luni, 15 martie 2010

Formatare

Mi-a zis sor-mea azi ca mi-am abandonat blogul. Mda..I guess so...Am avut o perioada nasoala si chiar daca in minte am compus cate un subiect in fiecare zi de cate ori incercam sa scriu pe blog ma blocam. Ba pentru ca daca as fi scris as fi fost pesimista, ba pentru ca mi se parea ca as scrie doar tampenii...asa ca a trecut o zi,au trecut cinspe mii...si eu nimic.
Si cum stateam eu azi asa si ma gandeam la situatia critica a blogului meu odata adorat de fanii din intreaga lume am luat o decizie.Drastica.:)
Nu..nu ca nu mai scriu..relax...ci ca voi duce pana la origini blogul asta.Hmm..nu,ma, nu-l bag in....ma-sii..:D..doar ca de acum va fi ceea ce orice blog ar trebui sa fie.Un jurnal online.Asta inseamna, din punctul meu de vedere, sa nu mai imi strofoc creierii din ce in ce mai obositi sa abereze despre Kant,cand mie mi s-a rupt o unghie si am suferit mai mult decat orice geniu descoperit sau nu.
Nu, nu e cazul, stati linistiti.Nu mi s-a rupt nimic.Inca.
Probabil ca asta inseamna ca de acum incolo ma vor citi doar vreo 3 persoane, but at least I wil be happy, right?:)(voi 3 TREBUIE sa ma cititi, e obligatie de...ruda..prieten..alea alea..)
Deci..de acum incolo jurnal sa fie,taticule! O sa aflati cum am devenit dependenta de Farmville(slava Domnului ca se merita, stau binisor:D ), cum Razvan azi a cazut si si-a spart buza(si noi incercam sa ii oprim sangele si sa il tragem de dinti sa vedem daca se misca:D) si cum, din nou, viata mea mi se pare un scenariu foarte reusit. Ma bucur de fiecare minut din ea, cu ploile si cu partile ei de soare, si nu imi doresc decat vesnica..mult prea uzitata..mereu actuala..sanatate!(si o casa cu o curte mare,dar asta ramane intre noi:) )
SI pentru ca atata amar de vreme mi-am neglijat(vezi,so,neglijat,nu abandonat:P ) blogul,au inceput sa apara si buruieni, respectiv spamuri din alea idioate,asa ca ma vad nevoita sa imi filtrez mesajele.In continuare puteti sa ma injurati, promit sa public(au,mi-am muscat limba!)..doar sa nu imi faceti reclama la viagra..ca nu sunt interesata.Din varii motive,toate lesne de inteles.
Asa ca....regele a murit, traiasca regele!Sau regina!
Gata! Trandafirii mi i-am cules, blogului i-am reinnoit abonamentul, pot sa ma duc sa ma culc.Sau sa citesc.Sau ce vreau eu.
Ahoy!

5 comentarii:

adriana spunea...

Bine ai revenit!

ruxx spunea...

chiar a inflorit laleaua...e bine asa!!!

SARILLA spunea...

@adriana-Mersi!:) Tu bine ai venit!:)
@ruxx-Da..traiasca laleaua!:) Apropo,vezi ca tu esti una din alea trei persoane,asa ca...esti cumva obligata sa mai intri..:)

nnonny spunea...

Bine ai revenit! Sincera sa fiu, astept cu nerabdare sa aflu ce pozne mai face dragalasul tau ;). Si eu am patit ceva asemanator (dat cu boticul de marginea cazii) si ai mei ma tot maltratau...incercand sa vada daca imi pica vreun dinte :))

SARILLA spunea...

@Bine v-am regasit!Pai asa pozne...sper mai rar..acum scoate tot felul de dume..o sa postez mai tarziu una tare..:)