sâmbătă, 4 februarie 2012

Mo omoara ca trebuie sa nascocesc un titlu mereu...

Domne', si ce chef aveam azi de scris,si ce de lucruri de zis..dar ma doare capul de azi dimineata si nu privesc cu drag decat peretele in care m-as infige repetat cu viteza.
Asa ca o lasam pe alta data cu beletristica,azi doar vreau sa semnalez dorinta-mi nestavilita de a face iar plimbari lungi prin diverse locatii, dorinta infranata de cele -10 grade de afara.
Ma enerveaza ca sunt asa...de la caldura mi se face rau si nu am chef de nimic, de la frig nu pot nici sa gandesc cum trebuie,daramite sa mai prestez diverse treburi..practic imi raman doar toamna si primavara(preferatele mele,de altfel), dar si astea trebuie sa fie moderate,evident..
Doamne si cand ma uit la copii(inclusiv al meu) cat de buna au termoreglarea..Razvan sta si acum prin casa doar in maieu si chilotei..ca zice ca are soba pornita in interior(l-a invatat tati treaba asta :) ) si nu are nevoie de haine.Iar eu tremur sub pilota,cu sosete in picioare...
Dar toti sunt asa,si asa am fost si noi cand eram mici.Imi amintesc cand ieseam la zapada,cum ne tavaleam pana eram acoperiti din cap pana in picioare si tot ne bulgaream,ne frecam pe fata cu zapada rece..si nu simteam frigul decat poate cand ajungeam in casa cu hainele ude.. Acum mi se face pielea gainii doar cand ma uit pe geam la centimetrul de zapada din curtea din spate...
Sa vina vremea frumoasa,deci,propun,sa putem sa iesim iar in parc(adica eu,ca baietii sunt si acum iesiti afara,la plimbare),sa pot sa ies din casa fara teama ca o sa intru in soc hipotermic..
Caldurica va doresc!

Niciun comentariu: