miercuri, 16 iulie 2008

RAZVAN..pe scurt...:)


Azi am chef sa scriu de el..poate pentru ca azi s-a tuns si m-am holbat la el toata ziua mirandu-ma..pentru a cata oara?..de cat e de frumos...nici nu am cum sa gandesc altfel, ca doar e al meu,nu?:)
Ceea ce urmeaza sa scriu este ceva daca nu scris sau spus atunci cu siguranta gandit de toti parintii(sau asa ar trebui sa fie).:) Copilul tau devine, din momentul in care il vezi pentru prima oara, cel mai frumos din lume. Apoi, bineinteles, cel mai destept, cel mai dulce, cel mai cel...Asa e si Razvan al meu.Cel mai frumos copil din lume(pentru mine si cei apropiati :D)
Nu o sa scriu azi decat asa, foarte putin, despre el, pentru ca, in primul rand ca daca ma pornesc e posibil sa depasesc limita acceptata de memorie aferenta blogului, daca exista una, si mi-am propus oricum sa nu mai scriu mult pe post, si in al doilea rand, nu ar avea rost sa incep sa vorbesc despre el atat de mult.El e EL.:)
Stau si ma uit la el cateodata cat de dulce e, mai ales acum ca vorbeste, si cum se straduie el sa fie serios cand vrea sa zica ceva, si cat de greu iti e sa il tratezi serios cand poceste asa de frumos cuvintele...Cand vrea ceva, ia o mina serioasa si zice:"mami, te coc, tzuc" Asta, in traducere libera, inseamna ca ma roaga sa ii dau suc. Bineinteles ca am ras si continuam de fiecare data sa radem cand zice "te coc" in loc de "te rog", insa el e foarte fericit ca ne vede pe noi fericiti si mai ales ca de cele mai multe ori obtine ce isi doreste.
Acum a inceput sa faca niste legaturi si iti dai seama cat de smecher e..raman surprinsa de cate are in capsorul ala blond..ai zice ca la 2 ani copiii nu gandesc prea multe singurei insa...ntzzz...n-ai sa vezi...vorba lui Bubu acum vreo cateva luni "asta mic la 2 ani o sa va vanda si-o sa va cumpere".
Azi, de exemplu, cand i-am facut seara laptele, el a vrut si cereale. Asa a vrut si zilele trecute, sa ii pun in cana de lapte si cateva cereale, insa niciodata nu le-a mancat, asa ca initial nu am vrut sa ii mai dau, apoi, pentru ca tot insista, i-am zis ca ii dau, insa in manuta, sa le manance asa, uscate. A mancat el una, doua, tot cu ochii la cana, sa le puna acolo, insa eu eram ferma pe pozitiii si ii dadeam sa mai bea cate o gura de lapte dupa ce rontaia cerealele. La un moment dat, vad ca baga una in gurita, apoi o alta, si tot asa vreo 3-4, insa nu mai mesteca, doar se prefacea.Ii intind cana de lapte cu gandul sa le inmoaie putin sa nu se inece, cand il vad ca le scuipa pe toate in cana si se uita la mine victorios."Lale(cereale) in lapte!" .....:)) Am ramas....paf! Mai poti sa zici sau sa faci ceva? M-a facut lejer..fara sa se chinuie...:)) Nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va fi mare..:D
In fine, ca iar m-am lungit...asta e doar una,cea mai recenta...insa face din astea in fiecare zi..de ti-e mai mare dragul sa stai si sa il studiezei..Si ai zice ca ei trebuie sa invete de la noi.
Am pus si o poza cu el..de la ziua lui, de acum cateva zile, ca e mai recenta, cu toate ca de azi e tunsulici.:)

2 comentarii:

andreea spunea...

si eu zic ca e cek mai scump si mai frumos :D
e bestial copilu;
mi-e dor de el ... :(

miki spunea...

eu sunt de acord ca e foarte foarte frumos. si nu sunt familie sau apropiati! si nici nu sunt genul care sa gaseasca toti copiii frumosi. dar razvan e bestial!