miercuri, 27 august 2008

Stresul, viata mea

Eu sunt o persoana foarte stresata. Sunt atat de stresata incat ma streseaza si ca sunt stresata. Imi fac griji pentru orice, si intr-un fel ciudat m-am obisnuit cu asta, insa de curand mi-am dat seama de ceva si mai trist: nu pot (sau nu stiu) sa ma relaxez. Adica...sunt atat de obisnuita sa imi fac mereu griji pentru ceva, incat atunci cand nu am nimic de facut(nimic de facut!!!) ...ma blochez..Nu stiu ce sa fac..nu ma simt in largul meu, mi se pare ca pierd timpul si tot astept sa se intample ceva.
Asa am patit acum ceva timp in Salonic. De fiecare data cand mergem undeva, eu am planul facut pe toata durata sederii in locul respectiv. Adica: obiective, program, tarif, adresa, toate in ordine, variante(in caz ca apare ceva si nu ajungem in vreun loc de pe "traseu")..si tot asa. Insa in Salonic, in primul rand pentru ca a fost foarte din scurt si in al doilea rand pentru ca fusesem anul trecut si "bifasem" ce era de vazut/facut nu am avut nimic. NICIUN PLAN! Asa ca ne-am plimbat noi ce ne-am plimbat, am dormit ce am dormit, dar tot ne-a mai ramas timp de relaxare.Hmm...cumplit a fost. Efectiv nu stiam ce sa fac, cu ce sa imi omor timpul..toata perioada am trait cu impresia ca e ceva de facut si eu stau degeaba.
In fine...ideea e ca mi-am dat seama ca nu ma pot relaxa, ceea ce e destul de grav, if you ask me.Si nu stiu daca exista leac. Adica exista, Xanax ii zice, dar...nu e cam devreme???
A! Si cum cugetam eu asa la stresul asta care afecteaza(sper nu in aceeasi masura) multa lume, mi-am dat seama ca parca inainte(asta inseamna pe vremea lui Ceausescu) parca nu am auzit termenul asta. Nu eram stresati si atunci?Eu sigur nu, ca eram mica, eleva, dar nu imi amintesc sa fi auzit atatia oameni sa fie stresati.Ca le era frica, da,stiu, ca erau revoltati, nemultumiti, da, imi amintesc, dar...stresati? Oare stresul sa fi venit o data cu democratia?

luni, 25 august 2008

Imi place...

Sa stranut, sa beau Coca Cola rece la cutie, sa dansez, sa cant, sa ascult muzica, sa ma uit la filme, sa ma joc cu Razvan, sa ma pup, sa fac baie in mare, sa dorm pana tarziu, sa primesc scrisori, sa am parte de surprize, Ikea, Jumbo, Bam-boo(nu clubul, magazinul de decoratiuni), dimineata, primavara, parcurile de distractii, sa fac cumparaturi, carnea de pui, gratarul, caisele, albul, negrul, verdele, o casa cu o curte mare, aerul de munte, weekendul, Zara, calatoriile, Parisul, sa joc diverse jocuri pe calculator, sa rad, sa iubesc, sa fiu iubita, sa primesc, masajul (de relaxare), sa ascult povesti de viata, sa vad rochii de mireasa, si muuulte, multe altele...

vineri, 22 august 2008

Reloaded

Buna ziua dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra! M-am intors de cateva zile, dar neuronul meu nu functioneaza la capacitate normala pe caldura mare,asa ca mi-a fost practic imposibil sa mai si scriu ceva. Astazi insa, cu aerul conditionat fixat pe 22 grade, revin in forta pentru ca am o veste minunata: Prison Break reincepe!!!
Mhm...da,da..ati citit bine...reincepe cu seria a patra, asa cum ne asteptam..si din cate am inteles nu continua exact de unde a ramas..but who cares? Michael is back!!!(inimioare,inimioare :)
Iaca de priviti trailerul sezonului 4. Laudati, si cantati, si va bucurati!

marți, 12 august 2008

Salonic, here we come!

Plecam cateva zile in Salonic.A fost asa, pe rapid...Nu avem bani, bineinteles...niciodata nu avem..cred ca tocmai de asta...ca facem din astea.:))
Initial am vrut sa stam la acelasi hotel la care am fost si anul trecut, tocmai pentru ca a fost pe scurt si sa nu riscam, insa am gasit un hotel care pare si m ai dragut, asa ca o sa il incercam.
Asa ca revin in cateva zile cu impresii.pana atunci..weekend placut!:D

luni, 11 august 2008

Blogul-ustensila oamenilor inteligenti?

Boala de a citi bloguri o am de multa vreme, chiar de dinainte de a incepe sa scriu si eu. Sunt fascinata sa cunosc un pic(sau mai mult) din ceea ce reprezinta cei ce scriu pe bloguri.Insa ori am eu o problema, ori am avut noroc, ori am citit doar bloguri de oameni isteti. Prima varianta as exclude-o ca sa nu ma subapreciez public, a doua pentru ca ma stiu prea putin norocoasa..asa ca as merge pe a treia. Si am gasit si o explicatie. Pornesc de la o bucata blog om inteligent, da?Ei bine..de la omul acela, sau mai bine zis de la blogul lui...intru in alte bloguri, si anume pe care el le citeste.Si doar fiind un om inteligent, nu o citi buruieni,nu?Asa ca favoritii sai sunt tot oameni care scriu destept...si uite cum dau eu in lantul slabiciunilor fara sa-mi dau seama.:)E?Am o explicatie logica sau ce?
Si am mai observat ceva(asta in cazul persoanelor pe care am avut ocazia sa le cunosc).Oamenii se exprima mult mai bine in scris decat o fac verbal.Probabil ca au posibilitatea sa scrie in liniste si asta le ofera ocazia sa isi adune gandurile mai bine si sa dea rezultate mai bune.
Ei bine, oricare ar fi motivele, eu ma bucur tare mult ca s-a inventat blogul si ca astfel am ocazia sa citesc si sa invat atat de multe.

Casa mea de vis

Cel mai arzator vis al meu acum este sa avem o casa.Curte, mai exact.Adica o casa la curte.Dintotdeauna am stat in apartament si in putinele ocazii in care ajungeam la tara la bunici faceam intoxicatie, asa ca nu stateam mai mult de 24 de ore pe vizita sau mai mult de 2 vizite pe an.Asa ca dintotdeauna mi-am dorit sa vad verdeata dimineata cand ma trezesc, flori si pomisori, sa am un balansoar pe veranda si hamac, si leagan, si tobogan pentru Razvan, si....si multe de tot.Asa ca m-am hotarat sa fac o lista cu ce reau sa am la casa cand vom avea, pentru ca vom avea, stiu sigur.:)Nu de alta, dar se cam aduna si sa nu uit amanunte esentiale..:)
Deci, intr-o ordine absolut intamplatoare,iata:
-hamac(avea o prietena de-a lui Bubu-bunicuta mea- cand eram mica si ce imi mai placea acolo..nu ma mai dadeai jos cand mergeam in vizita la doamna respectiva)
-balansoar pe veranda(astea vin la pachet, pentru ca daca e pe veranda pot sa ma...balansez:D si cand ploua..sa stau cu o carte in mana -si sa citesc..sau nu..:)-sau cu familiuta mea si sa visam cu ochii deschisi.
-tobogan si leagan si alte dracii pentru Razvan si nu numai.Leagan imi doresc si eu..imi plac foarte mult.Astea se mai pot schimba/muta etc..pot sa ii pun si un cort, sa ii fac o casuta in copac..vedem noi.:)
-flori asezate intr-o anumita ordine.Adica vreau sa fie ceva simetric, ca eu am boala simetriei. Inca nu m-am hotarat la ce flori sa pun, pentru ca sunt foarte multe si mie imi plac toate...ceva sa fie si frumos si sa miroasa bine si sa tina cat mai mult.:)
-pomi fructiferi.Vreau un cais(imi plac mult de tot caisele) si un cires..si in functie de posibilitati,adica de marimea curtii..mai vedem...
-struguri.mmmm...must...delicios...si via tine si umbra...Sub vie sa am o masuta si scaune,sa stam vara la masa.
-zmeurica.Iubesc zmeurica si stiu ca se poate cultiva in conditii bune si la noi...asa ca nu mai trebuie sa dau 3 lei pe un mini paharut mucegait la munte.Am zis-o,na!
-optional-rosii,ardei,cartofi..si ma opresc, ca daca pun si animale se transforma deja in ferma.
Bun.Acum sa ma refer si la interior.Nu am veleitati de designer, asa ca nu vizualizez inca forma sau culoarea, insa stiu ca vreau sa aiba un living jos, o baie, bucataria si dining-ul,plus eventual o camera pentru diverse, un fel de camaruta.Nimic spectaculos.Iar sus 3 dormitoare, unul mare, al nostru, cu baie in camera si dressing maaare.:)(ma gandesc ca daca am bani de vila o sa am bani si de multe haine, nu?:D), iar celelalte doua dormitoare sa aiba o alta baie pe hol si cate un dressing, daca se poate.La mansarda vreau sa fie open space cu o masa de ping pong(imi place mai mult decat biliardul) si intr-un colt sa fie un mic separe cu un birou...cu calculatorul, cu un sistem..nu stiu..entertainment stuff...Aici mai lucram.
Mda..in linii mari..cam asta e casa mea de vis.Daca imi mai amintesc ceva..editez.:)
Nu e nimic iesit din comun si sper sa mi se indeplineasca cat mai curand in primul rand visul cu casa, si apoi cat mai multe din lista.:)

sâmbătă, 2 august 2008

Acasa

Iubesc sentimentul de "acasa".Oriunde as pleca si oricat de bine m-as simti,cand ajung acasa ma inunda un sentiment de bine, de liniste. De abia asteptam sa ajung sa ma cufund in pat si apoi sa stau la calculator.:D Da, mi-a lipsit calculatorul cu internetul lui cu tot, chiar daca laptopul mi se pare mai potrivit pentru a scrie pe blog, pentru ca il gasesc mai..."intim" .:)
A fost tare bine in excursie, nu foarte odihnitor, totusi, pentru ca era si micul factor perturbator care punea tot felul de intrebari si facea tot felul de enunturi :), dar..ok una peste alta.
Am mai multe idei pentru blogusorul asta, sper sa le tin minte pe toate si sa le pun si in practica.Vedea-vom!
Mda...gata...A!Inca o data vreau sa fac reclama doamnei Doina si pensiunii ei..o doamna care merge pe calitate, nu pe cantitate, pe bun simt, nu pe avaritie, un om cum rar mai intalnesti in ziua de azi.