joi, 28 noiembrie 2013

I'll be damned...

Pentru ca blogul asta are vreo 6 ani de viata, e normal sa aiba un numar mult mai mare de vizitatori . Multe dintre vizite sunt oricum spam, dar sincera sa fiu prea putin imi pasa, nu am stat niciodata sa contorizez "cati" oameni imi intra zilnic in casa . Despre "de ce", insa, am fost mereu curioasa. Ma uit tot timpul sa vad ce postari au atras in ziua/saptamana/luna respectiva cel mai mult.
O postare dintre ultimile scrise..de fapt cam fiecare dintre ele, de exemplu..are cam 300 de vizualizari pana acum,per total. Binisor,as zice.
Insa mereu la cuvinte cheie imi apare "la circ". Am scris eu mai demult ceva despre asta, exact cu titlul asta.Si m-am uitat acum, pentru prima data ever, de curiozitate, cate vizualizari are postul respectiv.:D
4389. Patru mii trei sute optzeci si noua. As in..omagaaaa!!!

Muulte compuneri cu titlul asta se mai cer facute in Romanica.:)))

Hotii de identitate

Aveti prin preajma?Nu imi plac.
Sunt oamenii aia care nu au o personalitate a lor si o fura pe a altora.Si nu, astazi nu o sa ma refer la cei de clasa mare, care fac smecherii cu carduri.Aia au personalitatea prea puternica, as zice...:)
Ma refer la cei din jurul nostru, care imita faptele, vorbele, actiunile celor din jurul lor. Care daca spui ca vrei sa iti cumperi o geanta anume fug inaintea ta si o cumpara nonsalanti, daca spui ca ti-ar placea ca masina ta sa fie rosie iti termina fraza prin "rosu e culoarea mea preferata", care daca iti exprimi dorinta de a merge la un anumit doctor se duc ei primii, fara sa iti spuna...Chiar daca ai vorbit despre asta non stop.
Si nu am o problema cu imitatia, nu ma intelegeti gresit. Am o problema ca persoanele respective se comporta ca si cum a fost ideea lor.Poate uneori chiar vin ei la tine si o prezinta ca pe o noutate absoluta...dupa ce tu ai batut campii cu subiectul respectiv o saptamana.:)
Isi doresc cu orice pret sa iasa in evidenta, presupun...Pacat ca nu o pot face prin forte proprii...

Nu cunosc pe nimeni sa faca nimic din toate astea, ziceam si eu asa...:D..mai trece timpul!;)

miercuri, 6 noiembrie 2013

M-am prins.

Cred cel putin. Precum ca varianta cu mini balena nu statea, asa cum v-am declarat deschis si in postul anterior, in picioare, am continuat sa imi solicit milioanele de neuroni sa munceasca sa isi castige painea. Si probabil ca in perioada in care nu imi venea nicio idee eram pe pastile sau ceva, pentru ca iata-ma acum, proaspata ca o floare de colt, pllllina de idei,care mai de care mai posibile.
Doua,mai exact. Dar bune rau. Sa va dezvolt:
1. E bordel,fratiorilor!!!!Bordel in toata regula. Si ce se aude e dusul de dinainte..de dupa...din timpul?!?
Eeee? Super asta,nu? Nu v-ati fi gandit,stiu! Nu-I problema,ma ocup eu! Si a naibii treaba, cred ca le merge treaba struna!!Caci,asa cum v-am ma spus, se aude practic non stop.Therefore, a hell of a business!!
Treaba naspa care a intervenit intre timp este ca ne-am dat seama(sau asa credem) ca de fapt nu se aude de deasupra,ci de langa. Si asta dupa ce stabilisem contact visual cu tinta, respectiv vecinii de deasupra(o familie de greci destul de in varsta) si imi facusem si speechul de introducere in problema. Mai urma o intalnire si poc! as fi abordat problema si poate elucidat misterul pentru totdeauna. Dar nuuu!!!trebuia sa fie de la alti vecini!!sa imi dea peste cap toate planurile cele cu minutiozitate elaborate!
Treaba buna e ca luand in considerare schimbarea de situatie,respectiv de vecini, varianta numarul 1 e mai credibila, dat fiind ca la vecinii care stau perete in perete cu noi toaaata ziua suna interfonul si soneria, amandoua la aceeasi vizita, daca ma intelegeti!!
Adica..la noi daca vine cineva si suna la interfon, intreb cine e si apoi ii si deschid usa, sau il astept in cadrul dansei, sa nu mai sune o data si la sonerie,ca ar fi in plus,right?
Ei..la astia se suna la interfon, apoi se suna si la usa, si asta chiar de catre tipa care locuieste in apartament!!!How bizarre, right?:D
Ca si cum...ca si cum ar vrea sa nu deranjeze,sa ii avertizeze ca intra...hmmm....
Si in fine, varianta numarul 2,poate nu asa interesanta dar cat de cat posibila:
Vecinul din peretele alaturat(sper sa nu fie chiar in perete, ci in camera) tot geme. Cum se aude cada mereu,asa se aud si gemetele lui. Ei..si aici e poveste lunga, noi presupunand initial ca ..ei bine..ca are parte de actiune in fiecare seara,insa cu timpul bunul simt ne-a facut sa realizam ca niciun om normal la...cap..nu poate sa (vrea sa) faca asta chiar in fiecare seara, cateva ore pe noapte. Asa ca eu am renuntat la partenera, gandindu-ma ca domnul se bucura singur, insa sotul meu zice ca de fapt ar geme din cauza ca e bolnav,si poate il doare ceva,sau poate I se fac vreun masaj terapeutic,ceva.
Ei,si daca asta ar fi adevarat, poate ca are o problema la picior,ceva,si trebuie sa ii curga apa rece pe el.Si varianta asta o scriu mai in soapta,ca nici eu nu o cred pe deplin,dar am zis sa o amintesc.(nu cred ca exista ceva in tot universal asta larg care sa justifice o cada curgatoare si limpede ca cristalul INCONTINUU)
Gata.Am terminat.De scris, ca de gandit..mai am.Mai caut.Sunt tanara,am timp.Va pup!


Multumesc Manu si Vivi pentru feedback si pentru sugestii legate de acest subiect.:D Astept oricand cu interes alte propuneri,idei...planuri..:))