miercuri, 13 iulie 2011

La multi ani,mami!

Uite ca a mai trecut un an de la ultimul post scris tie personal,mami,pentru atunci cand o sa stii sa citesti.
Maine e ziua ta,si pentru ca ne trezim devreme si plecam spre parcul de distractii,iti scriu acum,cu cateva minute inainte de miezul noptii.
Zilele astea m-am tot gandit ce as putea sa iti mai scriu,mai mult decat iti zic in fiecare zi si iti arat in fiecare minut petrecut impreuna. Din nou mi-a parut rau ca nu sunt mai talentata la vorbe,ca nu am puterea sa inventez cuvinte care sa iti arate parte din dragostea mea macar,pentru ca cele pe care le stim cu totii deja imi par fade. Si ma gandesc asa: daca nu exista cuvinte care sa poata transmita exact ce simt,poate ca e pentru ca te iubesc atat de mult cum nimeni nu a mai iubit vreodata. Si nimeni nu stie a exprima.
Esti, in continuare,cea mai mare bucurie pe care o puteam avea,si eu si tati,si cred ca stii deja din ochii nostri inlacrimati de emotie in momentele sensibile, ca ne umpli de mandrie prin tot ce faci. Stii sa citesti de ceva timp,sa scrii,faci analogii pe care noi le gasim inteligente si esti,mai presus de orice,un baiat bun.Un baiat sufletist,cuminte si atent la cei din jur. Mereu cand te strig raspunzi repede: Vin imediat! si fugi spre mine  cu piciorusele tale alea mici de oriunde te-ai afla. Cand tati a zis acum cateva zile ca ii e rece ai fugit si i-ai adus tricoul,fara sa iti zica nimeni nimic,iar mie mi-ai adus azi,in bucatarie,telefonul pe care il uitasem in alta camera.Si faci totul cu zambetul pe buze.
Esti amuzant si dulce, faci cele mai dragute fetisoare si ne faci pe toti sa radem in fiecare zi. Esti un actor foarte bun, iti place sa canti,sa dansezi, sa regizezi,sa le faci pe toate,chiar si deodata,cu o energie care uneori ne ameteste complet. Alergi incontinu, incontinuu,si in casa dar mai ales cand mergem la plimbare,de zici ca ai fost tinut captiv intr-o cusca cel putin cateva luni.
Noua ni se pare ca esti si frumos :D cu pielea ta alba,cu nasucul tau perfect si gura ca o capsunica. Esti inalt pentru varsta ta,acum cateva saptamani cand te-am masurat ultima oara aveai 1,17 m si vreo 24 kg. Nu mai pot sa te tin prea mult in brate,sa stii,si mereu glumesc cu tine ca in curand o sa ma iei tu pe mine in brate.Dragutul de tine,chiar crezi asta uneori.:)
Cand esti circumspect intrebi lung "chiar?" cu o fetisoara mirata care ne topeste si ne face sa uitam ce vroiam sa zicem. Asa cum e normal,ai expresii imprumutate de la noi,dar care din gurita ta sunt adorabile.
Esti foarte precaut,si asta de cand erai bebelus, nu te arunci niciodata cu capul in fata la ceva ce nu cunosti.De mic te dadeai in vreo masinuta noua numai dupa ce stateai cateva minute deoparte sa urmaresti despre ce e vorba,eventual sa se dea alt copil inainte,nu paseai pe ceva ce ti se parea nesigur decat dupa ce verificai. Si acum esti la fel.Cand am fost pentru prima oara la locul tau de joaca preferat aici,in Belgia,pana sa te dai pe sfoara ai stat vreo 5-10 minute si ai studiat-o.Dupa care ai pasit sigur pe tine si mandru nevoie mare.:) O sa iti arat poze.
Sunt multe lucruri pe care as putea sa ti le zic,mami,imi pare rau ca nu pot sa scriu tot ce faci undeva,dar timpul trece atat de repede incat...incerc sa traiesc cat pot de mult clipa.
Te iubesc mult,mult de tot, asa cum ti-am aratat mereu si cum o sa o fac si de acum incolo. Iti multumesc pentru ca esti asa cum esti,si ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa fim sanatosi,sa ne bucuram unii de alti multi ani de acum incolo,si,pentru ca as vrea sa inchei vesel,o sa o fac scriind un dialog pe care il avem destul de des la pranz,la ora somnului.

-Mami,hai sa faci nani!
-De ceee iaar?
-Pai..ca sa te faci mare!
-Dar eu nu vreau sa ma fac mare,ti-am spus,imi e bine asa!


Si mie imi e bine asa,iubirea mea!Si as vrea sa opresc timpul in loc macar cativa ani,sa pot sa ma bucur mai mult de tot ce imi oferi,de inocenta si dulceata ta acum,la varsta asta.

LA MULTI ANI,DRAGOSTEA MEA!

Bine ai venit pe lume!

Vreau sa ii urez bun venit pe lume Clarei,sa ii doresc sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de mami si de tati,care stiu sigur ca o sa o iubeasca muult,mult de tot!
Si sa o felicit pe tanara mamica,cititoarea mea fidela si prietena noastra draga,sa ii doresc o viata plina de bucurii alaturi de ceea ce de azi reprezinta cel mai frumos lucru care poate exista!
Va pupam pe toti 3 si de abia asteptam sa va intalnim in formula noua!


P.S. Doamna barza,multumim pentru inca un pachet livrat cu grija! Mai vino,mai vino!Mai citeste scrisori si adu cosulete!:)(n.r. nu,eu nu am trimis scrisoare)

luni, 11 iulie 2011

Aici,acolo...


O ambulanta mare, o ambulanta mica, o masina de politie si o masina de pompieri.Toate astea, in fata scarii noastre,acum cateva nopti.Toate pentru o batrana de..nu stiu..90 de ani,care nu se simtea bine. Aici cand chemi salvarea vin doua ambulante,o masina mare si una mica. Acum,nu stiu de ce, venise si politia si,pentru ca batrana nu putea fi transportata decat intinsa,si aici nu poti sa faci asta pe scari,pentru ca sunt inguste, au sosit si pompierii,cu un utilaj special pentru situatii de gen.
Si stateam si ne uitam la cat personal a fost implicat,si imi aduceam aminte cand am chemat ambulanta pentru Bubu,cum au venit,dupa jumatate de ora, o asistenta scarboasa si soferul,si cum au tratat-o,cum au smucit-o si cu cat sictir se uitau la ea,chiar daca eram si eu acolo si vedeam...

In fine.Belgia,asadar.

miercuri, 6 iulie 2011

So excited!

Am gasit cel mai misto magazin de produse thai.Ei il numesc magazin de produse exotice.:) Are o tona de chestii, 80% din ele habar n-am ce sunt, dar imi place mult mancarea chinezeasca,thai,japoneza,etc,si acolo e cu siguranta raspunsul la rugaciunile mele.
Azi am fost pe acolo(azi l-am si descoperit,de fapt),si doar ne-am uitat prin magazin.E micut si intesat de alge,lapte de cocos, ghimbir, mini vinete(arata ca niste prune albe), rambutan si muulte,muulte altele.Cate sosuri,cate chestii...:x... As fi deschis o sacosa imensa si mi-as fi cumparat orice,fara sa pun intrebari.:)
Dar am zis ca n-ar strica sa ma documentez un pic intai.Sa vad ce as putea face si ce mi-ar trebui neaparat.
Ca sa nu plecam cu mana goala de acolo,am cumparat niste creveti pane,in invelis din ala bestial ca la puiul chinezesc(cu amidon,ou,stuff...) si niste chestii dragute ca niste sarmale,doar ca in loc de frunza de varza e foaie din aia ca de placinta si inauntru e un amestec gustos de legume si pui. Suuuper!
Asa ca ma pun pe citit retete "exotice" :)).