vineri, 30 iulie 2010

But..it's us...you know? Me and you...

Ati spus sau auzit vreodata asta?Inainte de a va desparti de persoana cu care ati impartit multe de-a lungul anilor?Sau poate chiar pe o perioada mai scurta?
E...argumentul suprem..ultima incercare de a aduce inapoi persoana pe care inca o mai iubesti..ultima sansa data relatiei voastre...cand nimic nu pare sa mai functioneze...
"E vorba de noi, stii?Tu si eu..." Ca si cum,daca lumea va stie impreuna si va asociaza in fiecare discutie, e interzis sa rupi legatura asta..sacra.Nu e voie, pentru ca oamenii s-au obisnuit asa,si...si nu e voie,pur si simplu.
Ati fost mereu priviti ca un cuplu model, chiar daca in spatele usilor inchise viata nu era chiar roz, dar oamenii va stiau impreuna, va stiau Yin si Yang, si asta va dadea incredere. Si simpla evocare a numelor voastre impreuna aduce in fata amintiri placute, imagini de neuitat, bucurii traite doar de voi doi.Tu si el/ea...
Probabil ca este doar o nostalgie feminina, probabil ca barbatii nu se leaga de amanuntul asta, dar pentru o femeie care inca iubeste este, in momentul respectiv, ceva important.

Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.Da,am zis si eu o data asta, probabil am si auzit-o, insa am intalnit de curand intr-un film replica asta si mi-a starnit nostalgii.Din fericire, la mine relatia a continuat.Din pacate,la ei nu....

marți, 13 iulie 2010

La multi ani,dragostea mea!

Astazi a fost ziua ta,mami, si asa cum am facut si anul trecut, si azi vreau sa iti scriu cateva cuvinte pentru atunci cand vei invata sa citesti.
Ei bine..uite ca au trecut 4 ani de cand ma tot minunez de tine, iubirea mea, si ma bucur ca am fost atat de norocosi incat sa te avem pe tine. Tu esti tot ce mi-am putut inchipui mai frumos pe lumea asta, si poate ceva in plus. Si reusesti de fiecare data sa ma faci fericita doar cu o privire.
Mami vrea sa iti zica astazi,cand ai implinit 4 anisori,ca e tare mandra de tine si de tot ce aduci in viata noastra. Sunt mandra de fiecare lucru pe care il spui sau faci, si inca nu s-a inventat motivul ala pentru care sa stau suparata pe tine.Si asta scriu acum, cand inca nu stii sa citesti, si ca atare nu poti sa profiti de informatia asta.;)
Ca te iubesc deja nu cred ca mai are rost sa iti spun, in parte pentru ca iti zic in fiecare zi de mii de ori si apoi pentru ca, din nou, cuvintele mi se par prea sarace pentru a descrie ce simt cu adevarat.
Important este ca tu sa stii,mami, ca tot ce imi doresc eu acum si in fiecare zi este ca tu sa fii sanatos, si noi pe langa tine sa ne putem bucura unii de altii. E tot ce imi doresc.
La multi ani, iubirea mea,sa fii fericit toata viata asa cum ai fost astazi si cum incercam sa te facem in fiecare zi!

miercuri, 7 iulie 2010

Doamne ajuta! :)

Azi am vazut o batranica (la vreo 70 de ani) superstitioasa. Bine, toti batraneii(si nu numai) sunt superstitiosi, dar ce m-a amuzat a fost ca respectiva batranica si-a facut cruce de trei ori dupa ce i-a trecut o pisica prin fata. Mi s-a parut dragut, si m-am gandit la mine, care in ciuda faptului ca am incercat sa renunt la toate superstitiile cu care fusesem indoctrinata, a mai ramas una de care nu pot sa scap, pentru ca s-a format reflexul.
Si m-am imaginat peste vreo 40 de ani pasind, ca si acum, pe o canalizare cu 6 orificii (tot atatea cate litere are numele meu :p) si zicand repede in gand:Stop norocul meu!