luni, 30 iunie 2008

Dimineata devreme..prea devreme..

Mda..intuiesc o noapte luuunga...e ora 1.00 si Mos Ene cred ca m-a sarit azi. Nu mi-e somn deloc..(sa fie de la cei 2 L de Cola terminati recent?)
M-am gandit ca,daca tot nu dorm, macar sa fac ceva folositor..dar ce naiba??? Curat doar ce am facut...de citit nu am chef la ora asta...asa ca mi-am analizat serios optiunile si am ajuns la cateva solutii satisfacatoare:
1. Sa scriu pe blog (si iata-ma..acum sa vad daca o sa reusesc sa ating macar un subiect la care m-am gandit)
2. Sa joc (cel putin) un joc. Zic cel putin pentru ca joc din alea demo, de pe bigfishgames, care au doar o ora. Ceea ce e destul de dragut, daca stau sa ma gandesc, si benefic pentru programul meu in general, pentru ca, silitoare cum sunt...imi cam place sa termin ce incep (ranjet-n.r.)..asa ca daca as avea varianta full la toate jocurile care ma captiveaza...ei bine...nu as mai scrie azi aici.:)
3. Sa fac exercitii.Fizice.Pentru ca am mancat(dupa ce ma felicit de la ora 17.00 ca nu am mai mancat nimic) o punguta intreaga de porumb prajit.Si am baut Cola.Mult Cola.Asa ca probabil ar trebui sa ma apuc acum si sa termin....cu prostiile.Clar ca a treia varianta a fost scrisa doar ca sa-mi demonstrez (inca o data, daca mai era cazul)simtul umorului. Quod erat demonstrandum.
Buun...am inceput cu inceputul..adica sa scriu pe blog si da, e noapte, deci sunt productiva..asa ca idei care mai de care mai marete imi inoata gratioase prin mintea imbuibata de Cola.Si pentru ca e foarte posibil sa uit despre ce e vorba foarte curand, daca o tot dau in diverse, macar sa apuc sa scriu ideile principale.Titlurile.;)
So...M-am gandit sa scriu (IAR) despre fotbal.Asta azi,ca tot doar ce s-a terminat meciul si a castigat Spania(Oare Zara face reduceri de bucurie?Pentru a sarbatori?Ca as da o fuga).Apoi..zilele urmatoare m-am gandit eu asa la un post despre Dumnezeu vs. Biserica. Asa, ca in Alien vs. Predator.Dar mai putin plictisitor.Sper.Hmm..ia sa vedem..as mai putea scrie despre filmele/cartile romantice care mi-au mancat viata si mi-au "intinat" perceptia despre relatii.Sau despre mancare.:) Sau despre Razvan.Da, despre Razvan trebuie sa vorbesc intr-o zi.Musai.
Revenind...Azi...cum sa spun?...nu pot sa spun ca m-am uitat la meci...am vazut doua faze(absolut intamplator cele mai importante) si anume golul si finalul.Prea putin important.Important este ca m-am uitat putin la final, cand se pupau spaniolii si lacrimau nemtii. Ei bine..stiu (desi nu mereu sunt de acord) ca in fiecare meci trebuie sa existe un invingator si un invins. Si ma bucur pentru invingatori.Sincer.Insa nu suport sa vad tristetea din ochii invinsilor. Nu suport. Mi se face mila de ei.Mai ales ca azi a fost vorba despre primele doua clasate la nivel european.Asta inseamna ca nemtii sunt cea mai buna echipa dupa castigatori.Din Europa. Ceea ce (am invatat eu mult DUPA generala-clasele 5-8 cand nu am reusit sa il intrec niciodata pe seful clasei si sa iau mai mult de premiul doi) e destul de important, de asemenea.Inteleg insa si faptul ca asta e prea putin important pentru ei in momentul ala,pentru ei e o chestiune de locul 1 si atat atunci. Si acum nu vorbesc doar de Germania sau de meciul de azi sau de fotbal.Vorbesc despre invingatori si invinsi.
Asa ca, in seara asta, aplauzele mele(virtuale, ca nu o sa incep sa bat din palme ca nebuna singura in camera la 1.36 dimineata) sunt pentru Germania.Bravo, baieti! Ati opus rezistenta pentru 90 de minute echipei campioane intr-un meci frumos(asta e din burta, n-as sti sa recunosc unul nici daca m-ar lovi peste nas) si va intoarceti acasa cu medalia de argint la gat!BRAVO!

sâmbătă, 28 iunie 2008

Ma plictisesc...

joi, 26 iunie 2008

Pentru Henry al meu...;)


Astia suntem noi...doi nebuni...pasind impreuna pe sarma...in orice zi de mai..sau orice alta luna...sau an...



Nu am chef azi....

Azi nu prea am chef de scris...Am chef de gandit :D dar nu de scris...
Eu sunt foarte "productiva" noaptea ( a nu se intelege ca produc bani noaptea :))), pe aia nu ii fac nici ziua). Noaptea e momentul in care inteligenta mea atinge apogeul :D asa ca cei care nu ma vedeti decat ziua, nu sunt proasta,da? Sunt asa doar ziua!!!
Daaa...noaptea imi vin cele mai misto idei, noaptea compun poezii, noaptea scriu super povesti..I am the queen of the words(sau thoughts,mai degraba), ce sa mai...? Insa toate astea, din pacate pentru viitorul si cariera mea..sunt DOAR in gand..pentru ca se intampla inainte sa dorm..cand sunt in pat...si mi-e prea lene sa ma ridic sa le pun pe hartie sau tastatura, sa ramana in eternitate...asa ca,practic, nu am probe ca sunt desteapta...(aici ar fi mers emoticonul cu "thinking" de la messenger)...dar...jur pe rosu, se pune? :)
Si pentru ca mi se intampla asta constant, tot constant imi doresc sa se inventeze mecanismul care sa transcrie ganduri..care sa fie EVIDENT bluetooth, ca altfel nu am rezolvat nimic...asa ca normal ca m-am gandit sa il inventez eu..ca se pare ca nu se mai preocupa nimeni de asta..toti ceilalti colegi de genialitate se pot manifesta si diurn...:(..Insa cum la lectiile de orice are legatura cu profilul real am fost bolnavioara..nu ma duce capul sa inventez nicio masinarie de acest gen...deci astept provincia...Se baga cineva?
Mda...si uite asa trece timpul si ma gandesc ca poate m-am bazat prea mult pe faptul ca sunt in aceeasi zodie cu Eminescu si prin urmare am mari sanse sa fiu un geniu nedescoperit inca...si poate ca ar trebui sa fac ceva mai mult decat sa astept sa sune la usa cineva sa ma felicite ca sunt asa desteapta...si mai bine sa ...sa....saa...
..eh, uite ca aici ma cam blochez...:)..asa ca las sa treaca si ziua de aaazi, si daca de maine nu, de luni SIGUR pun mana si fac ceva pentru viitorul meu...Mhmmm...si normal ca ma apuc si de cura aia de slabire..aia...stiti voi..aia de luni...;)
Hai ca inchei aici ca daca mai scriu mult mi-e teama sa nu distrug si ce am cladit(sper) cu greu in post-ul asta..ideea ca NOAPTEA ar fi momentul meu...;)
Noapte buna!

marți, 24 iunie 2008

Lizz Wright - My heart


O alta melodie frumoasa...




O melodie... dintr-o mie...

ADOR melodia asta..Boaz-Fire in your eyes..

Cola.COCA COLA.

Coca Cola reprezinta viciul meu.Singurul, as putea spune (hainele si accesoriile nu se pun,nu?Ca sunt femeie, e logic!). Pentru a bea o sticla/cutie de Cola as face (si am facut) aproape orice: am plecat pe o ploaie torentiala pana la colt, pentru ca muream de pofta...m-am ridicat din pat cand aveam starea aia de leneveala..starea aia placuta...stiti voi..din care nu ai vrea sa iesi pentru nimic in lume...am plecat noaptea din casa...in fine...multe...
Nu beau Pepsi.Niciodata.Urasc gustul. Mi se pare ca seamana cu sucul la TEC de pe vremuri. Nu beau nici Cola Light.Din aceleasi motive.Am baut Cola Zero.Mi s-a parut bunicel, insa gustul de Cola e, pentru mine, unic si inegalabil.
Cand beau Cola, inchid ochii (fara sa vreau,asa e reflexul) imi dau lacrimile si simt cum lichidul imi inunda toate simturile..imi patrunde in tot corpul, si ma relaxeaza, ma linisteste...Imi da putere sa merg mai departe, sa vad lucrurile in roz. Ma calmeaza si ma face rationala.Lipsa ei...are efect invers. :)
Azi am comandat pizza acasa..si am uitat sa ii zicem baiatului sa aduca si Cola. Aveam niste suc de portocale, si cum in fiecare zi imi promit sa ma las de Cola, am zis ca va fi de ajuns.Ok..toate bune..incepem sa mancam...foaaarte buna pizza, delicioasa, insa pe masura ce mancam mi se facea normal, sete, si simteam nevoia de Cola. "Suc de portocale!", imi repetam eu obsesiv incercand sa inlatur din vene tremuratul cauzat de lipsa ei."Suc de portocale!..."
2 minute mai tarziu, mestecand inca la ultima bucatica de pizza, eram pe scari cu portofelul in mana, aproape alergand spre cel mai apropiat magazin.Rezultatul? O sticla 2L de Cola rrrrrrece, pe care bineinteles ca am inceput-o la iesirea din magazin.:)
A! Si inca o chestie. Verificata.:)De fiecare data drumul spre magazinul de unde imi cumpar Cola e mai lung decat drumul inapoi.Jur!
Probabil ca intr-o zi ma voi lasa de Cola.Intr-o zi. Nu ma grabesc.

sâmbătă, 21 iunie 2008

Guess who?



Aaaa? Ghiciti? Da,da...e Cameron Diaz
cea frumoasa, care acum e Cameron Diaz cea cheala, pentru ca asa i-a cerut-o un rol....
Parca nu prea mai e "cu vino-ncoa" asa, nu? Interesant, oricum...

Vine bacul!

Si pentru ca tot vine, si pentru ca am destul de multe cunostinte care luni incep bacul(3 adica..dar sunt multe pentru o "batranica") m-am gandit sa le urez si eu multa bafta si ce se mai ureaza la astfel de evenimente :) Break a leg si altele...:D(not yours, though :P)
Asa ca Andreea, Marius, Alexandru...multa, da' muuulta bafta, dragilor..din ce am auzit eu de la voi....aveti nevoie!:D

joi, 19 iunie 2008

Despre fotbal

Nu ma pricep la fotbal, asa ca nu am pretentia ca ceea ce urmeaza sa scriu sa fie corect...dar am si eu o parere si mi se pare potrivit sa o exprim acum, ca tot "s-au intors invinsii" acasa.
Mie mi se pare extrem de trist ca de fiecare data sa ne sustinem echipa nationala doar cand are victorii, iar cand pierde sa ii intoarcem spatele si sa o huiduim. E corect asa?Asta inseamna sa fii suporter? Nu e ca intr-o relatie, ca intr-o casatorie, "la bine SI la rau"? Adica..m-am uitat si eu la meciurile astea..mai printre randuri,asa, recunosc, pentru ca nu ma pasioneaza...si am vazut cum era toata lumea innebunita de ai nostri, Hai Romania! si alte alea...si chiar si dupa ratarea lui Mutu..nimeni nu a zis nimic..decat poate pe soptite sau printre dinti..pentru ca se astepta meciul cu Olanda...deci mai erau sanse...iar dupa ce au pierdut acest meci....s-a terminat si toata sustinerea..am auzit in treacat la televizor ca nu i-a asteptat nimeni la aeroport..niciun suporter...Mi se pare trist...
E usor sa stai cu semintele si cu berea in mana si sa injuri in stanga si-n dreapta, sa zici ca sunt prosti si ca ar fi trebuit sa paseze sau sa dribleze sau sa faca mai stiu eu ce..si sa iti dai cu parerea ca Mutu nu trebuia sa rateze...dar s-a gandit cineva ce o fi fost in pielea bietului om in momentul ala?Cata presiune trebuie sa fi simtit?Si cum s-a simtit dupa aia?Cand a trebuit sa indure, pe langa gustul amar al propriului esec, si dezamagirea a "milioane de romani"? Eu una nu as fi vrut sa fiu in pielea lui atunci...si nu stiu cum s-ar fi descurcat fiecare dintre cei ce l-au blamat...asa ca nu m-as grabi sa pun pe umerii lui esecul nostru.
In fine... repet..nu ma pricep si poate e mai mult decat perspectiva asta "umana" pe care o percep eu, ca fata neinteresata si nestiutoare de fotbal, dar...parerea mea, right? :)