luni, 20 septembrie 2010

bai,da chiar..soacra-mea oare nu mai face zacusca anul asta?hmmm...suspect..o sa o intreb..

6 comentarii:

Georgi spunea...

unde pleci cucoana?! Eu mi-am terminat corvoada cu zacusca, a iesit super, desi in fiecare an ma jur ca nu mai fac!Dar stii cum e:naravul din fire...rar are lecuire :)Da ma tot gandesc ca nu prea se merita:pt vreo 3-4 kg trudesc o zi intreaga, stau vreo doua zile la pat cu spinarea in dureri,si apoi abea de apuc sa manac poate un brocanas, ca mi-o parduiesc rudele astea de pe aici care s-au invatat la zacusca buna! Tu nu faci?

Georgi spunea...

Salut din nou!!M-am amuzat teribil citind postul tau despre Egipt. Am venit si eu cu idea la al meu barbat care mi-a taiat macaroana cum ca el nu merge in Egipt nici daca ii da cineva un milion de euro!Pe aceleasi motive pe care le-ai experimentat tu:apa nepotabila,egiptenii libidinosi si agasanti,clima si molime infecte,hotelurile de cinci stele sunt vai mama de om, iar de "all inclusive" noi ne temem cam din aceleasi motive ca si tine (iar avem ceva "aproape in comun")eu nu mananc decat pui,porc si cateodata vaca(peste sau orice vine din apa -dulce sau sarata-DELOC-desi aici lumea se da in vant dupa "delicatese" d'astea)si deci nu ma pot risca sa ma masa platita dar sa trebuiasca sa mananc in alta parte...nu-mi place sa fiu fortata sa stau intr-un singur loc-cu ora de masa,etc-noi cand mergem in concediu haladuim si prin imprejurimi pe o raza de 200-300km,asa ca...mai bine nu,cat sunt ele de avantajoase all inclusivurile!Apoi de cate ori mergem undeva luam fie un apartament,fie o viluta-de cele mai multe ori preturile sunt cam la fel cu o camera de hotel,dar ai avatajul ca-ti poti face o cafea cand poftesti,sau o omleta :),nu dormi cu copilul in aceeasi camera -ma intelegi;),are si copilasul un pic de dpatiu sa se miste si sa se joace,etc...

SARILLA spunea...

Nu fac,pentru ca imi place mult zacusca din legume coapte la gratar din ala adevarat, de afara, nu coapte in casa,si cum nu am posibilitatea sa fac asa...mananc din zacusca de la socrella,care e dementiala.(zacusca,se intelege :D)
Si tooot astept sa avem si noi o casuta candva,si sa fac diverse..insa deocamdata visez.:)Si fac retete "de apartament":)

Mda..Egiptul nu e unul din locurile pe care le-as recomanda cu mare caldura, poate doar pentru scufundari, snorkelling, si asa, sa vezi piramidele, sa te simti mai aproape de istorie.
Dar conditiile,cum le-am descris.Cu mancarea naspa rau..si masa in alta parte ioc, pentru ca esti intr-un complex in the middle of nowhere, in sufletul desertului,deci cade si faza cu plimbarea incoace si incolo,cel mult pana in centru...


In Thassos plec.:)

Georgi spunea...

ahhh fericito!!!!ce mi-e si mie dor de locuri cu soare!!Am si gugalit sa vad ce si cum,si mi-a stat inima in loc. eu nu am fost in Grecia pana acum,si ar trebui sa-mi fie rusinica, ca una dintre prietenele mele din copilarie e maritata cu un grec,am nascut amandoua la interval de 3 saptamani,ne conversam la telefon de ni se muta gura la spate (desi o caut de vreo luna si nu raspunde...nu stiu pe unde o umbla,ca mi-ar fi dat zvon ca trece si pe aici in vacanta,dar nu am mai auzit nimic de ea...???)si uite ca nu am ajuns si eu pe acolo macar o data.Dar taaaareee as vrea!! Drum bun,distractie placuta si astept poze!

SARILLA spunea...

TREBUIE sa ajungi in Grecia..e musai.:)
E o tara tare frumoasa, in care ai ce vedea,ai ce manca, ai cum te distra...si la preturi acceptabile.
Eu ti-as recomanda o insula, nu conteaza care,poate chiar si Thassos, si nu partea continentala,care e mai..obisnuita..:)

SARILLA spunea...

Auzi?Si pentru pontul asta poti sa imi trimiti un borcan cu zacusca..;) Ca taare pofta imi e..:)