marți, 31 ianuarie 2012

Propun pentru votare

Ma gandeam eu asa zilele trecute cat de tare ar fi ca femeile sa aiba harem.Ha? Cat de super duper ar fi asta,ia ziceti?
Toate stim ca barbatul perfect nu exista,sau daca exista e categoric luat de vreo proasta care nu il merita..:)),asa ca ce ar fi sa avem cate un barbat pentru fiecare nevoie?
Ia sa vad cati mi-at trebui mie,sa stiu daca imi permit.:D Asadar:
-unul romantic,sa ma rasfete in fiecare clipa (in care am chef de rasfat,ca nici gretosi nu putem fi,acum,nu?), sa imi cante la chitara,la pian si la voce.:D Si sa atinga minimum de dragutenie,adica sa nu fie pocitan ben pehlivan.Si asta e valabil pentru toti,sa se inteleaga. Deci unul romantic.A,si care e de preferat sa stie si sa picteze,deseneze,sa fie multitalent,sa nu mai trebuiasca sa imi iau inca unul pe creativitate.Creativ,talentat si romantic.Sa se noteze.
-unul destept,cu care sa ma intretin intelectualiceste.:D Sa discutam despre Dumnezeu,despre viata si moarte,batranete si criza mondiala. Sa ma provoace constant la discutii,iar eu sa ii raspund cand am chef si timp.:))
-unul cu bani multi,evident,din motive pe care nu mai are rost sa le mai enumar.Fara bani am fi toti,si eu si ceilalti barbati ai mei din harem,niste pampalai muritori de foame. Deci asta sa aiba bani si pentru mine si pentru ceilalti membri.
-unul bun la pat,desigur.Asta e musai sa fie tanar,frumos si mereu ..infometat.:))Si sa ma aduleze ca pe o diva.Cred ca pentru asta ar trebui sa ii scot ochii si sa il tin inchis intr-o cusca,dar..orice sacrificiu merita facut.
-unul sa fie un tata excelent pentru copiii mei.Nu stiu inca ai mei cu cine sa fie copiii,presupun ca vor fi cu cel destept care oricum nu e urat buba,asa ca e ok.Si poate fac un copil si cu asta,cu tatal excelent,sa aiba mai mult spor cand ii creste pe toti.Sa fie stimulat,deci si asta trebuie sa aiba un minim de inteligenta si frumusete.Sa ii duca in parc,sa ii invete chestii barbatesti,treaba lor ce fac atunci cand eu am treaba.:)
-unul sa fie copilaros,sa pornim impreuna in aventuri,sa ne maimutarim prin mijloacele de transport in comun si sa ne atribuim identitati false prin vacante.Sa ne facem glume,sa ne balacarim cu drag si sa ne ciupim pe sub masa.
-nu stiu daca trebuie sa fie separat sau poate sa indeplineasca  copilarosul de mai sus functia asta,sau mai bine toti,dar cel putin unul care sa fie amuzant.Sa ma faca sa rad,domne,mie asta imi place.Asta poate sa fie si mai uratel,eu oricum m-as indragosti de el ca ma face sa rad...


Oare am bifat tot? cred ca da..hai sa numaram...1.2...4...7!!! 7 barbati imi trebuie in harem.Eu zic ca numarul e de bun simt,nu?Si e si numar magic,unde mai pui?
Ia sa vedem,daca mai sunt fete care citesc,faceti un calcul si transmiteti-mi si mie numarul vostru minim.:) Sau alte sugestii,poate am omis ceva..



(Si uite,pentru ca e criza si pentru ca sunt foaarte bine dispusa acum,maine si mereu,sunt dispusa astazi sa fac un lucru foarte generos: honey,citeste tu ce am scris,bifeaza cati intr-unul esti si mai reducem din personal,poate nu mai trebuie sa facem rost chiar de toti,ce zici?Apucat-te si invata sa pictezi,sa canti la pian,vioara si orchestra,vezi cum faci sa ma ciupesti pe sub masa si o rezolvam mai lejer,ca si-asa avem doar 3 camere :D)
In rest,numai bine...;)

luni, 30 ianuarie 2012

Si a inceput si anul asta..

..stiu,de vreo luna,dar uite parca mai ieri a fost Revelionul si acum incepe deja februarie.Prea repede trece timpul asta,si eu inca nu reusesc sa il folosesc la maxim.Dar presupun ca faptul ca trece repede e semn bun,inseamna ca trece frumos,nu?Ca ma gandesc ca daca era de rau mi se parea ca nu mai trece odata..
De la inceputul lui ianuarie mi-am propus sa ma apuc de invatat pentru examenul de la Comisie.Dintr-o luni,evident..dar eram in tara,dupa care ne-am intors si eram obositi dupa drum,dupa care a fost ziua mea,dupa care am avut examen la franceza,dupa care m-am odihnit dupa examenul de la franceza :))..dupa care nu mai am nicio scuza dar inca nu m-am apucat...Mi-am pregatit paginile,totusi..e un inceput. Uite poate astazi o sa imi citesc o ora,ca iar simt mirosul de nou in narile entuziasmate...si tot ninge afara ca-n povesti.
Imi place asa de mult ziua,cu toate cele 24 de ore ale ei...Diminetile sunt fantastice,te trezesti mereu pentru un nou inceput, o iei de la capat cu orice-bun,rau..e o noua sansa de a face ce trebuie,sau ce iti place,sau ce ti-ai propus de ceva timp...Ai energie si totul iti pare posibil.
Pranzul e inca intr-o nota optimista, e perioada zilei preferata a unora,cale de socializare,la munca,sau de putina relaxare, de prioritizare a treburilor pentru ziua respectiva..Apoi vine dupa amiaza, cand,chiar daca esti obosit dupa o zi de munca,stii ca mai ai putin si pleci spre casa,spre familie,spre iubit,sau pur si simplu spre o baie cu spuma si un film bun.
Dupa care..ehee..seara..Seara este un prilej de a te aduna la masa cu toata familia,de a povesti ce ti s-a intamplat ziua respectiva, de a te relaxa sau de a face ceva ce iti place..un hobby, sau un film,sau o carte buna...si uite asa se face noapte si mergi la culcare,iar inainte de a adormi ai ocazia sa iti faci planuri,sa analizezi ce ai facut bine si ce nu ti-a placut,ce ai vrea sa schimbi ziua urmatoare,etc.
La mine e chiar mult mai simplu si mai frumos.:) Eu am parte de momente si mai relaxante,gatesc,ma uit la filme, invat( in curand :D),ma joc cu Razvan si fac planuri...
Despre Bruxelles nu va mai zic nimic,v-am zapacit destul de aproape un an..:) Imi place la fel de mult,si de abia asteptam sa vina caldura sa incepem iar sa rascolim orasul...


Asadar..de azi ma apuc de invatat :). Wish me luck!