luni, 24 august 2009

Question

Eu sunt ditamai omul. La propriu si la figurat. Aspra dar severa, cu chef de cearta unde prind portita, nervoasa din cale-afara si stresata ca o coarda de chitara. Am reguli stricte in ceea ce priveste viata mea si a apropiatilor mei.:D Nu, nu reusesc sa le respect mereu. Dar le am. Am lucrat in invatamant. Am pus nota 1. In catalog.
Deci sunt o dura.(:D)


Cum naiba de ma face un copil de 3 ani ca la Nufaru'?

9 comentarii:

nnonny spunea...

O nelamurire am...ce e "Nufaru"? :">. Dupa ce aflu...o sa incerc sa rezolv si eu dilema :)

SARILLA spunea...

:))) ehee..tinerete, tinerete...nu erai tu nascuta..era o spalatorie..si a ramas o vorba folosita atunci cand cineva te face lejer, asa cum ma face pe mine fii-miu..:D

nnonny spunea...

Atunci...sa-ti raspund la intrebare...pentru ca e copilul tau, si fiecare parinte e sensibil cand vine vorba de "puiul" sau. Asa ca in 99% din cazuri, oricat de aspru/ sever/ mare, ar fi un om, se topeste imediat cand vine vorba de micuta fiinta,care, de cele mai multe ori, constienta de puterea pe care o exercita asupra celor mari, devine santajista. PAREREA MEA! :))

SARILLA spunea...

:))) Asa ma gandeam si eu..Naspa, aiurea..cam nasol!:D
Mersi pentru mini-investigatie, oricum!:D

Dili spunea...

Hei, ai omis sa spui ca ACEL copil e puiul durei, deci e super-mega-duru' si manipulatoru'. Plus ca, nu-i asa, ii iubim tare mult... :DDD

Green spunea...

Nu stiam de aceasta expresie, dar stiu ca atunci cand vine vorba de propriul copil tot ceea ce era regula se sterge si un "Te rog frumos, mami..." schimba socoteala de-acasa.

SARILLA spunea...

@ Dili- :)))) Mai, ca bine zisesi...U should know better, tu esti dublu manipulata..:)..presupun..
Eh..las'..o sa aiba el copii..o sa vada el...:)))
@Green-Corect! Cam asta ar fi una din formulele magice..:) Asta plus:"te iubesc,printesa mea!""tu esti lumina mea" si muulte altele...:)

Green spunea...

Stiuuu, nu-mi spune...si ma las santajata cu placere :P.

SARILLA spunea...

:))) pai da...
Stii, ca in alea de pe yahoo messenger,audibles, era unul care zicea:"You make my heart meeelt!":D