marți, 24 februarie 2009

10 motive pentru care merita sa fii mama

1. Viata ta se va schimba definitiv.In bine.In foarte bine. In euforic.:)
2. Revii la copilarie, la jocurile ei, la bucuriile ei.(Re)inveti sa te joci, sa desenezi, sa pictezi, sa faci curse de masini(sau intrunire de papusi :) ), sa vorbesti ca si cu pisicile, catelusii sau pasarile.Inveti pe dinafara toate desenele de pe Minimax(Minimax rules!), stii cine,ce,de ce,cum..;)
3. Nu te mai plictisesti NICIODATA! No way!No chance!No comment!
4. Iubesti si esti iubita neconditionat.Ti se topeste universul intr-un pup dulce de “buna dimineata” sau de “noapte buna”, sau pur si simplu asa, de “te iubesc foarte mult!” Devii “printesa”, “iubita mea”, si asta pana acum, la 2 ani si 7 luni…mai vedem ce urmeaza..:)
5. Ai motive de bucurie in fiecare zi.(incepand cu primul gangurit, si pana la “frumusico” ,“draga mama, te iubesc!” sau “rad de tine, ca esti frumoasa” )Not to mention primul zambet, primii pasi, primul piure de fructe sau inegalabilul “MAMA”.
6. Inveti sa fii mai buna,mai curata sufleteste. Inveti ce e inocenta, ce inseamna sa nu stii sa minti, sa pui intrebari minunate, sa te gandesti cum sa raspunzi la ele..:) Te trezesti ca trebuie sa raspunzi la intrebarea “Dar de ce e murdar?” despre un om negru, “Unde se duc norii cand se opreste ploaia?” sau mai stiu eu ce…
7. Iti afli adevarata putere de a iubi, cum esti capabila de a darui tot, fara sa astepti nimic.Cum ai muta muntii din loc intr-o secunda, fara sa clipesti, daca ar fi nevoie, pentru puiul tau de om.Cum ai rabda orice si oricat doar ca el sa fie fericit.
8. Investesti in copilul tau si esti mandra cand vezi cum creste, cum se dezvolta, cum, alaturi de tine, invata primii pasi ai vietii.Te intristezi cand creste si isi ia zborul, insa te simti implinita sufleteste pentru ca ai crescut un pui bun.
9. Afli cat de puternica esti cu adevarat, si nu pentru tine, ci pentru el.Pentru ca trebuie sa rezisti in momentele grele, pentru ca trebuie sa lupti cand crezi ca nu mai ai puteri, pentru ca trebuie sa fii acolo,pentru el, cu toate fortele, no matter what.
10. Pentru ca arata asa in pijamale.

Pentru toate astea, si nu numai pentru astea, merita sa fii mama.Si tot pentru toate astea, si pentru un million de alte motive, eu iti multumesc tie, Razvan, comoara mea de aur.

6 comentarii:

miki spunea...

oohh.. ce m-am mai topit :)
zi-mi si de motivele din primle luni. ca altfel eu tot zic ca as vrea sa se nasca direct la un an :)

andreea spunea...

ce fruuuumoos
mi s-a facut pielea gaina...

superb articolul!
felicitari

app: baiiii, ce a crescut Razv ... s-a inaltaaaaat :D

de abia astept sa-l vad :D

:* pup

SARILLA spunea...

@miki- Pai ti-l zic pe cel mai important:STA UNDE IL PUI! :))) Si ar mai fi mici amanunte:alaptatul-cel mai frumos lucru din lume, connecting people mai ceva ca Nokia,primul zambet, prima oara cand sta in fundulet, primii dintisori, dupa cum spuneam primul MAMA, primul orice din viata lui, alaturi de tine, de voi.Si gandul ca nu te mai intalnesti cu nicio perioada inca o data, deci..eu zic ca se merita sa treaca si prin primul an:D
@andreea-Multumesc...Am avut muza buna...:)
Da, a crescut,are aproape un metru..:)E baiat mare de-acum.:)Si frumos.Si destept. Si cuminte.Si ...o sa vezi.:)

Dili spunea...

Of ce frumooos!!! Intr-adevar, femeile au acest privilegiu imens fata de barbati, ei niciodata nu vor sti cum e sa simti si sa ai toate aceste lucruri... De aceea am mai vrut sa traiesc inca o data momentele nasterii si al primului "n" lucrusor din viata unui pui de omulet, si e greu, greu dar unic si-ti umple inima mai mult decat orice...
Sa fiti sanatosi si la fel de iubareti mereu!!!

Anonim spunea...

mai aveam putin si iti faceam observatie ca nu ai mai pus poze noi cu razvan, ai incheiat foarte frumos.

SARILLA spunea...

@Dilimache-Tu stii si mai bine decat mine, ca ai doi pui.:)
Multumesc pentru urari,la fel si voua!
@Ruxx-:) Pai fara poze nu mergea..:)