sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ho-ho-ho!

Bineinteles ca va doresc un Craciun fericit! Nici nu se punea problema altfel,nu?Va doresc ce imi doresc si mie, sanatate in primul rand, liniste sufleteasca,si daca or fi si niste bani pe acolo, nu ne-om supara!
Sarbatori pline de caldura alaturi de cei dragi!(asta e furata de la un copil de clasa 1)
Ho-ho-ho!

joi, 23 decembrie 2010

Rezolutii

Am promis ca revin cu rezolutiile pentru 2011.Nu sunt multe,dar sunt clare si usor de indeplinit,sau cel putin asa sper.:)
In primul rand, o rezolutie-dorinta-speranta-chiar si rugaciune-sa plecam cat mai repede.Sa ne mutam in Belgia.Va scriu.:)
Apoi,sa mai slabesc 10 kg.:D Aici nu sunt multe de zis, am mai dat 15,nu m-or face pe mine inca 10.:)
Si ultima dar nu cea din urma,sa imi incep,sau daca nu incep,dat fiind ca o sa fie primul an acolo si nu stiu in ce masura ar fi posibil,dar macar sa am pregatit tot pentru o afacere cu accesorii.:)De fapt,planurile mele pentru viitorul apropiat si nu numai sunt sa imi deschid,in ordinea asta, un magazin gen Accesorize si apoi un take away,de fapt mai mult un bistro mic cu cateva masute,unde sa vina sa manance cam aceeiasi oameni,care sa se simta ca acasa :) si de unde sa poti lua si la pachet.Si toata mancarea va fi facuta chiar ca acasa,fara prostii de coloranti,aditivi sau mai stiu eu ce.Sanatoasa si gustoasa.:)Dar mai am pana acolo,inainte trebuie sa fac si o scoala de profil,ceva.Asa ca imediat ce intram in 2011 ma apuc de treaba,ca pentru magazinul de accesorii e nevoie de multe produse.Si daca va fi sa il pot deschide la anul, foarte bine,daca nu, peste doi ani.Si o sa am de toate:D: cercei,lanturi,bentite,posetute,inele si orice mai invat sau descopar sa fac pana atunci.:)
Cam atat deocamdata.Va mai tin la curent.:)
Tot ziens!;)

marți, 21 decembrie 2010

Ce e val,ca valul trece...

A fost un an ciudat, 2010. Ciudat pentru ca fost anul extremelor,pentru mine. A adus lucruri foarte bune, dar si momente foarte grele.
Si pentru ca imi place sa pastrez ce-i mai bun pentru la sfarsit, o sa incep cu partile negative.Asa cum a fost pentru multi dintre noi, a fost un an afectat din plin de criza, la noi ajutat pe ici pe colo si de cateva greseli de calcul, deci nici pe departe un an avantajos finaciar. Si am simtit-o pana in adancul adancurilor, si cat pe-aci sa imi iasa si un alt fir de par alb.(n.r. am mai avut unul acum cateva luni,un an, dar l-am distrus miseleste). Si pe langa stresul lunar..zilnic, mai degraba..al facturilor,ratelor si al altor cheltuieli, m-a durut mai tare ca nu am putut sa ii oferim lui Razvan tot ce mi-as fi dorit.(nu, el nu a simtit lipsa multor lucruri, evident, doar mintea mea agitata s-a stresat suplimentar).
Apoi, a fost necazul cu sarcina.Bygone now...
Darrrr...si aici o sa incerc sa dezvolt mai mult..:D..suntem sanatosi toti, slava cerului, de bine de rau am iesit si din tara putin(de doua ori cate putin,chiar :)) ) sii..cel mai important, anul asta a fost pentru mine, din punct de vedere al dezvoltarii personale, unul marcant.
Am reusit sa ma cunosc, sa imi dau seama ce imi place si ce nu, la ce ma pricep,ce vreau sa fac pe viitor.Sa imi dau seama de ce sunt capabila, pe ce drum vreau sa o apuc si cum sa apreciez mai mult ce am. Si asta ma bucura mai mult decat imi inchipuiam, sunt mult mai linistita si impacata cu mine si da, mult mai fericita.
Asa ca una peste alta,as zice ca a fost un an mai mult bun decat rau,pentru ca banii se duc si vin(veniti,ma,da?) insa eu am ramas cu ceva mult mai pretios si mai putin efemer.:D
Shit..uite,puiu' ce-ai facut din mine..m-ai transformat intr-o optimista..:))) Nauseous... :D

P.S. Intr-un numar viitor, rezolutiile pentru 2011. ;)

sâmbătă, 18 decembrie 2010

miercuri, 8 decembrie 2010

De data asta Doamne Doamne a hotarat sa ramanem doar 3 membri in familie.Poate data viitoare...