sâmbătă, 11 aprilie 2009

Happy birthday,sis!

Astazi e ziua taaaa...zi frumoasa ca tineeee...Si iti scriu un postulet.... ca sa-ti spun ca te iubesc... si sa scap de ghioceeei...
Pai..uite ca veni si ziua asta,ha?In care ai atins sfertul vietii..:D..Doar nu credeai ca scapi?!? Hai, cheer up, au mai trecut si altii pe acolo, si au scapat cu bine...25 e o cifra frumoasa, sa stii..Pff..daca faceai 24 iti dedicam cantecul Anei Lesko..nu am fost inspirata anul trecut..Lasa ca o dregem noi si asa...;)
Pai..ce sa-ti doresc? Sa fii fericita, sa iti dai seama ce vrei si sa ajungi acolo, sa ma iubesti in continuare no matter what :D si sa te bucuri din plin de viata (si)de acum incolo multi ani.De unde si sintagma "multi ani traiasca", desigur!
Eu initial ma gandeam sa fac un fel de colaj cu niste poze de-ale tale, dar intre timp am uitat si iata-ma acum, la 2.30 noaptea, fara chef,inspiratie sau prea mult timp,asa ca va trebui sa te multumesti cu ce poze gasesc acum prin calculator, ca de aratat lumii tot te arat.:)
Asadar, poze cu tine,cu noi si..iar cu tine..:D
LA MULTI ANI!!!




6 comentarii:

andreea spunea...

la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

georgi spunea...

Anul asta ti-ai propus sa-mi faci toate surprizele posibile :) ? Hai ca ai fost draguta..multumesc....Si multumesc Andreea!

miki spunea...

hihihi!
25 e aproape 30, nu amagi fata ca totul e bine :)))

dar la multi aaaniiii cu spor si blsug si fericire!

SARILLA spunea...

@andreea-multumim, multumim.:)
@georgi-:)eee...nici chiar toate,,,mai pastrez si pentru alte aniversari..:)
@miki-multumim, si voua la fel.:)

Dolu spunea...

...si sa traiesti cu numele

Anonim spunea...

Yes exactly, in some moments I can phrase that I acquiesce in with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is stationary a question as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with delivery of this demand www.google.com/ie?as_q=morphine cure for pain album ?
I noticed the axiom you have not used. Or you partake of the dark methods of inspiriting of the resource. I take a week and do necheg