vineri, 16 decembrie 2011

Ho-Ho-Ho!

Of.deci am vrut sa inchid blogul, apoi m-am razgandit,ca imi veneau idei foaarte importante despre ce as putea scrie,apoi iar imi venea sa il inchid..in fine.:) Habar n-am ce va fi. Nu sunt intr-o pasa proasta sau ceva,chiar deloc,dar cred ca m-am lenevit.Si mai e si Facebook-ul asta unde am pe toata lumea (acum ca e si Ruxx :D) si unde imi e mai usor sa postez un gand, o gluma, o poza.
Probabil ca o sa pastrez blogul pentru monologuri mai luungi,si voi folosi Facebook-ul pentru idei scurte dar importante.:))
Pana atunci, uite ca vine Craciunul(pe care anul asta nu il vom face acasa,vom fi pe drum spre tara,intr-o alta tara,frumusica foc) si iar imi doresc sa fi facut muult mai multe lucruri,mai multe pregatiri pentru sarbatoarea mea preferata.Bradul l-am facut de pe 5,ca am zis ca nu strica sa intram in atmosfera cu cateva zile mai devreme,mai ales ca pe 24 plecam de acasa. Am ornat prin casa, gatesc ( :x) pentru ca vom face si masa de Craciun(cu o saptamana in avans),insa ceea ce imi doresc de ceva timp sa fac si uite ca nici anul asta nu reusesc decat partial este sa fac niste cadouri hand-made pentru apropiati.Ma tot uit pe bloguri culinare si idei sunt destule,insa din nu-stiu-ce motive nu ma mobilizez la timp. Sper sa fiu mai harnica la anul,cand mi-am propus oricum sa incep sa fac mai multe lucruri  de pe nesfarsita mea to-do list.
Acum ca am scris to-do list mi-am adus aminte cat imi doream sa incep sa scriu in engleza,macar cateva posturi,si cum de ceva timp imi doresc sa pot sa scriu in franceza.:) Sper sa ajung cat de curand la performanta asta,insa accentele ma omoara cu zile..
Nu stiu ce sa va mai zic..lui Razvan i-a cazut primul dinte..:) A fost foarte cuminte si noi foarte mandri de el,asa ca bineinteles ca si Zana Maseluta l-a recompensat pe masura. Se face atat de mare atat de repede...nu-mi vine sa cred ca la anul va incepe scoala...El creste si,minune,eu raman la fel de tanara si nelinistita..Superb,nu? ;)

Hai sa nu exagerez cu scrisul,mai ales ca bat campii cu succes,si sa ne auzim cu bine!Va multumesc daca mai sunteti pe aici si va doresc ce va doriti voi! Eu anul asta mai slabut cu rezolutiile,ca nu cred ca am implinit vreuna vreodata..:))Va pup!