sâmbătă, 25 iunie 2011

Cam de iutub,asa.

Weekendul asta am fost in Anvers.Imi doream eu de ceva timp,dar precum ca vremea nu ne-a permis pana acum,si ne-a tot tinut in casa in zilele libere,sambata am luat avant de dimineata, un "fie ce-o fi" in brate si am plecat.
Eu de felul meu sunt mai organizatoare,asa.Si organizata.:D In dezorganizarea mea.Si cand plec undeva imi place sa imi fac o listuta cu ce se poate vizita,orele de program, pret,adresa,toate in ordine,sa nu pierdem timpul.
Evident ca imi facusem temele si pentru Anvers,asa ca am pornit catinel si am vizitat cam ce era interesant pe acolo.In afara de fabrica de diamante, ca nu ma pasioneaza.Eu sunt fata cu gusturi simple, imi plac accesoriile facute de mine.:))
In fine.Si vezi una,si vezi doua,si pe lista mea ordonata era si un pasaj din asta secret care se spune ca e rupt din rai,asa.Ca cica dupa ce intri pe o poarta secreta intri ajungi in alta lume, unde parca timpul ar fi stat in loc.O bucatica de paradis care pastreaza amintirea Anversului asa cum a fost el odata.Pai poti sa rezisti unei asemenea descrieri? Nuu...
Si aveam adresa locatiei, asa ca plini de nerabdare am introdus-o pe GPS, frematand de emotia intalnirii cu divinitatea.
GPS-ul,probabil mai emotionat decat noi, ne-a indicat o casa amarata la cateva numere distanta de numarul 16(acolo era paradisul secret). Si afara era o ploaie marunta,si noi eram obositi,si strada era aglomerata, si nu gaseam loc de parcare,dar noi nu,nu si nu! Am venit sa facem cunostinta cu o bucatica de paradis,apoi asta vom avea!
Asa ca mai facem o data rondul si cobor,hotarata sa gasesc a pied secretosul numar 16. Restul batalionului ramane in masina,pe avarii,si eu cobor sa intreb pe undeva cum as putea sa ajung acolo. Ma invart un pic prin fata unor cladiri,si vad un bar ce parea deschis si doream eu- populat. Ma apropii incet,sa vad daca e vreun ospatar amabil,dar nu era nimeni,asa ca plina de speranta imi iau avant sa intru in bar sa intreb,cand...POC!!! in toata splendoarea varstei pe care nu o arat,stiu, intru in geamul pe care nu il vazusem ametita de aburii divini pe care ii simteam aproape.
Acum..imi pare taare rau ca nu am cum sa va ilustrez ce fata aveam si ce postura in momentul impactului.Cred ca daca au avut aia de la bar norocul sa aiba vrea camera de supraveghere in apropiere o sa ii multumeasca Domnului toata viata lor pentru sansa pe care au avut-o sa lucreze in barul respectiv.
Oricum, cand m-am lipit de geam, aveam un picior ridicat,ca vroiam sa urc o treapta(care evident era in spate), capul in fata, cu partea stanga la inaintare(inca am cucui :D), mainile ridicate si ele,ca asa sunt eu expresiva cand ma deplasez,si mai mult ca sigur o expresie priceless.
Si probabil si mai amuzant a fost ca m-am comportat ca si cum nu numai ca nu s-ar fi intamplat nimic,dar as fi si aflat toate indicatiile. O mare doamna in viata,asa sunt! As putea sa fiu printesa,la cat de manierata sunt si cum fac fata situatiilor grele.:D
Vreti sa stiti finalul?In afara de,repet,cucuiul ce mi-a ramas amintire?Am gasit locul secret, paradisul pierdut,sau pastrat,uarevar. Doua case ingramadite unde daca stranutai la un geam te stergea cu batista cel de la geamul vecin, un coridor stramt in care se aflau,cand am coborat eu sa verific, inca vreo 3 turisti ce au navigat pe aceleasi pagini web ca si mine,si o liniste ciudata ca in filmele horror.Punct.
Dar altfel frumos,domne,frumos.:D
Va pup.
As fi ras chiar si eu daca nu mi-ar fi venit sa plang de durere.:D

vineri, 24 iunie 2011

Cul

Ce misto ca sunt matura.:) Alaltaieri m-am invartit(in jurul propriei axe,fireste) foarte tare.Prima oara cu un prosop in mana,incercand sa prestez si un model in aer,ca dansatorii aia turci de pe la all inclusive-uri,si a doua oara,dupa ce am fost apostrofata ca ridic praful, am renuntat la prosop,si mi-am lasat mainile asa,stilul liber,si faceau ele model in aer.Foarte interesant.
Si m-am invartit muult,era super tare,ma intrebam de ce nu m-am gandit la asta mai demult,sa mai fac in momentele de plictiseala. Si cand m-am oprit,a fost si mai amuzant,ca se invartea si camera,saracuta.
Si dupa aia mi-a venit sa vars.Pentru ca doar ce mancasem.Si aici ajung la ideea initiala.Ce misto ca sunt matura.Ca mi-am dat seama ca data viitoare sa nu ma mai invart imediat dupa ce am mancat.Sa mai astept naibii macar juma' de ora.
Tare.

vineri, 10 iunie 2011

Nenea Gucci,da' combien?

Rasfoind Cosmopolitanul mi-au sarit in ochi niste incaltari care,desi nu sunt deloc ceva ce constituie prioritate,pentru ca eu nu prea mai port tocuri,mi-au placut muult de tot. Mi-au ramas in suflet,asa cum mi se intampla foarte des cu pantofii.Sau posetele.Sau hainele.Uf.Nici accesoriile nu ma lasa rece.
In fine,erau prezentati o data la inceput, si apoi mai pe larg in pagina aia in care iti zice pretul diferitor produse in trend.
Ii vad eu a doua oara,citesc printre randuri preturile altor produse siii..cand ajung la ei,cica sunt Gucci.Not bad.Si cica pretul la cerere.:D Oare cat or fi?Cat,cat?Ma roade acum.Nici macar pretul nu pot sa il am.:))
Am poza,insa. Asa ca daca vreti sa ii vedeti,na,faceti click aici. Si daca aflati cat costa...nu..nu-mi spuneti..presupun ca e un motiv pentru care astia de la Cosmo tin secretul.:D

Speculoos..best thing ever.

Carevasazica am descoperit(de parca de asta aveam eu nevoie acum,cand vreau sa mai slabesc) cel mai delicioso-minunato-orgasmico-datator lucru: aroma(caci poate fi orice produs) de speculoos. Biscuitii ii stiam si ii placeam din Romania,sunt aia de ti-i da (in cafe-cafe :D ) atunci cand iti comanzi o cafea. Ii poti inmuia in expresso sau capuccino sau whatever sii sunt deliciosi.
Dar aici,oh,AICI,in tara minunata, au orice din speculoos.Printre care si cea mai tare inghetata din univers.E atat de buna..atat de buna,incat nu numai ca eu,care nu mancam deloc inghetata, o ador,dar ma gandesc numai la ea.
Si in magazine se gaseste si pasta de speculoos, intr-un borcan ce seamana cu ala de unt de arahide,si exact asta e urmatorul lucru pe care il voi cumpara cand voi pune prima oara piciorul in supermarket. Siii..cu pasta asta de speculoos,poti face numai minunatii: tarte cu speculoos si zmeura, cheesecake cu speculoos si lamaie, briose, panna cota..orice.
Imi pare foarte rau ca nu pot aduce inghetata in tara, ca as aduce si as imparti tuturor prietenilor,pentru ca simt ca nu sunt de ajuns cuvintele mele,nu exprima indeajuns.
Asadar, daca gasiti pe undeva inghetata sau macar pasta de speculoos, nu ezitati sa cumparati, va garantez ca o sa va placa!
De la fata locului,
aceeasi eu.


Later edit: Am pus piciorul in supermarket.:D Am luat pasta de speculoos.Dementiala. Ma apuc de nebunii.:)

duminică, 5 iunie 2011

Mic dejun IKEA

O chifla mare, o felie branza topita(gen aia pt cheeseburger), unt, gem, un croissant,o ceasca de cafea,capuccino,etc(din aia care se reumple gratuit)...totul laaaa....1 euroo!
In plus, un ou fiert 35 de centi, doua felii de sunca 45 de centi.
God, I love IKEA! :D

miercuri, 1 iunie 2011

LA MULTI ANI, iubitul meu!Adica iubitii mei,ca e si ziua copilului!