sâmbătă, 3 septembrie 2011

Dimineata mea de ieri

Am vrut sa scriu aseara despre ce dimineata am avut ieri,dar m-am luat cu treaba(vezi o alta plimbare luunga sa profitam de vremea frumoasa) si nu am mai avut timp.
Deci ieri am vrut,dupa ce l-am dus pe Razvan la gradi(unde a fost din nou frumos, thank you very much) sa merg in parc sa alerg. M-am imbracat sport(sau cat de sport am putut eu,ca  nu detin cine stie ce garderoba de jogging)si am plecat spre Woluwe, unul dintre cele mai mari parcuri din Bruxelles,cred,care e la doi pasi de noi. Cred ca am mai aratat poze de acolo,e superb.
De alergat nu am reusit sa alerg,pentru ca bietul meu organism s-a speriat ca l-am luat prea brusc,in schimb am mers repede,asa,ca si cum intarziasem,si, cu exceptia unei mici pauze de 5 minute cat am stat sa fac niste poze in parc,tot asa am tinut-o.
Nu am cuvinte sa va descriu cat de frumos era in parc.Si pentru ca nu am cuvinte,am poze.:)
Doar ce tunsesera iarba,arata cam asa...

Iar cand m-am asezat pe bancuta,sa ma odihnesc, in stanga mea era asta:
, in dreapta asta:
iar in fata...
Era un aer curat, o liniste..ceva de basm.


M-am relaxat cateva minute si am plecat cu bateriile incarcate spre casa. God, I looove Bruxelles!




joi, 1 septembrie 2011

Pai mai bine sa fie bine decat sa fie rau,zic!

A fost bine,maaaa!!!Muult mai mult decat bine,super! Cand l-am dus dimineata eram amandoi un pic speriati(noi eram toti 3,dar doar eu si Razvan eram panicati),mai ales cand l-am lasat,avea fata cam plouata,si nici eu nu eram prea roz,dar am plecat si ne-am intors dupa el la 12.00,cand avea pauza de masa. Eu nu stiu daca am povestit aici pe blog programul astora(cam aiurel,if u ask me)-copilul are program la gradinita de la 8.30 la 12.00 si de la 13.30 la 15.30,in rest poti sa il lasi,dar platesti suplimentar,iar miercurea scapa la 12.00,e zi scurta.Macar daca puneau vinerea asa..in fine..
Si noi ne propusesem ca in primele saptamani pana se acomodeaza Razvan sa il luam la pranz,sa manance acasa,si sa il ducem la loc dupa pauza,asa ca astazi la 12.00 eram acolo,nerabdatori sa aflam cum a fost. El a venit topaind,de mana cu doamna, vesel ca o floricica,si doamna a spus ca a fost super cu mai multi de u.Adica "suuper". Ca a petrecut o dimineata minunata.Mai are rost sa va spun ce piatra mi s-a luat de pe inima?Razvan era bucuros,ii placuse mult,isi facuse si un prieten(si-a mai facut unul in a doua etapa a zilei:) )A zis ca s-au jucat,ca au multe masinute,frumoase,ca au iesit in parc,ca a alergat pe acolo,o reusita totala,ce mai!
Am venit acasa,a mancat,l-am dus iar,de data asta doar pentru inca 2 ore,timp in care iar au iesit la aer curat(azi a fost si o zi minunata,cu mult soare),apoi l-am luat si am fost si noi sa ne plimbam prin cartier.Si dupa vreo 2 ore de plimbare Razvan al nostru vroia iar la gradi,a fost foarte dezamagit ca de abia maine merge iar.:D Vroia sa o mai vada macar,sa stam sa ne uitam al ea.:D
Doamna e tanara,foarte draguta, a fost foarte relaxata cand i-am spus ca el inca nu vorbeste,a zis ca va invata repede ( :)  ), s-a chinuit un pic sa ii pronunte numele,dar nu s-a lasat pana nu a facut-o corect.
Asa ca de maine il lasam zi intreaga,pentru ca sa poata si manca acolo,sa mai socializeze cu ceilalti copii,au un meniu super, apropo,m-as baga si eu la un take away :D. Numai bio,numai din astea..super.
Eu scriu acum pe fuga,e deja tarziu si trebuie sa ne bagam la un film frantuzesc,sa ne ma culturalizam,si maine iar ma trezesc devreme.
Ideea e ca sunt foaaarte fericita de cum a iesit,mult mai linistita decat ieri(dar mai nelinistita decat maine,evident :)) )
Va pup,o viata frumoasa va doresc!(vroiam sa scriu seara,dar poate cititi dimineata,na,si sa nu cumva sa nu se potriveasca.Asa asta merge in orice perioada a zilei)


P.S. Nu mai corectez de greseli de graba,ma iertati voi!