joi, 25 iunie 2009

La circ



Ia uite ce titlu de compunere de clasa a 4-a am bagat.:)


Da, am fost la circ. Am fost si anul trecut, la un altul, insa am fost profund dezamagita de tot, nu semana deloc cu circul pe care mi-l aduceam aminte din copilarie si care ma umplea de bucurie de fiecare data.Asta la care am fost anul trecut cred ca era un fel de..circ de amatori..sau de rebuturi..ca pe langa faptul ca nu avea animale deosebite, doar magari, caini, gaini zapacite, de-astea, ce gasesti si prin batatura..nu avea nici vreun numar spectaculos, era asa..un circ al absurdului..unde in loc sa faca fascinante numere de acrobatie duduia what's-her-name se dadea uta-uta pe franghia aia.In fine, anul asta ne-am scos parleala. La un pret dublu dar si o reprezentatie pe masura, am fost la circul Medrano.


Ce sa va zic..am fost foarte impresionati..ce de animale..ce de numere de acrobatie, de echilibru...Si-a meritat banii din plin.


Au avut dresura de cai

, un domn care se credea buricul pamantului spargea baloane din toate pozitiile, toate baloanele fiind postate in imediata apropiere a sotiei :) care parea foaarte ascultatoare :)

, elefanti, camile, tigri, chiar si o girafa ..in fine..o multime de animale.
Insa ce m-a impresionat pe mine cel mai mult au fost niste super motociclisti care faceau rotocoale intr-o cusca..si va arat poza doar sa vedeti cusca, pentru ca ei,desi inauntru, nu se vad din cauza vitezei. Ii mai vazusem si la televizor, de fapt nu stiu daca erau tot ei, dar acelasi numar intr-o cusca asemanatoare, dar sa ii vezi de la cativa metri...breathtaking!
Si favoritul meu, de departe, un clovn modern, care facea tot felul de smecherii cu mingiute, popice, farfurii,orice,practic, si care avea si simtul umorului, spre deosebire de clovnii tristi pe care mi-i amintesc eu din copilarie si care nu stiau decat sa isi arunce chestii in pantaloni. Asta interactiona cu oamenii, se adapta si reusea sa ne faca sa radem.Si credeti-ma, eu nu rad cu una, cu doua, la glumele clovnilor.:D Deci, iata-l si pe domn, in poza asta stand pe o scara nesustinuta de nimic, tinuta in echilibru de el, in timp de se juca cu niste popice.:
.
Concluzia ar fi sa mergeti la circ, daca aveti ocazia, vor fi 2 ore frumoase,care vor trece repede si va vor aminti de copilarie.

5 comentarii:

ruxx spunea...

cine a fost mai incantat? tu sau copilul?:))

SARILLA spunea...

Ei...eu,desigur..parca se mai pune problema..:) I-a placut si lui, insa ii era cam somn pe la sfarsit(pe la 23.00).Noi astia mari am fost mai incantati..:D

Dili spunea...

Ei, si fii-mea a fost cu gradinita la Medrano ca era langa noi "campat", a fost extaziata, iar cu bebe mergeam zilnic sa vedem animalele din curticica, murea dupa elefant ul stropitor si gurafa :). Eu insa n-am calcat intr-un circ de multi ani...

SARILLA spunea...

:) Pai poate ar trebui sa mai iesi din cotidian si sa mai faci si altceva...Poate la anul, cand mai creste bebe.:)

Anonim spunea...

SALUT....ma numesc adrian, si lucrez ca fotograf cu acest circ....ma bucur ca ati petrecut alaturi de noi...si ca ati ramas placut impresionati..va pup !