vineri, 17 septembrie 2010

Fizica cuantica

Am inceput gradinita.Grupa mijlocie.Ma uit la Razvan, cat de mare s-a facut si cate progrese a facut intr-un an,mai ales in ultima perioada.A inceput sa vorbeasca foarte corect, inca mai poceste unele litere si e tare dragalas, dar incerc sa il indrum sa rosteasca bine,mai ales acum, ca poate sa il zica si pe R.Si chiar daca, pe de o parte, ma bucur ca vorbeste corect ca deh..suntem si noi baieti mari..pe de alta parte sunt putin trista, pentru ca vad cum se indeparteaza incet-incet de dulceata copilariei, devine un baietel din ce in ce mai mare, nu mai e bebele lu' mami alintat.De fapt, alintat mai e..:D dar nu mai e asa mic, adica nu prea mai am eu justificare sa il giugiulesc asa.
In alta dezordine de idei, mergem inainte cu pregatirile de emigrare. Facem planuri, cladim visuri, suntem nerabdatori si emotionati. Si grabiti,sau cel putin eu. Abia astept sa treaca toata perioada asta de asteptare, de intrebari si planuri, sa stim macar unde vom merge :), ca inca nu e sigur, si sa incep sa...ma pregatesc de-adevaratelea. Sa devorez netul de toate informatiile referitoare la tara si orasul respectiv, sa incep sa impachetez...
Imi place viata mea..v-am mai spus? Si ma bucur ca mi-am gasit si omul cu care sa fac nebunii. Noi plecam venim, vindem tot, cumparam, toate astea in decurs de ani sau de o zi.Acum facem cheltuieli nejustificate(eh..vorba vine,toate sunt justificate cu varf si-ndesat:D), acum o luam de la lingura...si e frumos asa.Nimic nu e monoton in viata noastra.Nice!
Avem niste cunostinte care au, dupa definitia dictionarului, o viata perfecta.Mai multe familii. Familie, copii, masini, case frumoase, liniste,pace si intelegere.Boooring! Ma credeti ca nu as da nicio zi din viata mea pentru o viata ca a lor?Si nu ma refer ca nu as vrea ce au ei, nu sunt ipocrita.Doar ca lor lipseste ceva..nu stiu ce..sarea si piperul.Viata lor se rezuma la casa, munca, zi de zi.Fac aceleasi lucruri in fiecare zi, nu calatoresc decat foarte rar, nu fac cheltuieli nebunesti, nu..nu isi traiesc viata la maxim, din punctul meu de vedere. Parca..nu gresesc niciodata,asa..parca totul e conform planului.
Pai eu nu am spatiu pe blog sa scriu cate tampenii am facut singura sau cu D.. De cate ori nu am stat cu inima miica-mititica pentru ca nu stiam cum se va termina.:D
Cate aventuri..ehe..frumos. Nu vreau sa devin melodramatica, dar imi place sa ma gandesc mereu ca in orice moment se va sfarsi viata mea, as muri fericita ca am trait frumos.Fara regrete.
In fine, mesajul acestui post nu se vrea nici pe departe unul trist, dimpotriva.Simt ca incepe un nou capitol in viata noastra si chiar daca las in urma multe lucruri frumoase, oameni dragi, a sosit momentul sa evoluam.Cel putin asa zicem acum.:D
Si ca tot a venit vorba(nuu, nu am adus-o eu,a venit singura) de oameni dragi pe care ii las in urma, m-am bucurat mult( si uite ca as fi vrut sa ii zic ei prima lucrul asta, acum o sa il citeasca aici) cand cea mai fina si prietena buna a mea mi-a zis ca pe de o parte se bucura pentru noi ca plecam, pe de alta parte ii pare rau.Ca o sa ii fie dor.Si ieri o alta prietena mi-a zis acelasi luru.Era trista ca plec a zis ca cine ii mai organizeaza pe ei la intalniri(:) e vorba de fosti colegi de generala) si cand i-am zis ca ii pot organiza si de departe,a zis ca nu va fi la fel.:)
Pentru mine conteaza mult lucrurile astea, ma impresioneaza. E frumos sa stii ca oamenii tin la tine.Adica..na..o banuiala exista, dar e frumos sa ai si confirmare.;)
Si gata postul pe ziua de azi.Sa vad ce titlu ii pun.Poate ii pun Bianca Dragusanu, m-am scos la trafic.:) Si pentru ca sunt o adevarata vrajitoare a cuvintelor, uite cum ma leg si de ultimul lucru pe care mai vreau sa vi-l spun azi. Ca veni vorba de trafic..:D..cine are cel mai celebru fin care a pozat-o pe Anca Turcasiu? Cine, cine?Moi, se stie. V-am spus ca e talentat, dar daca mai e nevoie de dovezi, voila! Mai intrati pe site o data.:)
Gata, mi-am facut norma la scris pentru azi!V-am pupat!

15 comentarii:

Dili spunea...

Ce bine.... cu siguranta Razvanelu' o sa aiba parte de un viitor mai sigur acolo... eu ma bucur ca blogul va ramane aici si tu la fel pentru noi :D
In ceea ce priveste finutul tau - mi-ai amintit ca primul lucru adorat aici de mine a fost.... fotografia din antet, care mi se pare de o tandrete si inspiratie extraordinare..... bravo finule! :D Hai pup si spor la gradi!!!

andreea spunea...

si eu o sa iti simt lipsa. cu toate ca ne vedem rar, tot era ceva. Dar ma bucur ca iti traiesti viata. Esti una dintre persoanele care chiar si-o traiesc.

La fel este si viata mea acum.. spontana... si sper sa ramana asa :)

ps: bafta la gradi :D
puuuuuup

SARILLA spunea...

Stiu ca si viata ta e frumoasa, si ma bucur mult. A ta e si mai frumoasa decat a mea, ca iti petreci mult timp cu jumatatea vietii mele.:))Dar nu ma supar..of..:D
Multumim,multumim.I will miss u, 2!Pup

Georgi spunea...

Pai tocmai te-ai intors din Belgia si inca va mai intrebati unde sa emigrati?!! :) Am citit putin si posturile tale din urma, si te inteleg perfect! Sa nu)ti fioe frica sa-ti duci copilul la scoala, sau la un simplu control la doctor...sa ai drepturi pe care nu ti le poate inclaca nici un birocrat cat e el de birocrat. Lumea sa-ti vorbeasca politicos pe strada si...oriunde (caci politetea e ceva obligatoriu-o datorie,simpla lor natura-intr-o tara civilizata. Eeee...stiu ca in tarile de jos clima nu este ceva super imbietor (desi are si avantaje, cu verile nu foarte toride, iernile blande si ploile care spala atmosfera si strazile de praf), dar pentru mine, din punct de vedere al civilizatiei si al standardului de viata este perfect. Am trait si prin alte tari (nu perioade f indelungate dar destul ca sa le iau pulsul, insa nu cred ca as putea trai in alta parte decat aici! Va salutam din Brugge!

SARILLA spunea...

:))) Ce chestie ca spui asta, Belgia este categoric pe lista,si chiar in topul preferintelor mele(tinand cont de niste aspecte).
Noi mai mult decat ne intrebam unde sa plecam asteptam sa vedem unde iese prima oara..asa ca..fingers crossed..:)
Tu in Brugge stai?God!Am fost acolo de curand, cum puteti sa traiti cu preturile alea mari?:D Un tricou la o firma no name(pt mine, neinitiata) era 100 de euro.:)Si mancarea cam dubla fata de Amsterdam(de unde veneam noi) sau Bruxelles(unde ne-am dus dupa).Si m-am intrebat din ce traiesc oamenii de acolo, in afara de turism.:)
In afara de asta, Brugge este un oras minunat, de basm.
Daca ramane Belgia, mi-ar placea sa vorbim mai multe, sa te mai intreb una alta.Pup.

Georgi spunea...

Stiu ca ai fost in Brugge, am vazut pozele,imi pare asa de rau ca nu am vorbit mai demult, astfel incat sa ne si cunoastem cand veniti aici, mai ales ca-ti urmaresc blogul de mai bine de un an, dar nu am indraznit sa las comentarii (cred ca am lasat unul acum vreun an, caci baietii nostrii sunt apropiati ca varsta-al tau este putin mai marisor, si vorbeai "aceeasi limba" cand descriai sentimentele pe care le-ai avut cand ai nascut, si cum ti s-a schimbat viata din acel moment...simt exact acelasi lucru).
Brugge-ul este scuuuumppp???!! Noi abea ne-am intors de la Paris caci ne-am serbat aniversarea de la nunta acolo, si ma seaca intotdeauna cand merg acolo ce preturi au oamenii aia....ca sa nu mai vorbesc de Elvetia!! Eu nu stiu cum mai atrag oamenii astia turisti...Pai cred ca te-ai dus tu in locuri scumpe, noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras (si nu suntem bogati!), si cam de 3-4 ori pe saptamana comandam mancare chinezeasca (sunt maaaaaareee amatoare!). Cat despre business-uri...trebuie sa stii ca Brugge-ul ca centru turistic traieste din asta,evident,dar au destule alte business-uri care se desfasoara in satutele satelit de langa oras (care incep chiar de cealalta parte a ring-ului si a canalului-intr-un astfel de satuc locuiesc eu, cam la 2-3 km de centrul orasului.Cat despre tricoul cu pricina...iar nu stiu pe unde l-ai vazut,este adevarat ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si h&m sau c&a unde preturile sunt ca peste tot...Oricum, orice intrebari ai, nu te sfii sa mi le pui, te astept cu drag la mine pe blog georgi-pascal-luca.blogspot.com . Ma bucur mult de raspunsul tau, si m-a surprins, caci ma asteptam sa spui ca a-ti vrea sa va mutati intr-o zona mai latina si mai exotica (ceva...Spania....), si ma buucr enorm ca aveti Belgia cap de lista (n-o sa regretati daca va iese!),si...da...fingers crossed!!Mult succes si pup!

Georgi spunea...

sper ca ai primit raspunsul meu...am scris vreo 15 min.dupa care mi-a dat fault!!Totusi in capul paginii spune ca asteapta aprobarea ta pentru a fi postat...daca nu ai primit nimic decat acest mesaj, spune-mi si scriu din nou!

SARILLA spunea...

Nu:(, nu am primit nimic. Doar asta mi-a aparut,acum.

Georgi spunea...

ok,de data asta am sa dau un copy inainte de a inc erca sa-ti trimit mesajul, ca la o adica sa pot face un paste si sa incerc din nou. Pai spuneam cam asa:Stiu ca ai fost in Brugge,am vazut pozele, si e tare pacat ca nu ne-am cunoscut pe blogosfera mai devreme ca sa ne cunoastem in realitate cand ati fost aici. Eu iti urmaresc blogul(nu intru prea des,dar "recuperez"si citesc din urma cand intru)de mai bine de un an, dar nu prea am indraznit sa comentez, in afara de un comentariu trimis mai demult, cand iti descriai sentimentele si cuml ti s-a schimbat viata dupa nastere...si eu simt exact la fel...Preturile din Brugge nu-mi par mari, noi tocmai ne-am intors de la Paris,si de cate ori mergem acolo mi se par preturile rupere-ce sa mai zic de Elvetia-nu stiu cum de mai au oamenii astia turisti!!Poate ai fost tu in locuri scumpe (ai mancat in grote markt?),ca noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras, si cam de 3-4 ori comandam mancare chinezeasca (sunt maaaareeee amatoare), si nu suntem bogati!:) Cat despre tricoul cu pricina...stiu ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si H&M sau C&A unde preturile sunt ca peste tot. Cat despre business-uri,pai centrul orasului care este in patrimoniul UNICEF traieste intr-adevar din turism,dar satucele satelit de pe langa Brugge (care fac parte tot din oras-cum era,sa zicem,Otopeniul inainte,caci parca stiu ca acum e parte din Bucuresti)si care incep imediat dupa ring si canal (in asemenea satuc locuim si noi, la 3-4 km de centrul orasului)au destule afaceri infloritoare.Orice intrebari ai, nu te sfii te rog sa le pui, eu te astept cu drag si la mine pe blog daca vrei sa ne cunosti mai bine (georgi-pascal-luca.blogspot.com). Ma bucur enorm ca aveti Belgia cap de lista (desi ma asteptam sa preferati o destinatie mai exotica si mai latina,gen Spania-deci raspunsul tau este o surpriza frumoasa),nu o sa regretati, daca va iese!Eu va doresc succes, fingers crossed, va pup si ramanem in touch!!

Georgi spunea...

ok,de data asta am sa dau un copy inainte de a inc erca sa-ti trimit mesajul, ca la o adica sa pot face un paste si sa incerc din nou. Pai spuneam cam asa:Stiu ca ai fost in Brugge,am vazut pozele, si e tare pacat ca nu ne-am cunoscut pe blogosfera mai devreme ca sa ne cunoastem in realitate cand ati fost aici. Eu iti urmaresc blogul(nu intru prea des,dar "recuperez"si citesc din urma cand intru)de mai bine de un an, dar nu prea am indraznit sa comentez, in afara de un comentariu trimis mai demult, cand iti descriai sentimentele si cuml ti s-a schimbat viata dupa nastere...si eu simt exact la fel...Preturile din Brugge nu-mi par mari, noi tocmai ne-am intors de la Paris,si de cate ori mergem acolo mi se par preturile rupere-ce sa mai zic de Elvetia-nu stiu cum de mai au oamenii astia turisti!!Poate ai fost tu in locuri scumpe (ai mancat in grote markt?),ca noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras, si cam de 3-4 ori comandam mancare chinezeasca (sunt maaaareeee amatoare), si nu suntem bogati!:) Cat despre tricoul cu pricina...stiu ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si H&M sau C&A unde preturile sunt ca peste tot. Cat despre business-uri,pai centrul orasului care este in patrimoniul UNICEF traieste intr-adevar din turism,dar satucele satelit de pe langa Brugge (care fac parte tot din oras-cum era,sa zicem,Otopeniul inainte,caci parca stiu ca acum e parte din Bucuresti)si care incep imediat dupa ring si canal (in asemenea satuc locuim si noi, la 3-4 km de centrul orasului)au destule afaceri infloritoare.Orice intrebari ai, nu te sfii te rog sa le pui, eu te astept cu drag si la mine pe blog daca vrei sa ne cunosti mai bine (georgi-pascal-luca.blogspot.com). Ma bucur enorm ca aveti Belgia cap de lista (desi ma asteptam sa preferati o destinatie mai exotica si mai latina,gen Spania-deci raspunsul tau este o surpriza frumoasa),nu o sa regretati, daca va iese!Eu va doresc succes, fingers crossed, va pup si ramanem in touch!! by the way,am patit-o din nou,dar am dat un copy si un paste,sper sa mearga acum!;)

Georgi spunea...

ok,de data asta am sa dau un copy inainte de a inc erca sa-ti trimit mesajul, ca la o adica sa pot face un paste si sa incerc din nou. Pai spuneam cam asa:Stiu ca ai fost in Brugge,am vazut pozele, si e tare pacat ca nu ne-am cunoscut pe blogosfera mai devreme ca sa ne cunoastem in realitate cand ati fost aici. Eu iti urmaresc blogul(nu intru prea des,dar "recuperez"si citesc din urma cand intru)de mai bine de un an, dar nu prea am indraznit sa comentez, in afara de un comentariu trimis mai demult, cand iti descriai sentimentele si cuml ti s-a schimbat viata dupa nastere...si eu simt exact la fel...Preturile din Brugge nu-mi par mari, noi tocmai ne-am intors de la Paris,si de cate ori mergem acolo mi se par preturile rupere-ce sa mai zic de Elvetia-nu stiu cum de mai au oamenii astia turisti!!Poate ai fost tu in locuri scumpe (ai mancat in grote markt?),ca noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras, si cam de 3-4 ori comandam mancare chinezeasca (sunt maaaareeee amatoare), si nu suntem bogati!:) Cat despre tricoul cu pricina...stiu ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si H&M sau C&A unde preturile sunt ca peste tot. Cat despre business-uri,pai centrul orasului care este in patrimoniul UNICEF traieste intr-adevar din turism,dar satucele satelit de pe langa Brugge (care fac parte tot din oras-cum era,sa zicem,Otopeniul inainte,caci parca stiu ca acum e parte din Bucuresti)si care incep imediat dupa ring si canal (in asemenea satuc locuim si noi, la 3-4 km de centrul orasului)au destule afaceri infloritoare.Orice intrebari ai, nu te sfii te rog sa le pui, eu te astept cu drag si la mine pe blog daca vrei sa ne cunosti mai bine (georgi-pascal-luca.blogspot.com). Ma bucur enorm ca aveti Belgia cap de lista (desi ma asteptam sa preferati o destinatie mai exotica si mai latina,gen Spania-deci raspunsul tau este o surpriza frumoasa),nu o sa regretati, daca va iese!Eu va doresc succes, fingers crossed, va pup si ramanem in touch!! by the way,am patit-o din nou,dar am dat un copy si un paste,sper sa mearga acum!;)

Georgi spunea...

ok,de data asta am sa dau un copy inainte de a inc erca sa-ti trimit mesajul, ca la o adica sa pot face un paste si sa incerc din nou. Pai spuneam cam asa:Stiu ca ai fost in Brugge,am vazut pozele, si e tare pacat ca nu ne-am cunoscut pe blogosfera mai devreme ca sa ne cunoastem in realitate cand ati fost aici. Eu iti urmaresc blogul(nu intru prea des,dar "recuperez"si citesc din urma cand intru)de mai bine de un an, dar nu prea am indraznit sa comentez, in afara de un comentariu trimis mai demult, cand iti descriai sentimentele si cuml ti s-a schimbat viata dupa nastere...si eu simt exact la fel...Preturile din Brugge nu-mi par mari, noi tocmai ne-am intors de la Paris,si de cate ori mergem acolo mi se par preturile rupere-ce sa mai zic de Elvetia-nu stiu cum de mai au oamenii astia turisti!!Poate ai fost tu in locuri scumpe (ai mancat in grote markt?),ca noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras, si cam de 3-4 ori comandam mancare chinezeasca (sunt maaaareeee amatoare), si nu suntem bogati!:) Cat despre tricoul cu pricina...stiu ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si H&M sau C&A unde preturile sunt ca peste tot. Cat despre business-uri,pai centrul orasului care este in patrimoniul UNICEF traieste intr-adevar din turism,dar satucele satelit de pe langa Brugge (care fac parte tot din oras-cum era,sa zicem,Otopeniul inainte,caci parca stiu ca acum e parte din Bucuresti)si care incep imediat dupa ring si canal (in asemenea satuc locuim si noi, la 3-4 km de centrul orasului)au destule afaceri infloritoare.Orice intrebari ai, nu te sfii te rog sa le pui, eu te astept cu drag si la mine pe blog daca vrei sa ne cunosti mai bine (georgi-pascal-luca.blogspot.com). Ma bucur enorm ca aveti Belgia cap de lista (desi ma asteptam sa preferati o destinatie mai exotica si mai latina,gen Spania-deci raspunsul tau este o surpriza frumoasa),nu o sa regretati, daca va iese!Eu va doresc succes, fingers crossed, va pup si ramanem in touch!! by the way,am patit-o din nou,dar am dat un copy si un paste,sper sa mearga acum!;)

Georgi spunea...

ok,de data asta am sa dau un copy inainte de a inc erca sa-ti trimit mesajul, ca la o adica sa pot face un paste si sa incerc din nou. Pai spuneam cam asa:Stiu ca ai fost in Brugge,am vazut pozele, si e tare pacat ca nu ne-am cunoscut pe blogosfera mai devreme ca sa ne cunoastem in realitate cand ati fost aici. Eu iti urmaresc blogul(nu intru prea des,dar "recuperez"si citesc din urma cand intru)de mai bine de un an, dar nu prea am indraznit sa comentez, in afara de un comentariu trimis mai demult, cand iti descriai sentimentele si cuml ti s-a schimbat viata dupa nastere...si eu simt exact la fel...Preturile din Brugge nu-mi par mari, noi tocmai ne-am intors de la Paris,si de cate ori mergem acolo mi se par preturile rupere-ce sa mai zic de Elvetia-nu stiu cum de mai au oamenii astia turisti!!Poate ai fost tu in locuri scumpe (ai mancat in grote markt?),ca noi mancam cam de doua ori pe saptamana in oras, si cam de 3-4 ori comandam mancare chinezeasca (sunt maaaareeee amatoare), si nu suntem bogati!:) Cat despre tricoul cu pricina...stiu ca sunt magazine cu preturi pe masura numelui, dar ai si H&M sau C&A unde preturile sunt ca peste tot. Cat despre business-uri,pai centrul orasului care este in patrimoniul UNICEF traieste intr-adevar din turism,dar satucele satelit de pe langa Brugge (care fac parte tot din oras-cum era,sa zicem,Otopeniul inainte,caci parca stiu ca acum e parte din Bucuresti)si care incep imediat dupa ring si canal (in asemenea satuc locuim si noi, la 3-4 km de centrul orasului)au destule afaceri infloritoare.Orice intrebari ai, nu te sfii te rog sa le pui, eu te astept cu drag si la mine pe blog daca vrei sa ne cunosti mai bine (georgi-pascal-luca.blogspot.com). Ma bucur enorm ca aveti Belgia cap de lista (desi ma asteptam sa preferati o destinatie mai exotica si mai latina,gen Spania-deci raspunsul tau este o surpriza frumoasa),nu o sa regretati, daca va iese!Eu va doresc succes, fingers crossed, va pup si ramanem in touch!! by the way,am patit-o din nou,dar am dat un copy si un paste,sper sa mearga acum!;)

SARILLA spunea...

Hai ca de data asta a mers.:)
Iti stiu blogul,am mai intrat pe el,te stiu de la Dili.:)
In Bruges am stat destul de putin,si hotelul a fost exact in piata aia din centru,asa ca iti dai seama ca am vizitat doar centrul,plus o plimbare cu vaporasul care a fost super.:)Iar la magazine,am vazut ca aveti si din astea normale, gen H&M, Zara,etc, dar m-a mirat ca tocmai la un magazin fara vreun nume sonor pentru mine erau preturi asa mari.E foarte frumos ca stati langa oras, astfel e si mai liniste si mai accesibil.
Iar Parisul este scump,ca deh..la cate milioane de turisti se perinda pe acolo...dar si acolo sunt locuri accesibile pentru cumparaturi,mancare,etc..Trebuie doar timp si rabdare.:)
Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut, eu stiam ca nu locuiesti in Romania, dar nu stiam exact unde, ca m-as fi bagat in seama.:D
Ma bucur ca ai scris, fa-o mai des,si o sa intru si eu pe la tine, sa vad ce mai faceti.:)Te pup.

Dili spunea...

Etete fetele mele cum se cunoscura ele, pacat ca nu mai demult :D Imi sunteti dragi amandoua chiar de nu ne-am azut in realitate si flacaii vostri de asemenea.... Silviuto mama iti dadusem si eu un comment dar cred ca s-a busit pe drum ca al lui Georgi - bafta mamica, bravo ca sunteti curajosi si clipe minunate la gradi :DDDD