miercuri, 25 noiembrie 2009

Constatare

Peambalata este un paleu foarte, foarte mare.
Am vrut sa impartasesc asta cu voi.
You can thank me later.

luni, 23 noiembrie 2009

Concerned

Mai, sunt foarte ingrijorata.Din varii motive, ca asa sunt eu..o persoana ingrijorata.:D, dar azi am doua motive mari si late despre care vreau sa scriu.

1. Vadim a iesit pe locul 4?!? Conform teoriei mele si calculelor BEC, 5,39% dintre romani ar trebui sa primeasca de sarbatori o frumoasa camasa alba cu multe cureluse. Cado!
Pe bune acum, omul ala, din punctul meu de vedere, ar trebui sa stea intr-un loc plin de caldura si liniste, unde oameni amabili, imbracati in alb, sa ii ofere medicamentatia necesara. Eu ma mir ca este in libertate.Asta asa, in primul rand.Dar sa mai si candideze??? Si sa mai obtina si 5,39%??? Fuck! What kind of twisted world are we living in? Aproape ca nici nu mai pot continua despre asta,atat de nervoasa sunt.
Bine,mai continuu nitel.:D Gasesc eu resurse.
Cum naiba s-a intamplat sa il voteze atatia oameni?si cand te gandesti ca eu ma bucuram sa vad oameni iesiti la vot...daca as fi stiut ca se duc sa stampileze pentru Vadim, le baricadam usile.
Hmmm...


2. In alta dezordine de idei, eu urmaresc Rataciti in Panama. M-am uitat de la inceput, ca e gen Survivor si ma pasioneaza genul asta de emisiune. Si cum am inceput eu asa incet incet, si am prins drag de unii concurenti (mai ales de unul :D) si scarba de altii, am ajuns de tre' sa iau Xanax seara inainte de emisiune. Nu pot, domne', sa ma detasez si sa privesc impasibila cum se omoara aia.:)
Si nu stiu cum se face de toti preferatii mei sunt intr-o echipa si toti oamenii pe care am ajuns sa ii urasc:D(v-am spus ca sunt pasionala?:) sunt in cealalta. Asa ca seara de la 22.00 la 23.00 bodogan in fata televizorului* si imi amintesc cu placere injuraturi pe care nu le-am mai folosit de cand traiam dupa blocurile gri. (astept si propunerile voastre, apropo,ca e destul de mare timpul de emisie, si se epuizeaza repede).
*Excesul de produse televizate poate face rau organismului.Pentru efecte adverse,adresati-va unei camere dintr-o pensiune montana, cu aer curat si ciripit de pasarele.



Bottom line: pun prea mult suflet in orice.Ma stresez maxim si de cele mai multe ori degeaba. Cola(Coca Cola:) ) nu ma ajuta nici ea, tradatoarea,asa ca i'm living on the edge.:))Sunt ingrijorata pentru sanatatea mea.De orice fel.:D
Hai Dinamo!

Leapsa

Mai am cate ceva de scris, dar incep cu o leapsa primita de la Catalina ca sa nu ma iau cu altele si sa uit.So...

Leapsa este despre lucruri pe care nu le-as face niciodata.Acum...eu am un principiu foarte sanatos, si anume Never say never! Pentru mine niciodata si intotdeauna sunt relative.Totusi, de dragul artei, o sa incerc sa subliniez cateva lucruri pe care nu le concep acum.:)


Niciodata nu ...m-as da in laturi de la nimic pentru Razvan.As face orice pentru el sa il vad sanatos si fericit.Tot ce imi sta in putinta.Si aici cred ca merge faza cu niciodata.:) E valabila.Si cred ca ma intelege orice mama, nu mai am ce sa argumentez.


Niciodata nu ...as fi fericita pe deplin in alt loc decat in Constanta.Am incercat, God is my witness,:) asa ca nu vorbesc doar sa ma aflu in treaba.Am fost plecata "de tot" si nu mi-a fost bine deloc.Aici am familia, prietenii, locurile atat de familiare si apropiate, posibilitatea sa traiesc viata linistita pe care mi-o doresc.


Niciodata nu... mi-as trada prietena(prietenele).Aici nu vreau sa comentez, fiecare intelege ce vrea.Eu sunt o persoana foarte fidela si foarte devotata,si asta e un principiu de baza al existentei mele.:)


Niciodata nu... as iubi pe altcineva asa cum il iubesc pe sotul meu.Chiar daca s-ar intampla ceva rau intre noi(Doamne fereste!) nu as putea niciodata sa simt pentru altcineva nici macar pe departe ce simt pentru honey.(dai o bere,da?ca zic de bine de tine:D)



Niciodata nu ..as concepe viata fara tehnologie.Internet, telefonie, cablu...No way,Jose!


Hmm...ar fi multe, dar nu imi vin acum in minte.A!Mai am una, bonus!
Bonus pentru ca sper din tot sufletul sa imi demonstrez contrariul:D

Niciodata nu..as putea sa nu mai beau Coca Cola.Na,c-am zis-o!Uff...


gata deocamdata.

marți, 17 noiembrie 2009

Hai ca se poate!

Saptamana trecuta am fost la un eveniment care mi-a placut foarte mult si m-a bucurat prin originalitatea lui. Fundatia la care lucreaza o prietena s-a ocupat de manifestarea de care urmeaza sa va scriu,si chiar daca a fost destul de putina reclama pe tema asta, lumea a venit.Si bine a facut.
Pai..sa va spun...am avut ocazia sa vorbesc cu cartile si sa ascult fotografiile.:) Suna bine,nu? Au fost invitate cateva persoane cu experiente de viata din cele mai variate si bogate, ca de exemplu un detinut, un jurnalist, persoane afectate HIV, o bucatareasa, persoane cu dizabilitati, consilieri HIV, un veteran de razboi, un etnic turc, un fotograf,etc. Ei aveau niste tricouri pe care scria SUNT O CARTE VIE si, ca totul sa mearga conform planului, cand ajungeai la Biblioteca Judeteana, unde s-a tinut manifestarea, iti faceai un abonament, cereai cartea dorita si te retrageai cu ea intr-un colt, alaturi de un ceai sau de un pahar cu apa, oferite gratuit tot de fundatia Baylor.Acolo, timp de 30 de minute, aveai ocazia sa iti satisfaci curiozitatea cu privire la cartea respectiva .Daca doreai,mai puteai prelungi perioada cu inca 10 minute.Atat,ca mai erau doritori, si nu e frumos sa acaparezi cartea.:)
Eu am vorbit cu un detinut, din pacate nu eram doar eu, ci vreo 10 oameni la fel de curiosi sa isi confirme sau infirme mituri legate de puscarie.Si,slava Domnului, au fost destule spulberate.:)Apoi am inchiriat un expert in petrecerea timpului liber, care nu m-a impresionat foarte mult, dar mi s-a parut interesanta titulatura, si cu o bucatareasa, ca na...sa mai invat si eu ceva.:)
Cat despre fotografiile "vorbitoare", erau 26 la numar, amplasate pe stalpii din biblioteca, si langa ele erau mp3-uri ce redau povestea fiecareia.Foarte frumos scrise povestile, m-au impresionat si pot sa spun si ca am invatat cate ceva din ele.
Una peste alta, o initiativa laudabila a fundatiei Baylor, pe care o salut si o mai astept.Chiar, Ruxandra,pe cand urmatoarea editie?:)

joi, 12 noiembrie 2009

Care este...eu cu cine votez?

Eu nu ma pricep la politica.Nu ma intereseaza,nu imi place, nu, nu, nu. Si nici nu am mai votat de ceva timp, de cand m-am prins eu asa ca nu ajuta la nimic.
Anul asta insa m-a traznit simtul civic fix in plex si zic hai sa incerc sa schimb lumea.:D Glumesc, nu intentionez asta, cel putin nu votand :P, dar m-am gandit ca decat sa se foloseasca altcineva de votul meu, mai bine o fac eu. Si cum stiu sigur cu cine nu votez, zic sa ma hotarasc cu cine votez.
Cum va spuneam, habar n-am care ar fi criteriile dupa care ar trebui sa-mi dau seama ce culoare politica am, sau macar sa inteleg prin ce sunt diferite ideile lor intre ele,dar m-am uitat eu pe la televizor, am scrutat orizontul si pentru ca am o simpatie pentru rrrrarraiti, am zis sa-l votez pe Geoana.Ca e dragut el asa, si sotia lui la fel.Si il urmaream cu interes la Maruta, cand il aud:"...mi-ar place sa ..."Whhaaattt?!? Come on!!! Haidi,bai..really?!?
Nu il mai votez. Pentru ca nu ma pricep la politica, dar sunt obsedata de gramatica.Pe care cred ca ar trebui sa o vorbeasca in mod corect toata lumea.Mai ales un viitor presedinte.Neeext!
Suparata ca nu mai am pe cine vota, ieri ascultam muzica in masina, in drum spre casa.Si la stop,langa mine, opreste o masina din alea de fac reclama electorala.Era o masina ce il sustinea pe domnul doctor-primar-candidat Oprescu. Si din masina urla un slogan de genul:"Oprescu pentru presedentie!" ............
Mai, voi chiar v-ati tampit de tot?E o conspiratie sa nu mai merg eu la vot?Ca eu nu pot sa votez un omulet nevorbitor de limba romana.Nu pot.Sau nu vreau..ma rog...nu votez!
Pe care este Vanghele l-am inteles, are 4 clase si alea la seral,dar alde astia imi pareau mai rasariti.Foaaarte dezamagita sunt...
Si atunci...conasilor..hac!...eu cu cine votez?

marți, 10 noiembrie 2009

Toate se intampla numai noaptea.Sau in weekenduri.

Azi noapte am fost singura.Singura cu Razvan,adica.:).Fara domnul sot.Si pentru ca e o regula ca atunci cand nu e el acasa sa mi se intample chestii,dupa ce pe la vreo 2 m-am trezit cu Razvan in camera ca nu mai vrea sa doarma si am dus munca de lamurire pana pe la vreo 2.30 sa stea in pat sa admire...tavanul,m-am reintors in pat. Bineinteles ca nu mai aveam somn, ca mie imi ia o ora sa adorm de obicei. Si stateam asa,si ma gandea la nemurire, cand aud: MMMMmmmmMMMMmmmm....
M-am gandit ca e Razvan care nu a adormit inca si canta (pentru ca da, mi-a mostenit simtul artistic si stiti cum e cu talentul...te loveste cand nu te astepti).Am ciulit urechile ca Lassie si am asteptat sa dibui sursa cantecului de jale si de dor ce se intampla pe la 3 noaptea.
Dupa vreo 2 minute mi-am dat seama ca nu e Razvan,ca ar fi obosit sa tina asa sus vreme indelungata,asa ca mi-am pus imaginatia la lucru si m-am gandit ca poate e o alarma,ceva. Se auzea ca atunci cand vrei sa canti si tii buzele lipite, dar am zis ca na, who am I to judge melodiile alarmelor din ziua de azi?
Urechile deja imi obosisera de la pozitia ciulit, dar eram pe baricade, hotarata sa rezolv misterul.
Cand am realizat ca nu e nici alarma, ca se auzea de foarte aproape, chiar de pe hol,am iesit sa vad cu ochii mei de vulture plesuv mai multe detalii ce ar fi putut duce la elucidarea misterului.Cand ies pe hol, hopa!Zgomotul se auzea de la frigider, care e exact in fata usii.(sa fie la indemana:D). Dragutul de el,canta!La 3 noaptea.Si era tare hotarat,pentru ca nu ii mai tacea...gurita?!?..de vreo 5-7 minute deja.
Fireste ca am facut singurul lucru pe care il putea face o domnita aflata in primejdie ca mine.Primejdie de a speria vecinii,desigur.L-am scos din priza.Si am stat asa, am deschis usa la frigider, am inchis-o.Am mai stat putin,am deschis usa la congelator,am inchis-o si pe aia.Cred ca vroia sa decoleze,cam asa se auzea,dar eu am stat pe pozitii,l-am si zdruncinat,sa-si revina,si am asteptat cumintica sa taca naibii odata.Si a facut-o,dupa vreo alte cateva minute,asa ca l-am bagat iar in priza si m-am dus la culcare.
Somnul meu deja era dus departe, in Tara de Nicaieri a lui Peter Pan(uite ca sunt bune si povestile astea la ceva, dai exemple pe blog) asa ca am adormit pe la vreo 3.30..poate mai tarziu.
Cand a sunat alarma dimineata mi-a luat vreo 3 minute sa imi aduc aminte cine sunt, de ce,si ce trebuie sa fac azi.Eh..dar iata-ma, 3 ore mai tarziu, cu toate astea transformate-n amintiri, si cu un frigider care ma asteapta acasa nerabdator sa mai sustina un recital.
Asa ca nu, inca o data, nu ma plictisesc niciodata. Viata mea e plina de aventuri, indiferent ca e zi sau noapte.Sunt aceasta WonderWoman a fenomenelor ciudate.:)
Pe cai, voinicii mei!

marți, 3 noiembrie 2009

Leapsa

Pentru ca am primit nu o data, nici de doua ori, ci de trei ori aceeasi leapsa de la trei fete cucuiete, si pentru ca subiectul(sau tema) e pe gustul meu, am cautat pana acum doua poze, caci despre asta este vorba, una amuzanta, si una de suflet, pe care sa le postez pe blog. Si cine sa fie personajul principal decat bucuria vietii mele, inspiratia mea pentru cele doua teme de azi si nu numai.:)

Asadar, prima poza, cea de suflet, reprezinta un martie plin de caldura, primul cu Razvan, si primul martisor primit cadou de la el.:)



Pentru poza amuzanta am gasit una de cand el avea nici o luna, si intr-o seara si-a propus sa ne faca niste clatite.Zis si..aproape facut!L-am pregatit, l-am echipat corespunzator, dar toata situatia l-a obosit repede si..a adormit.:)
(nu am mai mancat dulce in seara aia:( )



Am multe amintiri, si cu el, si fara, atat amuzante, cat si de suflet, insa e greu sa cauti in cativa Gb de poze si sa alegi doar 2.:) E inuman.:)
Dau mai departe cui doreste.Andreea?Dili?Miki?