luni, 14 martie 2011

Captain Planet

Ziceam ca am o teorie despre salvarea planetei.Bine,nu e a mea, e lu' unu', Coelho, eu doar o dezvolt un pic.
Ne tot spargem in figuri ca vai, salvati planeta, sa facem tot ce putem sa o ocrotim, sa fie bine! Si baiatul asta a zis (inca) o chestie bestiala: noi nu planeta trebuie sa o salvam, ci pe noi! De bine de rau, planeta o sa ramana acolo unde e...noi o sa disparem...

joi, 10 martie 2011

Back I am...

Stii cum e:nu scrii,nu scrii,si se strang, domne', subiectele..ceva de speriat..:D
Asa ca sa va pun la curent: Primo-suntem cu un pas mai aproape de plecarea in Belgia.Domnul sot se duce saptamana viitoare acolo sa se inscrie,si in maxim doua luni sper sa plecam.
Apoi.Am fost marti seara in Fratelli, sa il vad pe Tudor.:) Intr-adevar,era 8 martie, dar fiind marti si concert Vama, credeam ca publicul va fi format in majoritate din simpatizanti Vama, respectiv oameni normali, si nu vor fi decat putini clubberi prin definitie.
Pe langa faptul ca Fratelli mi s-a parut f mic si naspa, nu cred sa fi vazut mai mult de 5 fete care sa poarte pantaloni sau fusta mai lunga de 20 cm si tocuri mai mici de 12. ABSOLUT TOATE erau cu rochii/fuste pana imediat sub fund, tocuri subtiri, machiat maxim, coafate la salon, etc. Si erau vreo 4683 de fete acolo.Toate de parca participau la preselectie la FTV. Mi s-a parut amuzant,de la un punct,sa le observ in habitatul lor natural. Hmm..de la un punct?Sau pana la un punct..:D
Oricum, clubbing sucks-for me.Fum, agitatie, fitze, tineret..:D
Mai am si o teorie despre salvarea planetei, foarte draguta si profunda,dar as baga-o in alt post,ca aici,alaturi de mini aberatiile astea doua, isi pierde valoarea stiintifica.:D Stati aproape!
Si am mai avut o revelatie azi noapte, tot in timp de citeam,dar precum ca zilele astea sunt mai ametita-la propriu-mai uit din idei,si uite asa saracesc omenirea de valori.

luni, 7 martie 2011

Nimic deocamdata

Stiu ca nu am mai scris.Nu am mai avut nimic vesel de spus,ca am o perioada mai..neprielnica socializarii.:) O sa revin cand ma mai linistesc putin. Fiti cuminti!