joi, 24 septembrie 2009

Sunt eu, Picasso...

Asta a desenat Razvan acum cateva minute. Eu sunt, trebuie sa recunosc, foarte impresionata, pentru ca mi se pare un desen extrem de reusit pentru un copil de 3 ani.:)
Bine, mai trebuie sa recunosc si ca pe mine ma impresioneaza multe lucruri si mai ales cele facute de Razvan, dar..:D..tot un desen frumos mi se pare. Luati de judecati.:)



P.S. Scuzati reclama, nu am mai sters ce era in plus:)

5 comentarii:

Dili spunea...

Hihi, felicitari d-le Picasso, si felicitari d-na mama, sunteti tare draguta :P Pe bune, e frumos pentru 3 anisori fiindca a surprins amanuntele figurii, ma uitam la grupa mica odata ca le daduse exercitiu un rotund si sa puna fiecare element al fetei la locul lui, fii-mea facuse la fel bine dar ma uitam ca nici un sfert din copii nu nimerisera, asa ca ai nostri sunt taaari :-)) Modestie mare pe capul meu.
Auzi, fii atenta ca la gradinita o sa aiba si concursuri, m-am uimit si eu cate sunt acum, fata de cand eram noi mici... si atunci sa vezi mandrie mare!
Pupa pictorul si ia-i copilului mereu ustensile de desenat, are talent, sa si-l dezvolte si sa ne invite si pe noi la vernisaj! Pupic pentru pitic!
PS: cum mai e la gradi??

SARILLA spunea...

Lasa ca fii-ta e super tare..E mega talentata...ti-am zis ca deseneaza mai bine decat mine...:)
Da, de abia astept concursurile de la gradi..o sa am emotii, fireste..mai ales ca el vrea sa fie locul intai mereu..:)))
Pai..e bine, de marti nu mai plange..doar ca joi si vineri l-am avut acasa, ca e bolnavior..:) Sper sa il duc luni...

Dili spunea...

Au, sanattae multa, e bel;ea perioada asta care mai de care bolnaviori, bafta la gradi daca meretiluni si sa auzim doar de perlute si vernisaje :D

Dili spunea...

Aoleu si nu mai zi asa de fii-mea, ca cine te-aude chiar crede ;-)))) Sunt si ei mici si pentru ei un concurs conteaza mult :-)

SARILLA spunea...

Nununuu..chiar e talentata!Stiu eu, ca i-am vazut operele..:)