vineri, 16 aprilie 2010

Mo*3r F&c43rs!

Oooo..traficul rutier...acest subiect generos...aceasta never ending story...SI pentru ca majoritatea timpului sunt cu Razvan in masina si ma frustrez din cauza ca nu pot injura..nici macar vorbi urat..iaca inca un motiv pentru care ma bucur ca am blog.Sa ii bag pe BOII aia unde le e locul(poate vor si ei ca Razvan sa intre iar in burtica..:)) ).
Si prin BOI inteleg,desigur, si VACI, vitei si orice alta ruda apropiata. Si vreau sa ii nominalizez pe cei ce nu semnalizeaza niciodata, si se hotarasc sa intre in fata ta brusc, pe cei ce merg pe banda a doua (sau a treia) cu 20 la ora si bineinteles pe preferatii mei,cei ce accelereaza ca nebunii si fac cinspe manevre periculoase sa te depaseasca pentru a pune frana la stop, 50 de metri mai in fata. Lor as vrea sa le umplu frigiderul cu dedicatie, poate au nevoie de...merinde...
As dori,totodata, sa ii amintesc si pe aia de claxoneaza cand inca mai sunt 3 secunde de rosu, si,mai nou,am vazut ca e o alta moda...meseriasii care depasesc mereu coloana de masini de la stop sa treaca in fata pleaca nu cu o secunda,doua,mai devreme,cum faceau pana acum, ci..cu 10!!!Tot in aceasta categorie, de prosti care trec in fata tuturor,sunt aia care sunt atat de imbecili incat atunci cand se face verde trebuie sa ii claxonezi ca uita sa mai plece.
Eu mai am o categorie de preferati..oamenii cu Dacie.:D Dacie veche.Foarte veche.Atat de veche incat nu ar mai trebui sa circule pe strazi, if you ask me.Ei bine, astia sunt cei mai intepati.Tin inca strans cu dintii de valorile patriei, asa de tare incat nu ar renunta la harbul lor pentru ca "Dacia e cea mai buna" si continua sa polueze soselele.Si, bonus, ies cu masina iarna cand e ditamai zapada,gheata si conditia meteo nefavorabila.Si dupa aia se chinuie sa o scoata de prin vreun maldar de zapada, incurcand,evident,pe toata lumea.
Pentru toti, deci,mu...mmulta(ma scuzati, ma inecasem) sanatate, dar ca pietoni!


Un mesaj special si din partea sora-mii: Nu va mai enervati pe oamenii care fac scoala de soferi!Ei abia invata!Voi ce scuza aveti?

Niciun comentariu: