vineri, 3 aprilie 2009

Sunt aproape perfecta

Vreau sa incep o campanie de imbunatatire a imaginii proprii, asa ca m-am hotarat sa imi caut, gasesc si public toate calitatile.:D Sper ca sunteti pregatiti, ca o sa dureze,si o sa fie mult de citit.:D
Asa ca dupa un puternic brainstorming(with me, myself and I) ce dureaza de ieri,azi dimineata m-a lovit o prima si importanta calitate.Voi, baieti care cititi, infranati-va pornirile, sunt maritata, iar voi, fetelor, incercati sa nu ma urati prea tare si sa nu va muscati mainile de ciuda.Nu puteti fi ca mine, dar..poate aveti alte calitati,nu?
Deci...ta-taaa...principala mea calitate este ca: am cuticule frumoase.:) Da, foarte frumoase, daca vreti sa stiti.Nici nu e nevoie sa le tai,si nici nu vreau, ca sunt fata moderna si adaptata normelor europene.Ba,mai mult, nici nu trebuie sa le imping macar, trebuie doar sa le..admir.:).
Off..stiu..deja ma apropii de perfectiune in ochii vostri,si abia am inceput.Sa va mai zic?Va mai zic, sa va fac viata amara: aproape am si maini perfecte, aveam, de fapt,pana mi-am infipt un cutit in degetul mare, chiar acolo, langa unghie, si acum mi-a ramas semn.:(( Nu, nu mi-am infipt intentionat(sunt si persoane care fac asta,sa stiti), incercam sa deschid un borcan de zacusca(mmmm...mereu am stiut ca poftele o sa ma omoare) si mi-a..alunecat cutitoiul de paine in deget.Cutitoiul de paine pentru ca,asa cum am zis, pofta era mare, si el era cel mai la indemana.Bine ca nu ma aflam in gradina, langa masina de tuns iarba.A!Stai ca nu am gradina...Nu, nici masina de tuns iarba.Pfiu..uite si parti bune!
Asa...deci v-ati facut cat de cat o parere despre mine,da?Probabil ca la ora asta deja ma invidiati, asa ca va spun un secret:stati linistiti, am si mici defecte, insesizabile totusi, asa incat nu va plictisesc cu ele.Asta asa, ca sa nu va stric de tot weekendul.
Pai..ma opresc aici,deocamdata, cu ce-i mai bun la mine.Mai cercetez si revin cu amanunte...
Pana atunci, weekend placut and..don't hate me 'cos I'm beautiful, ok?;)

7 comentarii:

Dili spunea...

Eu deja mi-am rontait toate cele 10 unghioace de ciuda. Astept episodul urmator!

SARILLA spunea...

:))) Off..daca nu sunteti suficient de puternici, imi puteti spune sa ma opresc oricand..:))

Dili spunea...

Cred ca despre par as putea suporta ceva laude... ca d'ala am si eu :P. Hai ca azi sunt sado-maso, baga tare.

ruxx spunea...

ai uitat ceva f important: ai pleoape bune de machiat, asa zicea R. :))

SARILLA spunea...

Doamne, dar cine a zis ca am terminat???Cata invidie, cata rautate..:))) Pai de abia m-am incins, fetelor...Urmeaza muulte articole cu titlul asta...:)))
Stati aproape pentru ca, nu-i asa..."nici nu stiti ce pierdeti"..:)))

miki spunea...

:)))))
auzi, da-mi si mie cateva criterii de analiza a cuticulelor. ca eu nu stiu daca si ale mele sunt frumoase, ca perfecte n-au cum, ca doar tu le ai perfecte, sau urate. deci cum fac?

a, si stiu pe cineva careia i s-a spus ca are cutele de la subtioara perfecte. e? la capitolul asta cum stai?

SARILLA spunea...

Offf...biiine, iti dezvalui din secretele frumusetii mele...Doamne, cate controverse a starnit perfectiunea mea...:))))
Asadar, ELE nu au nevoie de a fi taiate, aranjate, bibitzite, nimic. Au o forma perfecta si sunt constiente de asta, asa ca o arata cu mandrie..:)) Sunt pur si simplu..ideale..:D.Stii cum e..vezi ceva si stii ca this is it!:)
Cutele de la subtioara?Pe sora-mea?Ea are subtioare perfecte..:)))Cel putin, asa pretinde..:)O sa ma verific si o sa raportez, inca nu am ajuns acolo..:))