luni, 11 august 2008

Blogul-ustensila oamenilor inteligenti?

Boala de a citi bloguri o am de multa vreme, chiar de dinainte de a incepe sa scriu si eu. Sunt fascinata sa cunosc un pic(sau mai mult) din ceea ce reprezinta cei ce scriu pe bloguri.Insa ori am eu o problema, ori am avut noroc, ori am citit doar bloguri de oameni isteti. Prima varianta as exclude-o ca sa nu ma subapreciez public, a doua pentru ca ma stiu prea putin norocoasa..asa ca as merge pe a treia. Si am gasit si o explicatie. Pornesc de la o bucata blog om inteligent, da?Ei bine..de la omul acela, sau mai bine zis de la blogul lui...intru in alte bloguri, si anume pe care el le citeste.Si doar fiind un om inteligent, nu o citi buruieni,nu?Asa ca favoritii sai sunt tot oameni care scriu destept...si uite cum dau eu in lantul slabiciunilor fara sa-mi dau seama.:)E?Am o explicatie logica sau ce?
Si am mai observat ceva(asta in cazul persoanelor pe care am avut ocazia sa le cunosc).Oamenii se exprima mult mai bine in scris decat o fac verbal.Probabil ca au posibilitatea sa scrie in liniste si asta le ofera ocazia sa isi adune gandurile mai bine si sa dea rezultate mai bune.
Ei bine, oricare ar fi motivele, eu ma bucur tare mult ca s-a inventat blogul si ca astfel am ocazia sa citesc si sa invat atat de multe.

Niciun comentariu: