luni, 11 mai 2009

Kalimera!

Hai ca am dat de un net pe aici si zic sa intru sa va mai pun la curent cu noutatile. Pai...nici nu stiu de unde sa incep...hmm..here's a thought! Cu faptul ca am plecat spre Bucuresti, spre aeroport, si cand intrasem in capitala mi-am dat seama ca am uitat acasa si pasaportul si buletinul...Ha! How cool is that,ha? Era ora 5 si la 6.30 incepea check in-ul. Asta asa, sa nu ma suspecteze cineva ca am viata plictisitoare.;)
Si..ce sa facem, ce sa facem, ca nu era timp sa ne intoarcem la Constanta...:) L-am sunat pe cumnatel(sa ii dea Dzeu sanatate) care a pornit in tromba si ne-a adus (in timp record, if I may add) cele trebuincioase. Asta ca sa va zic varianta scurta, nu pe aia lunga, in care el trebuia sa ia pasaportul de la noi de acasa, din casa ale carei chei nu le avea, ca erau la noi.Noroc ca stam cu chirie :D si ca are si proprietarul o cheie,si ca era in Constanta, si ca...si ca... Muulte alte miici amanunte care au contribuit la sosirea mea in Skiathos. Ca de cum am tremurat pana a ajuns Marius in aeroport nu are rost sa va zic.:)
Asa....in afara de asta...totul e super.Aseara am dormit in Atena, la un hotel foarte misto, si azi am ajuns cu ferry boatul pe insula, la hotelul care e super.
Toate astea+muuult tzatziki+souvlaki+vreme super+piscina+jacuzzi=LASER, FRATE!
Va pup si ne mai..citim..:)

7 comentarii:

miki spunea...

tu, femeie!! cum sa pleci fara pasaport SAU buletin, ca ca acum nici nu mai trebe amandoua! pun pariu ca port-fardul nu l-ai uitat acasa!!

si ai mai si sunat bietul proprietar la 5 dimi... era dimineata?

si ai scapat nebatuta dupa toata povestea asta? :D

Dili spunea...

haha mama ce i-ai facut cumnatului, de-a ajuns saracul intr-o ora jumate!!! Nu esti normala... dar stim asta :P Hai acum bagati distractie mare pe masura aventurilor, vreme buna si chef la pupa!

SARILLA spunea...

@miki- :)))) Nu nu la 5 dimineata, la 17.00...iti dai seama ca daca era 5 dimineata era si mai grav,dar oricum il trezeam, ca era de viata si moarte...Si nu mi-am uitat asa...ca sunt aeriana, ci pentru ca veneam dupa o noapte de "nuntit" in care am dormit doar 3 ore.:)
Si port-fardul l-am lasat acasa, ca nu sunt cu din astea prea mult.;) Mi-am luat placa de intins parul, in schimb.:D
Si DAAA, am scapat nebatuta, ca noi militam impotriva violentei conjugale.:))))Eventual alte pedepse....:)))
@dilimache-Pai...daca ma iubeste...:))) Si daca imi doream muult aici..:)))
Hai mersi..va las acum, ca am de luat un mic dejun cu marea in fata..:D

miki spunea...

asa, da. pai daca aratai placa de intins parul vamesilor, sigur intelegeau. oameni sunt si ei... :))

macar alte pedepse, si tot meritai. chiar daca ajungeau sa iti faca placere! dar sa se simta omul tau razbunat! :))

SARILLA spunea...

:)) Mda...totul e bine cand se termina cu bine..:)

ruxx spunea...

iti dai seama ca m am amuzat teribil, mai ales ca nu esti genul, stiu ca pleci cu temele facute de acasa, dar ca titlu pe lista poti sa scri: pentru ca toate cele mai jos sa fie vazute..este nevoie de buletin, pasaport :))))

SARILLA spunea...

:)))Da,ar fi o idee.Pai iti dai seama ca a fost cu atat mai socant cu cat sunt cum sunt...Si, colac peste pupaza, aici, in Skiathos, mi-am uitat gentuta la o taverna.:D Noroc ca nu s-a intamplat in Romania, ca...bye-bye telefon si aparat foto!:)