miercuri, 20 august 2014

Just my luck

Pe motivul vocalo-instrumental: "Fata mea este modelll..", pot cu mana pe inima sa va spun ca "Baiatul meu este foarte matinal". Mic.Ala mic.
Poti sa il culci si la 4 dimineata, cred(nu am incercat, dar jur ca uneori as face-o) ca el tot pe la 7 se trezeste. Which is ok, during school time. Dar in vacanta..na..ca tot omul, poate ai vrea sa te lafai pana la un 8.
Mnu. El nu si nu. Se trezeste, aud un "maaamiii" lung, ma duc sa il iau, il aduc la noi, il asez in pat, in secunda doi aud: "Mi-e foame. Vreau cereale!", apoi, pornind spre bucatarie, aud un "Desene!" scurt si impunator. Si asa ne incepe noua ziua, de luni pana duminica.
Odd enough, uneori, foaaarte rar, mai rar ca o cometa vazuta cu ochiul liber, as putea spune, mai rar decat un castig substantial la lotto, se trezeste mai tarziu. Nuu..nu a prins niciodata 9. Never ever. Dar asa, un gras 8,30...mai vine.  Si atunci, ghiciti ce? De fiecare data, DE FIECARE DATA, fara exceptie, la mine intervine ceva de ma trezesc inaintea lui.
Take today, for example.  Singura zi din saptamana in care sotul meu incepe munca devreme si pleaca si mai devreme de acasa. Si se trezeste, inutil de mentionat, SI mai devreme.:)
A sunat alarma la 7. M-am trezit. El a iesit usor, conform rugamimtilor mele fierbinti, si avand totul pregatit in sufragerie, sa nu mai intre. Am incercat sa adorm iar. La 7.30 a iesit pe usa. Pe care a trebuit sa o deschida si sa o inchida, sa poata sa faca asta. Asa ca m-am trezit iar.Deja nu mai aveam somn, dar am tinut ochii stransi, poate poate. Mi-am propus sa ma relaxez, macar, sa lenevesc, daca tot nu mai pot sa dorm. Si poate as fi reusit, dar la 8 am primit un mesaj pe facebook de la o prietena care voia sa stie daca eu am facut tortul de la ziua lui Eduard, cel in forma de 2. Ca e frumos!La 8 dimineata!!!!
Mea culpa. Mi-am jurat sa imi opresc wi-fi-ul de cand cu episoade dureroase ce au implicat oameni ce incercau sa ia legatura cu mine la 6 dimineata, la 7..chiar si la 5.30. Si se aude:pic,pic! Si eu poc,poc, ma trezesc! Si nu mai pot dormi. Deci mi-am propus sa fac ceea ce sorm-mea face demult, si bine face, sa il opresc si o data cu el si pic, pic-urile matinale. Dar aseara am uitat. Ceasul rau!
Asa ca la 8 dimineata dadeam sfaturi de bucatarie. Ca si-asa ma trezisem.
Ghiciti la cat s-a trezit Eduard azi.....
;)

Dap. 8.45.Daca as avea o carte a recordurilor legata de el, astazi as fi notat in ea evenimentul.Dar nu am. Am doar o cana mare de cafea, pe care o beau in fiecare dimineata, la 7.30. :D

Niciun comentariu: