vineri, 30 octombrie 2009

Hai cu disciplina armata!:)

Acum cateva zile mi-a atras atentia o expresie pe care o stiu dintotdeauna, dar habar n-am de ce nu m-a deranjat pana acum. In fine, acum ma uitam la o emisiune tv de ziua Armatei Romane si era o reprezentatie cu cativa soldati.Si erau ei cumintei acolo si faceau un exercitiu de sincron, cand ..:"Inainte,marsh!"..Hopa!inainte...MARSH?!? WTF? as in...doggy-dog kinda marsh?Adica..inainte, inteleg...dar de ce mars?Nu e cam nepoliticos? Ce, cainii au inventat armata si au vandut franciza cu obligatia sa pastrezi formula magica?
Pai daca asa se pune problema de disciplinare,mersi nu!Nu zic sa le zica Inainte, va rog eu din suflet, ca altfel imi rupeti inima fasii, dar nici asa...canin.
Si ce, daca sunt fete in armata, le zic Inainte,zât?
Mnu..treaba ma deranjeaza, evident,asa ca vreau sa propun Armatei alte formulari,mai politicoase, de exemplu: Inainte, repede!...sau..Inainte,hai!, chiar si Inainte,acum! :)
Aspru,dar sever, vorba unui prieten, totusi politicos!
Hai sa dam mana cu mana cei cu inima romana, ca si-asa sunt atatia nepoliticosi in trafic-si aici sunt eu o delicata-sa ne respectam macar noi,astia disciplinatii!:)

joi, 22 octombrie 2009

Mama Omida sort of thing

Eu nu cred in supranatural.Nici in superstitii, deochi sau alte de-astea.Nici in OZN-uri,dar asta e alta discutie.Mai mult in astea demonstrate stiintific,asa.Cred doar daca vad cu ochii mei, daca ma conving personal.Intr-adevar, acum multi ani am fost la o ghicitoare, si ea mi-a ghicit, in cafea, 1 la 1 ce mi s-a intamplat mai tarziu.Word by word. In amanunt.Si cand mi-a "expirat" predictia, m-am dus iar, insa nu s-a mai potrivit nimic.Nu stiu daca are importanta ca a doua oara mi-a ghicit in tarot,dar nu a mai mers.

Cred insa in dorinta oamenilor de a crede in ceva.Ca e vorba de biserica, ozn-uri, bionenergie sau vrajitoare, oamenii se leaga de ceva care ii mentine conectati.La realitatea lor.Lumea pe care si-o cladesc.Asta le da putere.

Si cum orice regula are si exceptii, la fel mi s-a intamplat si mie acum vreun an,cred, cand Razvan plangea in fiecare noapte.Se trezea plangand, si o tinea asa de 4-5 ori pe noapte, mereu.Nejustificat.A fost cumplit.Eram zombie. Pana mi-a propus soacra-mea sa il duca sa ii toarne cositor la o baba de pe strada. Bineinteles ca prima data nu am fost de acord, ne-am tot adus argumente una celeilate, pana s-a dus ea asa, pe blat,intr-o sambata. Sa va mai zic ce s-a intamplat dupa?De duminica , Razvan nu a mai plans.Deloc.Nici nu s-a mai trezit macar peste noapte. 1-0 pentru soacra-mea.Si pentru baba de pe strada ei.No comment.

Acum, de cand a inceput gradinita, plange iar.Se trezeste cel putin o data pe noapte.Fara sa stie de ce,dar pare speriat.Asa ca, atunci cand mi-a fost sugerata ideea cositorului-iuhuuu-yeah,baby!Let's give it a try! :) Asa ca urmeaza sa ii spun soacra-mii sa il duca.Poate mai merge figura o data.Si, intre timp, tot astept sa creasca Razvan o data sa nu mai fie probleme din astea.Pe care nu mi le pot explica.

Daca o tin tot asa, la anul ma duc sa caut cercuri prin lanurile de porumb.:) Si, a propos de semne, am gasit pe net, nu mai stiu unde, o poza super tare :






Freedom

joi, 15 octombrie 2009

Munca-o placere

Am cel mai tare loc de munca din lume.Nu ma intrebati ce post ocup, nu stiu nici eu.Si nici ce salariu am.Nu inca.Dar am un program super, doua colege de birou pe care parca le stiu de cand lumea :), un sef la fel de...familiar si...un birou numai al meu.:)
Deocamdata volumul de munca e mic...sper sa am mai mult de lucru curand. Dimineata ma trezesc cu un zambet pe fata, iar vinerea sunt tare suparata ca s-a terminat saptamana.
Ieri, colega mai in varsta(sunt doua, una mai tanara si una mai in varsta :D) a facut cinste cu pizza. Si cu paleuri.Foarte bune.Doar pentru mine si colega tanara, ca ea nu mananca pizza.Nu prea mananca nimic la munca.Mai fumeaza din cand in cand.Dar pe noi nu ne deranjeaza,chiar daca nu fumam de fel.
Dimineata vin cu masina cu tinerica.O iau din drum, dupa ce il las pe Razvan la gradinita.I-am propus si colegei celeilalte sa o iau din drum, dar a zis ca prefera sa mearga pe jos.Eh...probabil ca se va razgandi cand or incepe nametii.
E bine sa muncesti asa. Si daca stau bine sa ma gandesc, asa a fost mereu la mine.Am avut doar locuri de munca bestiale.Nu muncesc des, probabil tocmai de-asta, ca locuri din astea se gasesc mai greu.Dar merita.Gata! Va las acum, mai profit de timpul ramas pana plec acasa.:)

marți, 13 octombrie 2009

I'm losing it...

Gata! S-au dus vremurile in care tineam minte.In care tineam minte punct.Orice, nu amanunte.Alea s-au dus de...nu mai tin minte de cand.:)Sunt oficial in pauza.
Una din preocuparile mele multiple este sa mai meditez. Acum nu mai am multi copii, respectiv unul si bun. O fetita mica mica,Mara.Si cu Mara am meditatie lunea, de la ora 17.00. O ora, ca e mica.
Si lunea trecuta, sau acum doua saptamani, chiar nu mai stiu, pe la orele 16.00 am plecat eu ca o floricica spre sor-mea, in vizita.Cu Razvan cu tot.Sor-mea care sta la vreo 5 minute de mers pe jos de noi.Si am ajuns, si ce bine ne simteam, si ce mai ne relaxam. Pana cand m-a sunat sotul ramas acasa ca a venit Mara.La meditatie. Ca e 5 si na...a tinut minte sa vina. Eu uitasem.Si baga viteza spre casa, cu Razvan pe care tocmai atunci il apucase oboseala si vroia in brate. Am ajuns pe la vreo si 7 minute, aratand ca dupa maraton. Mi-am cerut scuze timid Marei care se uita la desene si nu parea deloc deranjata de intarzierea mea, ba dimpotriva, poate de revenire.:)
Ieri a fost luni.:D Si la 4 m-am dus dupa Razvan, sa il iau de la gradinita.Apoi ne-am dus in mall, sa se dea in masina de pompieri.Si in Jeep-ul galben. Si in Caruselul Magic.Si am fost si la Diverta. E frumos la Diverta. Sunt multe carti frumoase si e un loc special pentru copii, sa se joace cat se uita parintii lor si saliveaza la cartile frumoase.Si apoi am iesit in parc.Si am aruncat cu pietricele in apa, si admiram lacul..cand..a sunat telefonul. Acelasi sot ramas acasa.Aceeasi Mara venita la meditatie.Si aceeasi eu alergand ca nebuna pana la masina.Pentru ca de data asta eram mai departe.Si de masina, si de casa,si mai ales de vremurile in care imi aminteam chestii.
Si am ajuns pe la vreo si 12 minute.Si mi-am cerut iar scuze Marei care chiar a insistat ca nu e nicio problema. Dar eu tot i-am promis ca ii fac o clama mica de par, sa ma ierte.:) Ca i-a placut un model.
Concluzie: De azi am o noua alarma.Suna lunea,pe la 16.00 si imi furnizeaza cateva informatii: ca am meditatie, cu cine:D,cand...de ce...:D

luni, 12 octombrie 2009

Noua colectie

Poate fi admirata incepand de azi aici.

joi, 8 octombrie 2009

Venetia si Gardaland

Mi-am adus aminte ca aveam o restanta din Italia, cu ziua in care am fost in Venetia si in Gardaland.
Pai..a fost una dintre cele mai frumoase zile, intai am fost la Gardaland, am semnat condica inca de dimineata. De acolo nu am foarte multe poze, ca am fost mai preocupati sa ne dam in chestii-trestii decat sa facem poze. Foarte tari masinutele, doar ca stateai vreo 45 de minute la coada sa te dai...2 minute maxim,ceea ce era destul de frustrant.Caldura,caldura...aglomeratie...ohohoo..dar in rest frumos.
Pentru ca erau foarte multe in care sa te dai si noi nu aveam nici rabdarea nici timpul necesar sa asteptam la toate, ne-am dat doar in cele in care nu ne mai dadusem in alte parcuri sau in preferate.:) Si ca veni vorba, cea mai tare chestie la parcurile de distractii de top sunt salile alea 3D, unde ti se misca si scaunul, te stropesc si cu apa, totul sa fie cat mai real.Pe mine ma fascineaza 3D-ul.:) Am inteles ca vor deschide si in Romanica.
Am si cateva poze,mai mult cu mine, din pacate, nu am fost inspirata sa fac mai multe pe acolo, la parc.:)




Asa...iar Venetia, nu stiu daca am mai scris, mi-a placut mult de tot,dar la nivel de plimbare de o zi,maxim un city break,pentru ca nu vad ce ai putea face mai mult.
Am vazut acolo ceva taare ciudatel, pizza cu cartofi prajiti :D. Sor-mea cand a vazut poza a zis ca poate era mancare pentru saraci.:)pentru ca era doar blatul de pizza si niste cartofi peste.
Asa,si poze acum:


miercuri, 7 octombrie 2009

Breaking news!!!

Gata! E gata surpriza! Va invit intr-o lume magica, o lume a povestilor, si nu orice povesti, ci POVESTI COLORATE. :)
Enjoy!

Pai..sa va explic...:)

Am facut muulte cat timp am fost plecata...Ei..nici chiar plecata, ca nu am lipsit din oras, ci doar de pe blog. Timp in care: mi-am gasit o pasiune pe care vreau sa o dezvolt :), m-am angajat, am stat cu Razvan cel bolnav pana s-a facut bine si s-a intors la gradinita, am facut lectii de greaca, nu am prea dormit si...cam atat.
Acum sunt ocupata cu vreo 80 de procente mai mult decat inainte, dar sigur voi avea mai mult timp pentru blog, mai ales ca am o surpriza.:)
Soon.