marți, 30 septembrie 2008

Mi s-a facut iar dor de duca...din fericire merg saptamana asta la o sesiune de shopping..pentru toamna..din nefericire nu mai merg anul asta in Barcelona, asa cum ne doream. Acum o sa se ingramadeasca la anul destinatiile, dar...o rezolvam noi cumva...;)
Poate o sa ajungem la munte cateva zile, totusi, cat mai e frumos afara...nu ca pana acum ar fi fost din cale-afara de frumos, dar inca nu a inceput vajul(cu i din a :D) si vremea ploioasa...
S-au mai intamplat chestii prin viata mea...am inceput sa fac niste curatenie..tot de toamna..:D Sper sa iasa bine.Curand va incepe un nou capitol al existentei mele, sper mai bun si mai frumos. De abia astept.

duminică, 21 septembrie 2008

Duminica...

Azi e duminica. Si sunt racita cobza. Si afara e uraaattt...Si sotul meu iubit a plecat..pana miercuri...si Razvan doarme..si eu am de facut o traducere maaaree...si normal ca nu am chef(din toate motivele enumerate pana acum).
Ia sa vedem..oi fi bine dispusa? ;)

miercuri, 17 septembrie 2008

Vesti bune

Au trecut 10 zile de cand nu am mai baut Cola.(Coca Cola,desigur)
Vreau sa vad cat pot sa rezist fara. Imi fac ambitia. M-am gandit ca daca tot sunt incapatanata cu atatea, macar sa fie si ceva constructiv, si am hotarat sa vad cat rezist. Ma relaxeaza ideea ca pot bea oricand doresc, mi-a fost greu prin ziua 5, hai si in ziua a 6-a ;)..dar am descoperit un secret: daca beau muuulta apa..nu mai simt nevoia de Cola.
Nu mi-am propus sa renunt de tot, Doamne-fereste! :D (asta daca citeste cineva de la compania Coca Cola, sa nu se sperie si sa inteleaga de ce le-au scazut vanzarile..dar e doar temporar, ok?). Om trai si-om vedea. Deocamdata....I am counting...

Multumesc...

Doamne, nu stiu unde esti, daca citesti bloguri sau nu(pe al meu sunt oricum sanse destul de mici, ca e pe locul nouaspe mii si mult), dar azi simt nevoia sa iti multumesc. In scris. Pentru tot ce mi-ai dat si imi dai. Pentru baiatul meu. Si pentru sotul meu. Si pentru familia mea. Si pentru prieteni. Pentru toata viata mea de om fericit in ciuda pesimismului dominant si cotropitor. Sunt fericita. Multumita.Si linistita.
Asta acum.De maine mai vedem.;)

marți, 16 septembrie 2008

Gata

..eu mi-am revenit...mi-am descretit fruncea "admirand" pitipoance...bestial site-ul...voila de va minunati!
P.S. Am dat linkul cu pagina 21, unde am ajuns in momentul de fata..ca am pornit-o de la pagina 1..dar...trece timpul cand te simti bine..:)Noapte buna!Am treaba!

Fara titlu

Shit..am incercat..am observat ca ultimile titluri ale posturilor mele sunt cam triste..cu divorturi, cu astea..si zic hai sa mai inveselesc un pic atmosfera si sa scriu si ceva mai vesel..dar pentru ca doar ce ascultasem Sade am simtit nevoia sa ascult sau sa citesc ceva vesel ca sa intru in stare...ghinion..am intrat la Garfield unde de fiecare data ascult muzica deosebita...dar cred ca si el a avut o perioada mai proasta, pentru ca am ascultat intai cea mai frumoasa melodie din lume care e si foarte trista totodata si apoi am citit postul sau despre o mama care isi pierde fiul intr-un accident rutier asezonat cu o melodie pe masura...
Not a wise choice...imi sterg nasul, caut ceva mai vesel si revin, da? ;)

This is no ordinary love...

Asta ascult..Sade...melodia asta reuseste sa ma treaca instant in transa..e deosebita..atat linia melodica dar si versurile...Asta inseamna o melodie reusita..e nemuritoare..e perfecta..nu numai ca nu e uitata peste ani, dar parca isi sporeste valoarea odata cu trecerea timpului..si reuseste de fiecare data sa iti readuca in memorie toate amintirile, toate senzatiile de "atunci"...si poate acum traite altfel...
No ordinary love...cred ca toti credem sau ne dorim la un moment dat ca relatia noastra sa fie cladita pe acea dragoste "altfel"...o relatie speciala intre doi oameni deosebiti, nu? Si ni se pare ca la noi e acel ceva care ne separa dragostea de celelalte relatii pe care le vedem in jur...Si poate asta face si mai grea despartirea..."tocmai noi care aveam o relatie atat de speciala?"
Dar se intampla, si trecem apoi la o alta relatie speciala, cu putin noroc mai "speciala" si mai durabila, care ne aduce in fata o alta perspectiva a cuvantului dragoste.
Nu stiu cum e sa iubesti a doua oara, si sper sa nu fie cazul sa vreau sa aflu...dar cred ca putem iubi la fel de puternic si de 2 si de 3 si poate chiar de 10 ori...pentru ca asta ne tine la suprafata..dragostea..sentimentul asta incomparabil care sterge cu buretele griul vietii si scoate la suprafata "la vie en rose".
"This is no ordinary love...no ordinary love"

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Divort

Acum cateva zile am auzit iar despre un divort, al unor cunostinte. Ma ingrijoreaza mult fenomenul, am facut un calcul si mi-am dat seama ca am auzit de mult mai multe divorturi in ultimul timp decat am auzit de casatorii. Cred ca doar doua dintre familiile cu care suntem prieteni mai sunt in regula si pace, in rest s-au despartit toate cuplurile pe care le stiam. Si nu e o exagerare, chiar s-au despartit toti.Oameni care au stat impreuna ani de zile si-au dat seama ca nu mai au ce sa isi spuna, ca nu mai are rost sa lupte pentru ei si au renuntat. Mi se pare atat de trist... oare chiar nu mai exista dragostea aia care sa treaca peste tot? Relatia aia care reuseste sa strabata si munti, si dealuri, si campii, sa treaca prin furtuni si sa se bucure de adierea soarelui? Oare ce ii face pe oameni sa renunte?
Stau si ma gandesc la parintii nostri care sunt casatoriti de atatia ani de zile si sunt inca impreuna. Oare din cauza ca au alta mentalitate? Aia cu "stau pentru copii"?Sau cu "o fi el cum e, dar tot acasa vine si aduce painea pe masa"? Sau pur si simplu au altfel de relatie? Ok...nu sunt de acord sa stai cu cineva in conditiile in care exista violenta, Doamne-fereste, sau alte probleme grave ce nu pot oferi unei relatii respect sau siguranta, dar nu mi se pare normal nici sa renunti la o relatie usor. E atat de plina de probleme viata asta, asa cum e ea, incat sa ai cu cine sa iti impartasesti toate bucuriile si tristetile mi se pare singurul lucru care te poate ajuta sa rezisti.
Eu am avut momente in viata cand simteam ca totul se invarte in jurul meu cu o viteza atat de mare incat nu puteam face nimic sa fie asa cum trebuie. Si atunci singurul punct de reper in haos era omul de langa mine, din fericire acelasi dintotdeauna. El m-a ajutat si invatat sa trec peste toate, datorita lui am putut sa privesc mai departe si sa vad si partea plina a paharului.
De asta mi se par foarte importante relatiile si mai ales durata lor.:) Insa stau si ma intreb..in legatura cu divorturile astea..oare persoanele care se despart inca nu si-au gasit jumatatea, omul care le este sortit, care sa ii inteleaga si accepte?Sau asa ceva nici macar nu exista? E doar produsul filmelor siropoase care mi-au afectat mie existenta?
What if there is no such thing as a never ending story?...

miercuri, 3 septembrie 2008

Ma simt bine

Nu ca as fi patit ceva, Doamne-fereste, dar acum, in momentul in care scriu, ma simt foarte bine. Am o stare de liniste sufleteasca si credeti-ma..e prea rara ca sa nu o consemnez. Cred ca stiu si de unde vine. De cateva zile..vreo 2 saptamani, am inceput sa merg la sala regulat(aproape in fiecare zi) si am observat ca dupa ce termin de mers(deocamdata) pe banda ma simt foarte bine.Si cum doar ce am sosit de la sala..voila si motivul starii de bine de azi. Oricum, ma bucur si pentru ca merg la sala si pentru ca am starea asta placuta.
Hm..nu am mai scris de ceva timp, s-au intamplat multe lucruri placute si importante pentru mine intre timp, am facut 5 ani de casnicie (sau caznicie?:) ) si sotul meu mi-a pregatit o surpriza comandata :D. Adica i-am ordonat, l-am amenintat sa imi faca o surpriza si unde mai pui ca i-a si iesit..a fost foarte frumos.O zi reusita! Am incheiat vara cum se cuvine. :) Si mi-am luat(adica am primit cadou ;) ) si pantofii de la Zara pe care ii urmaream ca o obsedata de cand i-am vazut prima oara.Pretty good!
Apoi, mi s-a mai indeplinit o dorinta, si anume sa fim si noi nasi..:)) ce mai sufeream ca toti din jurul nostru cununau si noi nimic..ce mai sufeream..ei uite ca s-a rezolvat si asta, si prietena mea din liceu, Laura, se marita. Face Mircea femeie cinstita din ea si ce alegere mai buna pentru nasi decat noi? :D
Asa...deci numai lucruri bune.weekendul a fost placut, vreme frumoasa, am inteles ca oricum va fi o toamna calduroasa, asa ca probabil ca vom mai avea ocazia sa facem si plaja.Daca mai fac una se fac 5 .:D Asa e cand stai pe malul marii..nu ai timp sa mergi. trebuie sa ne faca bucurestenii de rusine. :D
In rest...mai nimic...Razvan e din ce in ce mai dragut..vorbeste mult si dulce si nu ma mai satur sa il privesc si ascult.As vrea sa inghet timpul, sa fie mereu cum e acum.Nu numai el, totul...
weekendul asta va fi foarte aglomerat, vom trece prin toate etapele prin care trece omul in viata lui :D adica (in ordinea numerelor de pe tricou) botez, nunta si pomana.Si cand zic vom trece ma refer, desigur, ca invitati :D.
Gata..am scris destul...cine stie cat mai dureaza starea asta de bine si vreau sa o savurez in liniste.:)) Bye!