititori(de carduri :D), in caz ca vreau sa dau bir cu fugitii cand va fi mai greu.Si va fiiiii..sunt precisa.:)
Asadar,raportez:de ieri dimineata mananc doar healthy food, no more juice, no more bread and no more sweets.:(
Asta, in traducere libera, inseamna gratar de pui(maine vita) cu salata si apa plata(fara lamaie, ca inca nu fac parte din clubul fotomodelelor)
Eh, si cum am cale lunga de strabatut, nu pot decat sa fac apel la credinta :) si la propriul bun simt in care inca mai cred,si sa va amintesc sa ma mai apostrofati din cand in cand, asa, preventiv.:)
Sper ca pana la nunta(viitorilor fini, nu a mea de argint) sa reusesc sa scap de ceva balast, vizibil, desigur.:)
Acestea fiind spuse, wish me luck si...God help America!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sarilla,

Mult succes cu cura de slabire.
Aveai o intrebare pe un blog, cum poti masura 320g faina daca n-ai cantar.
O lingura rasa de faina e cam 15-20g.
uita-te pe site-ul urmator si vei vedea cateva masuri:

http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/4879/TABEL-CU-MASURI-APROXIMATIVE-ALE-UNOR-OBIECTE-DE-BUCATARIE-U/

Iti doresc o zi buna.

Anonim spunea...

gata? iti tin pumnii si promit ca nu o sa-ti fac pofta cu nimic cand o sa ne vedem.

Dili spunea...

Succese si la cat mai multe perechi de ochelari de cal! In paine mai intra soareci, dulciurile-s cu viermi, iar sucu-ti roade tot pe dinauntru. Hai ca poti! Si sa stii ca esti tare daca te poti abtine de la mancarica Razvanelului :-)

SARILLA spunea...

@anonim-multumesc.Da,stiam ca o lingura are atat, insa credeam ca exista o relatie intre grame si mililitri,ca ml am in ce sa ii masor,si ma gandeam ca era mai exact.oricum, multumesc mult(si pt link)
@ruxx-mersi.Oricum, ideea e sa fiu puternica si in fata tentatiilor.:))Sper sa fie bine.:)
@dilimache-:))))Super tare!asta da motivatie!o sa ma uit aici cand mi-e greu!:))mersi

miki spunea...

baaaaaaai, sa fie cu noroc, baaaaaai!!! TREBUIE sa functioneze! macar pentru ca ai impartasit cu noi si te faci de ras daca nu te tii de treaba! or sa rada copii de tie pe strada si or sa te arate cu degetul! ;)) deci tin-te de treaba!

Anonim spunea...

ai uitat de noi cititorii?